İspanya La Liga (Futbol)

Real Madrid v Valencia

21.12.2008

--------------------------------------------------

Ne dyorsun Saadet maç için ? Kazanır mıyız ? 8)

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3ea4zdqx]Real Madrid v Valencia

21.12.2008

--------------------------------------------------

Ne dyorsun Saadet maç için ? Kazanır mıyız ? 8)

Tugay neden olmasın ben umutluyum valla bu rezil Madrid'e neden bir çelmede biz takmayalım. :)[/quote:3ea4zdqx]

David Villa'dan ekstra bir performans beklemiyorum...
Normal oyununu şu Cannavaro ve Metzelder'e karşı oynasın yeterlidir. 8)

Saadet Unal' Alıntı:
Tugay, David Silva en son sakattı sanırım bu maçta oynayabilecekmi senin haberin varmı?

2-1 kazandığımız Espanyol maçında dakika 61'de Joaquin'in yerine oyuna girmişti.Sanırım sakatlığı geçti ama 90 dakikayı kaldıracak kapasitede değil.Tabi şu önümüzdeki 1 haftada Madrid maçına kadar tam anlamıyla eski gücüne kavuşur ve pazar günü sağlıklı bir şekilde ilk 11'de sahaya çıkar.Çarşamba günü UEFA'dA St.Ettien karşısında oynatılacak mı merak ediyorum...

Bu hafta La Liga'da en çok istediğim 2 şey oldu 1.'si Valencia'nın yenmesi 2.'side Sevilla'nın yenilmesi. :)
Valencia'ya bu galibiyet moral olur ve son haftalardaki kötü gidişe bir son verir inşallah. Sevilla'da beter olur umarım..

Tugay boşver olum iddaa işini danışmanlık işine gir.Tüyo başına para veya kazanılan para başına yüzde al.Hem iddaa gibi paranın yanma riskide yok.Tabi bu fikri bulduğum için benide görürsün ayrıca :)

Eren Aydın' Alıntı:
Tugay boşver olum iddaa işini danışmanlık işine gir.Tüyo başına para veya kazanılan para başına yüzde al.Hem iddaa gibi paranın yanma riskide yok.Tabi bu fikri bulduğum için benide görürsün ayrıca :)

% 15 ne dersin Erenim ? :)

Saadet Unal' Alıntı:
Bu hafta La Liga'da en çok istediğim 2 şey oldu 1.'si Valencia'nın yenmesi 2.'side Sevilla'nın yenilmesi. :)
Valencia'ya bu galibiyet moral olur ve son haftalardaki kötü gidişe bir son verir inşallah. Sevilla'da beter olur umarım..

Saadet, Valencia yine kolay kopartamadı maçı maalesef.
Ama kazandığı için mutluyuz.
UEFA'da beraber final oynarız inşallah. :)

Kral Kupası'nda dün Sevilla kendi evinde Bilbao'yu 2-1 yendi. Llorente ile Bilbao öne geçti ardından Sevilla Duscher ile eşitliği sağladı. Sonra Kanoute bir penaltı kaçırdı. Ama uzatmalarda Acosta'nın attığı golle Sevilla galip geldi.
Bu akşam 22:30'da Barcelona-Mallorca maçı var. TRT 1'de...

Kod:
 Henry ve Marquez affetmedi: 2-0
İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında evinde Mallorca'yı konuk eden Barcelona, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak rövanş için avantaj yakaladı.

Nou Camp'ta oynanan mücadelede Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Henry ve 74. dakikada Marquez kaydetti. 

Barcelona çeyrek finalde Espanyol'u, Guiza'nın eski takımı Mallorca ise Aurelio'nun forma giydiği Real Betis'i elemişti.

Kral Kupası'nda yarı finalin diğer mücadelesinde dün gece Sevilla A.Bilbao'yu 2-1 mağlup etmişti.

İlk 11'ler;

Barcelona(4-3-3): Pinto; Alves, Pique, Marquez, Sylvinho; Toure, Gudjohnsen, Iniesta; Hleb, Henry, Bojan

Mallorca(4-4-2): Lux; Scaloni, Josemi, Nunes, Ayoze; Mario Suarez, Cleber Santana, Castro, Corrales; Trejo, Webo

barçam her kulvarda devam ...bu skor yeterlidir final için...

Nou Camp'ta oynanan Katalan derbisini 2-1'lik skorla Espanyol kazandı..Espanyol'un iki golünü de De La Pena atarken , ev sahibi ekibin tek golünü ise Yaya Toure attı..Bu arada maçın ilk yarısında Barca'dan Keita kırmızı kart gördü..Maçın en komik anı ise Espanyol'un attığı ikinci goldü..Bir Barcalı olsaydım 1 hafta ağlardım sanırım..Valdes resmen gel gol at dedi De La Pena'ya ve o da enfes bir vuruşla topu köşeye yolladı..

Real Madrid ise bu hafta Real Betis'i tabiri caizse çimlere gömdü..6-1
Maçın tüm golleri ilk yarıda kaydedildi..İzleyenler bilir,Raul'un attığı iki gol de birbirinden güzeldi.Özellikle sol ayağıyla gelişine köşeye yaptığı plaseye şapka çıkartılırdı.Tam bir Raul golüydü..

Bu arada Barca-Madrid arasındaki puan farkı 7'ye inmiş durumda..

Ntvspor'un harika fikri dönüşümlü yayından dolayı Real Madrin'in şahane oyunu ve Raul'un nefis gollerini canlı olarak göremedim... ama şunu biliyorum ki Real takım oldu ve her maçı istiyorlar artık.

Barcelona ise aylar sonra bir mağlubiyet aldı ligde. bu mağlubiyeti de kralın takımından sonra en büyük rakiplerinden almaları en büyük şok olmuştur onlarda. De La Pena önderliğinde Katalunya'nın İspanyolları Barcelona'ya kök söktürdü.

puan farkı 7'ye indi, artık tadından yenmez La Liga.