Mourinho'nun evinde yenilmeme rekoru gidecek yenilirlerse, bence bu daha önemli bir durum
Asıl gerçeğe gelince;Barca Messi'siz de kazanıyor.Villasız da kazanıyor.Messi olmadan 5 maçın 4ünü gene kazanırlar.Ama Madrid Ronaldo olmadan 5 maçın 4ünü kazanamaz.Bir yerde gene çıktı ortaya bu fark.
Bence asıl fark yaratan isim Ronaldo değil Xabi Alonso. Bunu Liverpool'un şu anki haline bakınca da rahatlıkla görebiliriz
Xabi es geçilmez ama Ronaldo'nun yanında tartışmam bile Şu maç Ronaldo 11 başlasa Madrid içerde kesin kazanırdı.Ronaldo direk skora etki ediyor onu göz önünde bulundurarak söyledim.Xabi oynasaydı Madrid gene kazanamayabilirdi ama Ronaldo oynasaydı kesin kazanırdı diyebiliyorum.
Ayrıca asıl gerçeğe gelince ile başlayan yeri ise ikisini karşılaştırmak için söylemedim.Takımları için ihtiyaç bakımından kıyasladım tepki gelmeden belirtiyim.Barca bir çok maçta rotasyona gitti sonuç değişmedi.Ama Madrid'in bu lüksü yok anlamında dedim.Ronaldo sakat mıydı yoksa dinlendirildi mi? bilmiyorum ama velhasıl kelam Ronaldo'suz Madrid olmuyor
18 gün içinde CL.kral kupası ve Lig olmak üzere 4 El Clasico izleme ihtimalimiz var.Bu maçlar öncesinde Victor Valdes
"Real Madrid bizi en son yendiğinde televizyonlar siyah-beyaz mıydı, yoksa renkli miydi?