Issız Adam (2008)

İşin en güzeli iki filminde ortak yanı. Reklamsız dilden dile genişlemesi. Küçük salonlarda gösterime girip daha sonra genele yayılması.
Cidden çok saygı gerektiriyor.

Issız Adam'ı 2. kez gidip izledim yanlış anlaşılmasın çok beğendiğimden değil filmi izlemeyen arkadaşımı kıramadığım için tekrar gittim. Sanırım biz bu filmi biraz abartmışız öyle süper güzel bir film değil. Hele ben ağlayanları hiç anlamıyorum arkadaşımda ağladı bende onu ağlarken görünce kendimi tutamayıp bir kahkaha attım. Ne kadar ayıp değilmi. :p Bu arada ben filmi ilk izlediğimde şarkılara bayılmıştım. Ama artık sürekli her yerde aynı şarkılar çalınıyor bıktırdılar resmen nereye gitsem "Anlamazdın" şarkısı fonda yeter artık. Öyle ki Seda Sayan bile son albümünde bu şarkıyı okuyor pes vallahi.

Film süperdi ilk çıktığı gün izledim netten indirdim 3 kere izledim 10 kişiye izlettim :) Tam beni anlatıyor dermişim 8)
Facebookta fanlarına kayıt oldum.son 10 dksını profilime koydum.3 gün etkisinden çıkamadım yani anlayacağınız çok beğendim :)

Beni bile ağlattı son 10 dksı

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Facebookta fanlarına kayıt oldum.son 10 dksını profilime koydum.3 gün etkisinden çıkamadım yani anlayacağınız çok beğendim :)
Beni bile ağlattı son 10 dksı
Ben yazmışım sanki buraları ama ben 1 günde çıktım etkisinden. Bulduğu mekanlar, şarkılar çok etkiledi beni.Ayrıca yazılan senaryo 18 veya 19 senelik sanırım.Helal olsun.

Ben de bayağı bir gecikmeyle, geçen günlerde, izledim.

Etkilenmek için filmi hissetmek lazım ve kendinden bir şeyler bulmak lazım sanırım filmde.

Ben, kendimden bir şey bulmadım. Yani erkek karakter gibi değilim; ama hissettim filmi. : )

Herkesin dediği gibi filmin son 10dk sı vardı film olarak.Onun dışında film çekimi olarak beğendim asıl filmi.Çağan Irmak filmin psikolojisini iyi yansıttı izleyiceye.Çağan Irmak'a 10,Issız Adam'a 6 puan.

Ya herkez Ağlıyor bu film'de Bir Tugay'la Ben Ağlamadım heralde Ne Biçim Bir film bu ya ahlaksızlık Ve Aşk'ı bir araya koymuslar Bide Ağlıyorlar Hayy Allah'ım ya :D 8)

Orkun Akkus' Alıntı:
Ya herkez Ağlıyor bu film'de Bir Tugay'la Ben Ağlamadım heralde Ne Biçim Bir film bu ya ahlaksızlık Ve Aşk'ı bir araya koymuslar Bide Ağlıyorlar Hayy Allah'ım ya :D 8)
bende ağlamadım, hatta fazlasıyla ruhsuz bulduğumu daha öncede söylemiştim..