İstanbul Buluşması vol2

Anlaşılan güzel bir buluşma olmuş..

Geçmiş olsun Volkan´ım. Umarım baban kısa süre içerisinde eskisinden daha sağlıklı olur.

@ Uğur,
Suratındaki 'tühh yakalandık' ifadesini hepimiz gördük, hiç kıvırma şimdi :p

Aynen abi ya, o ifadeyi inkar etmesin. İşin ilginç yanı ise o kadar adamız bir Barış gördü Uğur'u. Toprak kokusundan sanırım.. :D

Ha bir de Galatasaray Lisesi'nin nerede olduğunu bilmeyenler var. Bu kadar gaflet, dalalet hatta hıyanet içinde olunmaz yahu !

Uzun zamandan beri İstiklal'in sonuna kadar yürümemiştim, baktım saate, dedim bir tur atar gelirim ama :D Hele Barış radar gibi, adamla Trabzon'dan önce İstanbul'da buluştuk :)

Adam balıkçıyı biliyor, hamamı biliyor, Lise'yi bilmiyor, skandal :D

O değilde dönüşte 89C fenaydı. Dayı 200 kişiyi doldurdu otobüse, '' ayakta gidersin '' gerçek oldu. Hala etkisindeyim...

Kadının teki '' Ben inip dolmuşla gideceğim para mı geri verir misiniz ? '' diye bağırdı.
'' E burası da dolmuş işte ablacım ne gereği var. '' deyince sana iyi eğlenceler dedi.
Haklıymış kadın...

O değilde dönüşte 89C fenaydı. Dayı 200 kişiyi doldurdu otobüse, '' ayakta gidersin '' gerçek oldu. Hala etkisindeyim...

Kadının teki '' Ben inip dolmuşla gideceğim para mı geri verir misiniz ? '' diye bağırdı.
'' E burası da dolmuş işte ablacım ne gereği var. '' deyince sana iyi eğlenceler dedi.
Haklıymış kadın...

Ne adamsın lan Yunus. Lisenin yerini bırak sen hamamları öğren:D
Bide artık bizden öteye gitmezsin yemek yemek için:p

Ben gerekli açıklamayı yaptım Abi :D
Barış Abi çarpıtıyor olayları :D
İfade edemedim o kadar :D

Ya ayakta gittim diyorum bundan daha önemli ne olabilir :D ?

285065_10150270527914181_773174180_7426002_1291759_n.jpg

Haklıymış kadın...

89C'e laf yok Yunus. Biliyorsun :D "Evladım şu telefona alarm kur" diyen sarhoş amcadan daha garibi çıkamaz :D