İşte Doğulu'nun Eurovision şarkısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
52. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Kenan Doğulu’nun seslendireceği “Shake It Up Şekerim'' (Çalkala Şekerim) adlı şarkı, bugün 13.00’de tanıttı.

Bu yıl 52’ncisi düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması, Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de 10 Mayıs’ta yarı final, 12 Mayıs’ta ise final olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye, Eurovision Şarkı Yarışması’na ilk kez 1975 yılında Semiha Yankı’nın “Seninle Bir Dakika'' isimli şarkısıyla katılmış, 2003 yılında Sertap Erener’in “Everyway That I Can'' isimli şarkısıyla birincilik almıştı. Türkiye, TRT’nin organizasyonunda 2004 yılında yarışmaya ev sahipliği yapmıştı.

işte şarkı
http://www.sonsayfa.com/news_detail.php ... 1173766610

berbat ötesi olduğunu söylemem lazım..
ayn zamanda ekşi sözlükte baya bir kafaya alınmış şarkı şöyleki:şey kitap şekerim hihih

Geçen seneden değişen pek önemli birşey yok.Bu şarkıyla değil Kenan Doğulu Ricky Martin gelse ancak ilk 10 yaparız..(Ricky gelirse fan'ları oy yollarda öyle :) )

Önceki yıllar Eurovision Şarkı Yarışması bir müzik yarışması olmanın ötesinde amaçlara hizmet ettiğini belli etmişti.

Şarkının iyiliğini kötülüğünü bir yana bıraktım (şarkıyı dinledim; bu şarkıyı tercih eden seçiciler kurulunu kutlamak (!) gerekir), acı olan böyle bir organizasyona kendi ulusal dilimizle katılmıyor olmamız.

Yine Onur abiye ekleyerek belirtmek istiyorum, benim için acı olan Türkçe'mizi bu kadar umursamaz, batı özentisi müzikler yapan Kenan Doğulu'nun "Türkiye" adına oraya çıkması..

Ha, madem İngilizce bir şarkı ile katılacaksın, yap bi Here I am yahut Everything that I can gibi şarkı da öyle katıl.

şebnem paker idi yanlış hatırlamıyorsam...
paşa paşa söylemişti şarkısını 3. olmuştu...
ve eurovision için ülkemizde şimdiki kadar emek sarfedilmiyordu...
imkansızlıklara rağmen süper bir şarkıyla bizi mest etmişti...
kendimiz olamıyoruz ne yazık ki şimdilerde...

..................................................

evet sarkının adı da dinle idi cok guzeldi 3.olmustuk. :atki

Hic gecmiyor gunler sensiz geceler yine kimsesiz
Ah! sevdigim nerdesin? kimdesin?
Dinle

Deli askinin sonu var midir?
Diye sormadan severim seni
Aci dinmedin, gece bitmeden
Yola dusmeden bulurum seni
Bana yar midir?adi var midir
Diye sormadan bilirim seni
Goze girmeden, dile gelmeden
Yuze gulmeden, severim seni

Sana sormaya, varmiyor dilim
Dinle

Sorsaydin adi var midir?
Gercekten bana yar midir?
Bilseydim sonu var midir?
Sessizce severim seni

Can Bulubay' Alıntı:
şebnem paker idi yanlış hatırlamıyorsam...
paşa paşa söylemişti şarkısını 3. olmuştu...
ve eurovision için ülkemizde şimdiki kadar emek sarfedilmiyordu...
imkansızlıklara rağmen süper bir şarkıyla bizi mest etmişti...
kendimiz olamıyoruz ne yazık ki şimdilerde...

..................................................

Şaşırmadım böyle saçma bi şarkıyla Eurovision'a katılacağımıza. Son 2 yıldır saçma sapan şarkılarla katılıyoruz zaten yarışmaya ve sonuç hüsran oluyor. Malesef bu yılda aynısı olacak.

Nilay Kızılok' Alıntı:
evet sarkının adı da dinle idi cok guzeldi 3.olmustuk. :atki

Hic gecmiyor gunler sensiz geceler yine kimsesiz
Dinle

Deli askinin sonu var midir?
Diye sormadan severim seni
Aci dinmedin, gece bitmeden
Yola dusmeden bulurum seni
Bana yar midir?adi var midir
Diye sormadan bilirim seni
Goze girmeden, dile gelmeden
Yuze gulmeden, severim seni

Sana sormaya, varmiyor dilim
Dinle

Sorsaydin adi var midir?
Gercekten bana yar midir?
Bilseydim sonu var midir?
Sessizce severim seni
bende çok severdim bu şarkıyı şarkıyı hazır aklıma gelmişken bir indiriyim yahu.. ne şarkıydı ama..

sarkı ve klip bende mevcut bu arada yani dinle sarkısı
isteyenler olursa rapid'e yukleyebilirim.bu arada bizim
dısımızda da bu yarısmayı bu kadar onemseyen ulke
yoktur.

rimi rimi ley,suuuuperstar ve bu garip şarkı trajikomik işler yapıyoruz gerçekten vatan millet sakarya anlayışıyla devam ettiğimiz sürecede böyle garip işler olmaya devam eder.O kadar kompleksliyizki yani bu kadar olur yeni çıkan gruplardan birini göndersek bir şey mi kaybedicez sanki, başarılı olamadığımızda sanki aşağılık diyecekler bize yarışmayı ölüm kalım mücadelesine çeviriyoruz.Başarılı olamayan ülkeler kimliklerinden bir şey mi kaybediyor yani.Sertap güzel götürdü bu işi,Athena fena değildi ama bu son üç sene berbat ötesininde ötesinde.

bence ilk önce bu sarkı yarısmasıyla ne yapmak istiyoruz buna karar vermek lazım eger türk müziğini tanıtmak isyiorsak türkce parca ile katılır ama iyi sonuç elde etmek hayal olur birinci olmak istiyorsak yabancı parcalarla katılmakta yuarar var sarkıyı dinledim fena sarkıya benzemiyor bence iyi bir dans şovu ile daha da iyi hale getirebilir tabi ben anlamıyorum ama kenan dogulunun ingilizcesini de begenmemişler o nu da düzeltse iyi olur.

Ben mı hıc muzıkten anlamıyorum yoksa herkes saka mı yapıyor :?
Ben cok begendım ılk 3 garantı dıye dusunuyorum ;)

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu şarkı normal şartlarda (siyasi oyunların olmadığı bir ortamda) dereceye girsin ben de dinazorum :)

Yapma Onur abi :?
Sende mi boyle dusunuyorsun oldukca sasırdım valla :?
Ewery that I can cıktıgında herkes begenmemıstı :?
Dıger ulkelerın sarkıları berbat otesi:S
Ornek Yunanıstanın sarkısı mıde bulandırıcı :?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...