onur abi büyük konuşma birden olurmuşsun bide
walla kendi adıma eveyway that ı can i ilk andan itibaren hep sewerek dinledimm.. :muhahaBurak Barut' Alıntı:Yapma Onur abi :?
Sende mi boyle dusunuyorsun oldukca sasırdım valla :?
Ewery that I can cıktıgında herkes begenmemıstı :?
Dıger ulkelerın sarkıları berbat otesi:S
Ornek Yunanıstanın sarkısı mıde bulandırıcı :?
Burak´ım senin için o şarkıyı tekrar dinledim acaba bende mi hata var diye. Bana bu işkenceyi tekrar yaşattığın için hayatım boyunca affetmeyeceğim seniBurak Barut' Alıntı:Yapma Onur abi :?
Sende mi boyle dusunuyorsun oldukca sasırdım valla :?
Ewery that I can cıktıgında herkes begenmemıstı :?
Burak Barut' Alıntı:Ben cok begendım ılk 3 garantı dıye dusunuyorum
Yavaş yavaş doğru yolu buluyorsun Burak.Yakında ilk 10´da yer alır dersin sonra böyle şarkı mı olurBurak Barut' Alıntı:Ben hala ılk 5 garanti gozuyle bakıyorum Kımse kızmasın
Nilay Kızılok' Alıntı:Can kusura bakma ekle demisin yeni gordum en gec yarın ekliyorum.
Onur Yavuz' Alıntı:Zamanında şarkının beş para etmeyeceğini ifade etmiştim, sözümün hala arkasındayım. Bu arada sadece forumdaki bazı arkadaşların müzik zevkini sorgulamam gerektiğini düşünüyordum ama yakında dünyanın müzik zevkini sorgulamak zorunda kalacağım gibi görünüyor Gerçi yabancılar; müzik sayesinde Şu Çılgın Türkleri yavaş yavaş asimile etmeyi başarıyoruz diyerek beğeniyor görünüyorlar ama ...
Nilay Kızılok' Alıntı:bende Onur zaten bir tek bizde bu kadar onemseniyor sanırım bu yarısma.
Onur Yavuz' Alıntı:Nilay bildiğin gibi tüm siyasi/ekonomik/sosyal sorunlarını çözmüş başka bir toplum olmadığı için en çok biz ilgileniyoruz. Yugoslavya´nın son dönemi gözümde canlanmaya başladı nedense. Demek ki sonumuz iyi !