İşte Doğulu'nun Eurovision şarkısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
Yapma Onur abi :?
Sende mi boyle dusunuyorsun oldukca sasırdım valla :?
Ewery that I can cıktıgında herkes begenmemıstı :?
Dıger ulkelerın sarkıları berbat otesi:S
Ornek Yunanıstanın sarkısı mıde bulandırıcı :?
walla kendi adıma eveyway that ı can i ilk andan itibaren hep sewerek dinledimm.. :muhaha

grafi2000.com'dan bu şarkının koca kafalar versiyonunu izlerseniz iyi olur :) Çok süper olmuş bana göre ve Kenan Doğulu'nunkinden çok daha güzel yani.

Burak Barut' Alıntı:
Yapma Onur abi :?
Sende mi boyle dusunuyorsun oldukca sasırdım valla :?
Ewery that I can cıktıgında herkes begenmemıstı :?
Burak´ım senin için o şarkıyı tekrar dinledim acaba bende mi hata var diye. Bana bu işkenceyi tekrar yaşattığın için hayatım boyunca affetmeyeceğim seni :)

Sertap Erener´in şarkısını beğenerek dinlerim ama Türkiye´yi Uluslararası bir yarışmada temsil edecek şarkı her zaman için Türkçe olmalıdır yarışma kalitesiz de olsa. Çünkü orada ülke olarak duruşunu belli ediyorsun.

Bu ne ya şarkı mı diyorlar buna :)

Sokaktan geçen birine şarkı yaz desen daha iyisini yazar valla.

Bana daha çok bir ses karmaşası, karıştırılmış sesler gibi geldi.

Zamanında şarkının beş para etmeyeceğini ifade etmiştim, sözümün hala arkasındayım. Bu arada sadece forumdaki bazı arkadaşların müzik zevkini sorgulamam gerektiğini düşünüyordum ama yakında dünyanın müzik zevkini sorgulamak zorunda kalacağım gibi görünüyor :) Gerçi yabancılar; müzik sayesinde Şu Çılgın Türkleri yavaş yavaş asimile etmeyi başarıyoruz diyerek beğeniyor görünüyorlar ama ...

Neydi, For Real mı ne? Valla ben bu tür yarışmaları kazanmak için katılmamız gereken yarışmalar olarak görmüyorum; bu tür yarışmalarda her ülke kültürünü gösteriyor. Sahne kıyafetleri, müzikleri, hareketleri ve dansları ile, hatta kulisteki davranışları ile. Bu yüzden ben kültürümüzün dışında olan şeylerle katılmayı kazanmak için yapılan kıvırma oyunları olarak değerlendiriyorum. Kazansak ne olacak, neticede bir yarışma. Kültürümüzü, ne olduğumuzu gösterelim.

bende Onur zaten bir tek bizde bu kadar onemseniyor sanırım bu yarısma. :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Zamanında şarkının beş para etmeyeceğini ifade etmiştim, sözümün hala arkasındayım. Bu arada sadece forumdaki bazı arkadaşların müzik zevkini sorgulamam gerektiğini düşünüyordum ama yakında dünyanın müzik zevkini sorgulamak zorunda kalacağım gibi görünüyor :) Gerçi yabancılar; müzik sayesinde Şu Çılgın Türkleri yavaş yavaş asimile etmeyi başarıyoruz diyerek beğeniyor görünüyorlar ama ...

Nilay Kızılok' Alıntı:
bende Onur zaten bir tek bizde bu kadar onemseniyor sanırım bu yarısma. :)

Nilay bildiğin gibi tüm siyasi/ekonomik/sosyal sorunlarını çözmüş başka bir toplum olmadığı için en çok biz ilgileniyoruz. Yugoslavya´nın son dönemi gözümde canlanmaya başladı nedense. Demek ki sonumuz iyi !

ayrıca hala diyorum ki dinle su zamanda katılsa 1.olmustu.

Onur Yavuz' Alıntı:
Nilay bildiğin gibi tüm siyasi/ekonomik/sosyal sorunlarını çözmüş başka bir toplum olmadığı için en çok biz ilgileniyoruz. Yugoslavya´nın son dönemi gözümde canlanmaya başladı nedense. Demek ki sonumuz iyi !

Bu yıl Finlandiya'nın Helsinki kentinde düzenlenen Eurovision'da heyecan sona erdi. Kenan Doğulu aldığı 163 puanla 4. sırada yarışmayı tamamladı.

Gözümüz aydın geçmiş olsun:)

Eurovision'da bu sene Sırbistan siyeset ile 1.oldu..Yugoslavya döneminin ülkelerinin Sırbistan'a attığı 12'şer puanlar bu sıralamayı çıkardı.Artık diyecek bişey yok.Gururluyuz,çünkü Kenan Doğulu çıktı orada aslanlar gibi dansını yaptı,şarkısını söyledi.Bazı ülkeler gibi ne orasını burasını kıvırttı,ne de hafif yumuşakvari giysiler giyip oy toplama amacındaydı(Şekil A:Ukrayna).Bravo Kenan Doğulu ve ekibine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...