İyi ki Doğduk

Tıp okuyan adamın buralara uğrayamaması normal.Nice yıllara Berkan,hem foruma hem İstanbul'a bekliyorum kısa zamanda. :)
Bugün Uğur Alkan'ın da doğumgünü.Basketbol topu yuvarlak,18 sayı öne geçsek bile kazandık demez herhalde yeni yaşında. :)

Bu kadar rötarlı da teşekkür edilir mi arkadaş dediğinizi duyar gibiyim ama kusura bakmayın henüz gördüm :) Çok çok teşekkür ederim...

Onur, ya federasyonla konuşun ya da bizim dekanlıkla, iki senedir derbi günlerine sınav koyuyorlar ve İstanbul planlarımı erteletiyorlar : ) Şaka bir yana en kısa zamanda gelirim de görüşürüz umarım :)

Bugün forumun ana muhalefet partisinin genç yıldızlarından Erdal Avcı doğmuştu ama yazan olmamış nedense. Ben de ilk kutlayan olamadım, bari son kutlayan olayım düşüncesiyle yazmamıştım özellikle şimdiye kadar. : )

Nice yıllara uzun saçlı genç, pardon ya kestirmiştin saçları...

Mutlu yıllar Erdal. Facebook'ta var mıydın hatırlayamadım ama oradaki hesabımı kapatıp buraya da yazanı göremeyince kaçırdık biz de. Yeni yaşında sivri dilin biraz düzelir belki, güzel olur. :)

Onur Yavuz; Abi sen adamı suya götürür susuz getirirsin.Sadece bunu diyorum :) .

Kerem Seçer; Teşekkür ederim abi.

Tanju Çiçek; Teşekkür ederim Tanju.Play-off'da büyük ihtimal karşılaşacaz o zaman senem daha da mutlu olacak :)

Turan Solak; Teşekkür ederim abi.Olympiakos maçını Kocaeli'de birlikte izleyelim Turan abi.Bilardo salonunda basketbol maçı izlemeyeyim bu sefer.