İyi ki Doğdun Emre Doğan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Abi seninle bir mangala gidemedik ortaklaşa... :) Alperenli mangal olmadan geçen 20 sene ha, vay be! Dünya'da bu kadar bahtsız adamlar da olabiliyor. :)

20. yaşın içerisinde seninle tekrar görüşebilmek dileğiyle diyerek dileğimi de tutayım.. :)

Nice mutu senelere...

Onur BALCI' Alıntı:
Forumumuzun yakışıklılarından Emre'nin bugün doğum günü...

Kendisine buradan "İyi ki doğdun." demek istiyorum.

Ömrün boyunca sağlıklı, mutlu, başarılı geçireceğin nice yıllara...

Muhabbetinden çook keyif aldığım Onur Hocam gerçekten çok teşekkür ederim.Hem bu güzel dilekleriniz için, hem de konuyu başlatan kişi olduğunuz için :=)

Taner Tuna' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun Emre , nice nice yıllara..

Çok teşekkür ederim Taner kardeşim.

Yunus Taylan' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun Emre Abi.:=)

Nice sağlıklı,mutlu senelere...

Çok teşekkürler Yunus kardeşim.

Burak Ceyhan' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun kardeşim!

Kocaman oldun :=). Kardeşim yeni yaşının sana başarı,huzur,mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Umarım birgün doğum gününü beraber kutlayacağız, pastalar benden de fıçılar senden ona göre... Üstüne bir de 1 vs 1 maç yaparız :=)

Kendine çok iyi bak, herşey gönlünce olsun...

Kardeşim benim,giderayak kazığını attın bana ha.Demek pastalar senden, fıçılar benden :=) Yalnız söyleyeyim o kadar şey yiyip içtikten sonra ben senle hayatta maç yapmam, yazık olur sana :=) Şaka bir yana iyi dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim.

İnşallah beni bir gün tavlada yenebilirsin de bana doğumgünü hediyen olur o şaşkınlık.

Özlem Nokta' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun Emre :)

Çok teşekkür ederim Özlem abla :=)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun Emre'cim.

Çook teşekkür ederim Şamil abicim.Tribünde omuz omuza bağırmaktan en keyif aldığım kişilerden birisin abi,inşallah bu sezonda da bu hep böyle olur.

Erdal Icelli' Alıntı:
Kardeşim dogum günün kutlu olsun valla sohbetinden cok zevk aldıgım bazen fikirlerimiz uyuşmasada cogu zaman

iyi zaman gecirdigim dostum her msn konusmamız olay zaten seni cok seviyorum iyi ki varsın iyi ki dogdun nice birlikte senelere

GY'de dogum gününü kutluyor :)

Kardeşim o msn konuşmalarına konu olan kişiler bunları bir öğrense Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna kadar kovalarlardı herhalde bizleri :=) Arada ser verip sır vermemenle beni deli etsen de hakikaten o muhabbetine doyum olmuyor.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah hep beraber takılabileceğimiz senelere.

Not: GY ?? Çaktırma :) :)

Emin Doğanca' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun kardeşim

Emin çok teşekkür ederim kardeşim.Bir gün salonda tanışmak dileğiyle.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun birader... =)

Sağol Tugycan.Artık seninle de bir albüm yaparız ha.Emraxx ft. Tugy :=) Sonunda da karşılıklı disslerimiz olur :=)

Yiğit Pazar' Alıntı:
Mutlu yıllar, Emre. İyi ki doğdun.

Çok teşekkür ederim Yiğit.İnşallah seninle de salonda karşılaşmak mümkün olur.

emel dizili' Alıntı:
Mutlu yıllar.Yeni yaşınızın güzel şeyleri de beraberinde getirmesi dileğiyle...

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Emel Hanım.

Saadet Unal' Alıntı:
Yeni yaşında herşey istediğin gibi olur inşallah... İyi ki doğdun Emre. :)

Her ne kadar Federer hayranlığını tasvip etmesem de foruma yorumlarıyla renk katanlardansın Saadet :)

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Nice mutlu senelere.

Çok sağolun Bağdat Hanım.İnşallah birgün herkes size abi demeyi bırakacak :)

Cevdet Akay' Alıntı:
Nice Mutlu Yıllara :)

Çoook teşekkür ederim Cevdet abim.Senin gibi bir abimi tanımak ve tribünde beraber bağırmak inan abi benim için büyük bir şeref.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
İyi ki doğdun Emre Abi.

Çok teşekkür ederim kardeşim.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Nice mutlu yıllara

Çok sağol Volkancım.

Onur Yavuz' Alıntı:
Ankara´daki buluşmada tanışmaktan memnun olduğum değerli kişilik;

Yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim...

Aynı şeyler benim içinde geçerli Onur abim.Forumun değerli genel yetkilisi.Teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

Recep Sarımeşe' Alıntı:
20'yi devirdin eci abi =)

Abi artık haftaya buraya geldiğinde bi popkek alırım.Üstüne de bir tane mum diktik mi mis gibi doğum günü pastası =)

Çok teşekkürler Reco kardeşim kek düşüncesi için ama Tugayında dediği gibi artık diyetteyim :=) Bu arada eci ne demek la :=) :=)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun Emre Abi. Nice senelere...

Çok teşekkür ederim Uğur kardeşim.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Emre Abi seninle bir mangala gidemedik ortaklaşa... :) Alperenli mangal olmadan geçen 20 sene ha, vay be! Dünya'da bu kadar bahtsız adamlar da olabiliyor. :=)

20. yaşın içerisinde seninle tekrar görüşebilmek dileğiyle diyerek dileğimi de tutayım.. :=)

Nice mutu senelere...

Alperencim elbet birgün mangalı da yaparız merak etme :) Çok teşekkür ederim

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Mutlu yıllar Emre Abi.

Çok teşekkür ederim Berkan kardeşim.

Savas Karadag' Alıntı:
sari kirmizi nice yillara ..

Çok sağol büyük üstad Savaş abim.Seni tribünde tanıyabilmiş biri olarak
ne kadar şanslı olduğumu anlatmaya çalışsam gene de kelimelere yetmez.Çok teşekkürler

EsraGerçek' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun..mutlu ol..

Çok teşekkürler Esra ablacım.

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Doğum günün kutlu olsun Emre Abi'm :).Yakında benim sayemde daha çok güleceksin emin ol :p :)

İnşallah Mehmet kardeşim :=) Çok sağol.

Yok Ayşegül geç kalmadın daha :) Teşekkür ederim.

Barış aynı duygular benim içinde geçerli abi.Ankara'da iyiki seni tanımışım abi :) Çok teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...