İyi Ki Doğdun "Majesteleri" #23!...(Burak Ceyhan)

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Sana boncuktan kuş yaptırdım konacak pencerene
Karakollar alır beni sorgular gecelerce
Hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce.... :)

İyi varsın Burak'çığım.

Görüşme fırsatını bizzat ayağıma kadar gelip yaratan; fakat "Talihsizlik işte." diyeceğim güzel insan, sana mutlu bir yıl diliyorum.

Yeni yaşlarında yüz yüze görüşmek dileğiyle...

Herkese çok teşekkür ederim ne mutlu bana sizin gibi değerli insanlarla bu platformda fikirlerimi paylaşabiliyorum, sohbet edebiliyorum. Herşeyden önemlisi bir aile gibi olduğumuz bu ortamda beni mutlu ettiğiniz için sonsuz teşekkür ederim. Söylemeden geçemeyeceğim, bu forumdaki tanıdığım herkes için söylüyorum, bazen düşünüyorum böyle dostluk,kardeşlik ilişkilerini ne sanal alemde, ne de gerçek alemde, ne gördüm, ne de rastladım.

Bir de özür borcum olduğumu düşünüyorum. Bilmeyen değerli büyüklerim,küçüklerim var. Cuma sabahı şiddetli bir şekilde hastalığımdan kaynaklanan baygınlık geçirdim acilen hastaneye kaldırdılar. Gözümü açtığımda serum takılı yatıyordum, durumu anladım ki; halim vahim, neyse ki cuma günü,cumartesi günü 2 gün hastane de kaldım serumlu, makinaya bağlı bir şekilde dün akşam 6 sularında çıkardılar, gece de giremedim doktor eve gidince direk dinleniyorsun,hiçbir şeyle ilgilenmiyorsun dedi. Emir büyük yerden! Dün sabah giremedim 8'den 6'ya elektirik kesiyorlar her pazar günü, herşey üstüste gelir derler aynen öyle... Onunla kalmadık tabi ki, bugün de dersane vardı mecbur gitmek zorunda kaldım, doktora kontrole gittik Kayseri'ye şu an yeni girebildim foruma. İyi ki varsınız çok teşekkür ederim.

Geç kaldığım için; özür dilerim.

Herkes için birşeyler söylemek isterdim ama şu an öyle bir durumdayım yarı baygın gibiyim.

Sizleri seviyorum, sağlıcakla kalınız... :oops:

Doğum günün kutlu olsun Burak...

Her ne kadar senin gibi duygularımızı şairane bir dille ifade edemesek de bütün iyi dileklerimiz senledir...

Nice sağlıklı, mutlu senelere...

NOT: Geçmiş olsun Burak'ım...