İyi ki Doğdun Mithat Duran !

Liseci zihniyeti eleştirmekten çekinmeyeceğiniz bir sene geçirmeniz dileğiyle, doğum gününüz kutlu olsun Mithat Bey.

Mithat Duran' Alıntı:
Temennileriniz için çok teşekkür ederim.Çok sağolun en kısa zaman da kimseyi bulamazsam sn Onur YAVUZ için bir istifa topiği açacağım,tüm forum ahalisinin bilgisine.
Yönetimi ve teknik kadroları rahat bırakın da, ben razıyım bana yönelik istifa başlığı açmanıza. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Liseci zihniyeti eleştirmekten çekinmeyeceğiniz bir sene geçirmeniz dileğiyle, doğum gününüz kutlu olsun Mithat Bey.

[quote="Mithat Duran":13j8i6dx]Temennileriniz için çok teşekkür ederim.Çok sağolun en kısa zaman da kimseyi bulamazsam sn Onur YAVUZ için bir istifa topiği açacağım,tüm forum ahalisinin bilgisine.
Yönetimi ve teknik kadroları rahat bırakın da, ben razıyım bana yönelik istifa başlığı açmanıza. : )[/quote:13j8i6dx]
Ben yanlışı her zaman her yerde eleştiririm,acaba siz ne zaman eleştireceksiniz sn.YAVUZ polimik yapmayın açarım topiği valla bak yine tehtid ettim forum kurallarına aykırı hareket ettim sanırım. :))

Bütün arkadaşların temennileri için tekrar çok teşekkür ederim.

Bu günde beni tebirk etmeyen sevgili dostum Eyüp YILDIZ'a tesüflerimi bildirir,inşallah hiç bir kuponunun tutmamasını diliyorum.

Burak seni asla unutmam,zaman diyorum nasıl olsa bu güne kadar haklı çıkardı,yine çıkaracaktır.

Bu başkanla fazla hayal kurmayalım diyerek.Konuyu özetliyorum!!!