Mutlu Yıllar Semih Abi.
S Semih Ural 0 16 Ara 2010 #26 Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim cidden çok mutlu oldum okudukça. Bi sene daha yaşlandık malesef önümüzdeki yıllara bakıcaz artık =) Murat, Biz adam olmayız kardeşim
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim cidden çok mutlu oldum okudukça. Bi sene daha yaşlandık malesef önümüzdeki yıllara bakıcaz artık =) Murat, Biz adam olmayız kardeşim
Yunus Taylan 0 16 Ara 2010 #27 Kusura bakma abi.Gözümüzden kaçmış. Yeni yaşın kutlu olsun. Mutlu yıllar.
Ş Ş. Saadet Ünal 0 19 Ara 2010 #28 Bende foruma pek giremediğimden ancak şuan görebildim kusura bakma abi. Nice mutlu senelere inşallah..
Bende foruma pek giremediğimden ancak şuan görebildim kusura bakma abi. Nice mutlu senelere inşallah..
Onur Yavuz 1 24 Ara 2010 #30 Berkan, Semih´in yeni doğum gününe ne kaldı ki şurada. Azıcık daha bekleseydin, ikisini birden kutlardın. : )
Berkan, Semih´in yeni doğum gününe ne kaldı ki şurada. Azıcık daha bekleseydin, ikisini birden kutlardın. : )
S Semih Ural 0 24 Ara 2010 #31 Seneye doğum günü kutlamıyorum Onur Bey bu sene sondu =) Berkan, Saadet ve Yunus, Size de çok teşekkürler. Mutlu ettiniz.
Seneye doğum günü kutlamıyorum Onur Bey bu sene sondu =) Berkan, Saadet ve Yunus, Size de çok teşekkürler. Mutlu ettiniz.