Jelena Dubljevic

Maçın yıldızlarından duygusal yönüyle hep ön plana çıkan Jelena Dubljevic "Beni dinleyin. Biz çalıştık. 3 Eylül'den beri bu şampiyonluk için çalıştık. Birçok iniş çıkışlar yaşadık, problemlerimiz oldu. Bu ülkede hiçbir takım bizim kadar bu şampiyonluğu hak etmedi. Şampiyonluk hepimizin, bizim. Bu başarı bu takım daha sadece başlangıç" dedi.
 
Bu kadına hastayım. O hırs ne öyle. Beni benden alıyor. İyi ki bize gelmiş. İyi ki bizde oynuyor. Gerçekten kendisine bu sezon daha da hayran kaldım.
 
Kesinlikle kalmalı, takımı hırs noktasında hep üstte tutuyor. Ekrem Hocam Gs tv de bu takımı bozmadan iki takviye ile devam etmek istiyoruz dedi. Hocamın sözlerine güvenimiz tam, sıkıntı bizim yönetemeyen yöneticilerimiz de !
 
Wisla Krakow maçında sağ omzu üzerinden dönerek attığı ters turnikeyi unutamam.Vücudunun ağırlık merkezini hiçe saydı. :) O hareket Yugoslavya topraklarında doğmadan veya Bodiroga izlemeden yapılabilir mi emin değilim.
Şayet şampiyon olabildiysek kısa oyuncu eksikliğine çözüm bulamadığımız günlerde Abdi İpekçi'de kazandığımız Fenerbahçe maçında -Angel'ın üzerine giderek- sergilediği hücum performansı kırılma noktalarından biridir.
Bu sezon Galatasaray'ın beş branşı içinde formamızı giymesinden ötürü en mutlu olduğum oyuncudur Jelena Dubljevic.
 
Güne bu haberle başlamak çok iyi oldu. Dubljeviç kalmasını en çok istediğim yabancıydı bizde Sancho'yla birlikte. Umarım daha uzun yıllar kalır daha çok başarılar kazanırız kendisiyle.
 
O kadar rezil transfer hamleleri izledik ki son yıllar da nihayet güzel bir haber görebildik. Dubanın kalmasına çok sevindim. Hırs istek ve arzu konusunda mükemmel bir oyuncu. Çok sevindim çok :)
 
TT Arena'ya gitmiş iki gözümün çiçeği..

CN_z6K6W8AEVDMr.jpg
 
E-Bilet yokken bulunduğu locanın 25 sıra üstünde,tam o hizada kendisini çok seven birileri maç izlerdi.Ne yaptı etti güzel duygulara sevk etti yine. :)
 

Üst