Kavak Yelleri

Başroller
Dağhan Külegeç (Efe)
Pelin Karahan (Aslı)
Aslı Enver (Mine)
İbrahim Kendirci (Deniz)

Kavak Yelleri, başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.

Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.

One Tree Hill'in Türkiye'ye versiyonu gibi.Dizideki tüm erkekler tüm kızlarla çıkabiliyor ne olacağı belli olmuyor.Bu yüzden geçen mayıs'dan beri izlemiyorum.

Bütün kızlar erkekler hepsi birbiriyle çıktılar :) Hiç biri ders çalışmıyolar ama okulda çok başarılılar :)

Olsun ama bu dizi Hayat Bilgisi yanında oldukça gerçek kalıyordu.Hiç değilse kız sayısaldan kazandı tıpı.Nam-ı değer pikacu ''Sözel'' bölümden İstanbul Hukuku kazanmıştı...

Urla'dan ayrılıp İstanbul'a geldiklerinde tamamen bozulmuştu, İstanbul bölümlerini azıcık izlesem de o ilk zamanlarda ki kaliteyi göremedim. Bu kalitenin düşmesinde Yiğit Güralp'in diziyi bırakması ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum, şimdilerde nedir ne değildir bilmiyorum.

İstanbul'a geldikleri bölümlerinin yarısında bırakmıştım, izleyen kişilerin yorumlarını okudukça da iyi ki bırakmışım diyorum.

hayatımda gördüğüm en saçma dizi inanamıyorum izleyenlere gerçekten ilk başlarda yaz dizisi olarak başladığında çok güzeldi gerçekten sonra işin içine yaptılar çok uzatıp saçma hale getirdiler ..