Kavak Yelleri

Bir tek Efe ile Mine çıkmamıştı.Efe geri döndüğüne göre şimdi de Mine ile çıkarlar. :p

Arkadaşlar dizinin senaryasuna niye bu kadar takılıyorsunuz ki.

Dizi tamamen,gercek hayattan bahsediyor aslında.Yahu hayat içinde hiç mi yok bu tür carpıklıklar.Üniversitelerde yaşananlar,yaşanan fotokopi aşklar.2 dostla sırayla çıkan bayanlar ve burda anlatamayacağım türlü rezalet ilişkiler.

Yni hiç kavak yellerine kızmayalım,devir değişti 30,40 yıl önce yaşanan Leyla-Mecnun aşkları yok artık.Diziden çok ta bi şey beklemeyin.

Bu dizi ilk 9-10 bölümde çok güzeldi,komedi yanı daha ağır basıyordu,sonra'dan dizi İstanbul'a taşındı dizi drama döndü,sürekli göz yaşı,sürekli biri ölüyor,sürekli olumsuz olaylar ve sıktı,birde efe diziden ayrılında dizi iyice izlenmez hale geldi,bu dizinin ilk 9-10 bölümü gerçekten çok güzeldi hem mekan olarak hem konu olarak.Birde ben Tv'de olumsuzluk içeren programları izlemekten kaçınıyorum bu yüzden iyice soğudum bu diziden.

kavak yelleri'nde yeni eşleşmeler belli oldu:1.grup aslı-atakan / 2.grup efe-mine / 3.grup deniz-su / 4.grup metin-(lerzan-duygu galibiyle)... : )))

(zaytung)

her gün gazetede karşımdalar.. pelin batu katılmıştı, şimdi de romina özipekçi katılmış.. eski dost..

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Kelepçeli birşeyler olmuş bu dizide son bölümde izleyemedim ama tekrarına bakacam bir ara,heryerde bundan bahsediyorlar
Santos , Bilica , Carlos tarzı bir şey mi yani :)

Emre Yüksel' Alıntı:
kavak yelleri'nde yeni eşleşmeler belli oldu:1.grup aslı-atakan / 2.grup efe-mine / 3.grup deniz-su / 4.grup metin-(lerzan-duygu galibiyle)... : )))

(zaytung)

her gün gazetede karşımdalar.. pelin batu katılmıştı, şimdi de romina özipekçi katılmış.. eski dost..

o fragmanda gördüğüm pelin batu değilmiş bu arada, deniz alan diye bir ablamızmış..

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2b1kku9c]Kelepçeli birşeyler olmuş bu dizide son bölümde izleyemedim ama tekrarına bakacam bir ara,heryerde bundan bahsediyorlar
Santos , Bilica , Carlos tarzı bir şey mi yani :)[/quote:2b1kku9c]
Ona benzer birşey :)

Bu arada bu dizinin senaristleri dizinin izleyicilerine kafayı yedirtecek,şimdi Sarp Apak geri dönmüş diziye,ne kadar çok oynuyorlar senaryoyla bunlar.

Kanal D'nin gençlik dizisi Kavak Yelleri'nin son bölümündeki bir sahnede, hakim karşısına çıkan Pelin Karahan'ın canlandırdığı Aslı, kişisel sorulara yanıt verdi.

1990 doğumlu olduğunu söyleyen Aslı, mesleğinin de doktorluk olduğunu belirtti. Tüm ekran başındaki izleyiciler de bu sahnede öğrendi ki 21 yaşında birisi doktor olabiliyor!

Dizinin senaristlerinin hesabına göre 1990 doğumlu Aslı, 1 yıldır mezun olduğuna göre 6 yıllık fakülteyi bitirebilmesi için 14 yaşında üniversiteye girmiş olmalı.

( Milliyet )

Yaklaşık 4-5 bölüm sonra final yapması beklenen Kavak Yelleri, cumartesi gününden kaldırıldı. Yeni günü tam belli değil, bazı insanlar dizinin bittiğini bile söylemekte ancak bu oldukça düşük bir ihtimal

Şanslı Masa'nın Cumartesi'ye geçmesiyle yerinden olan Kavak Yelleri'ne hala yer bulunamadı, iki haftadır yersizlikten yayınlanamayan Kavak Yelleri elindeki depo bölümleriyle Kanal D'den gelecek iyi haberleri bekliyor...

Kanal D'nin uzun yıllardır ilgiyle izlenen gençlik dizisi 'Kavak Yelleri', son iki haftadır ekrana gelmiyor.

Son olarak 7 Mayıs Cumartesi akşamı 160. bölümüyle ekrana gelen yapımın, iki haftadır ekranlardan uzak kalması, 'Dizi yayından kaldırıldı' söylentilerini de beraberinde getirdi.

Ancak, internet üzerinde kısa sürede yayılan bu söylentilere, yine internet üzerinden, TIMS Productions'ın resmi Facebook sayfasından açıklama geldi. Kısa açıklama şöyle:

"Kavak Yelleri, haziranda kaldığı yerden devam edecek..''