Kayseri: 72 - Galatasaray: 68

Sezonun onemlı maclarıdan bırıne cıkıyoruz. Fener'ın Mersın'de kaybetmesınden sonra bu mac daha'da onem kazandı. Takım bır arada oynamaya yenı basladı kadro olarak artık sakatlıklar olamazsa ıse takım daha ıyı olacaktır.
 
Bu maç bizim için çok önemli. İnşallah kazanırız. Fenerbahçe de hazır Mersin'e yenilmişken bu fırsatı kaçırmamalıyız.
 
Hiçbir maçımızı kaybetmezsek, fenerde kaybetmezse kendi sahamızdaki fener maçında en az 18 sayı fark atmamız lazım saha avantajı için.

Ki bu havayla bizi kimse tutamaz!
 
Kayseri zor takım en son Dinamo'yu da eleyip yarı finale çıktılar eurocup'ta. Ancak Ekrem Memnun hoca rakibi iyi analiz edecektir. Sayı kanallarını kesecektir.
Beni düşündüren seçim yabancı hakkımızı kimden yana kullanacağımız sorusu. Tahminim Wauters olacak. Alba tribünde olacak herhalde.
 
İki önemli deplasmanın ilki. Ekrem Hoca'ya güvenim tam. Eminim rakibi en iyi şekilde analiz edip,takımı maça en iyi şekilde hazırlayacaktır. Allah'ın izniyle kazanip Ummc deplasmanına moralli şekilde gidecegiz...
 
Yenersek UMMC ile aynı grupta olmayız ama yenilirsek evet Kosice ve Spartak'ın 2 ve 3. olacağını düşündüğümüzde 4. veya 5. olma durumumuz var. Bu da UMMC ile aynı gruba düşme ihtimali demek. Ama Hoca değişikliği sonrası toparlayan Halcon'un UMMC'yi yenmiş olması bizim de Nevriye ve ALba'sız neredeyse deplasman da gibi oynadığımız maçta (Braga maçı vardı aynı gün ve UMMC'nin de iyi taraftarı vardı) 1 sayıyla yenilmiş olmamız UMMC'yi gözümüzde çok büyütmememiz gerektiğini düşündürüyor önümüzdeki haftaki maçta. F8 süreci daha farklı gelişecektir onu ancak oraya kalırsak konuşuruz.


Kaski maçı için yerli rotasyonu kısıtlı olan bir takım ve biz Nevriye ile Alba'ya kavuşmuş durumdayız. Ben genel görüşün aksine rahat bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Çünkü kızlar ciddiye aldıkları maçları iyi tempoda oynuyorlar. Bu sene beni saece Polkoviçe maçında yanılttılar ki umarım bu sondur:)

Bu hafta alacağımız bir galibiyet bizi sezon sonu liderliğine daha da yaklaştıracaktır. FB'nin şu an yaşadığı bir demoralizasyon süreci var. Bu lige de yansır mı bilmem ama biz aynı tempoyla her maça yaklaşmamız lazım. Açıkcası yazılarımdan da bellidir Erkek basketbol forumuna yazasım gelmiyor hiç. Kızlarımız bu anlamda beni mutlu ediyor bu sene.
 
Alba'nın kadroda olması gerekiyor bu maçta. Çünkü Kaski'de çok formda Zoi Dimitrakou ve Eva Maltsi var ve bizim kısa forvet pozisyonundan sayı üretmemiz gerekiyor. Nevriye'de takıma dönmüşken Ann Wauters kadro dışında tutulabilir. Bu maçı kazanırız muhtemelen. Yerli olarak fazla çeşitleri yok. Eurocup maçlarını izledim. Hemen hemen 5 yabancıyla oynuyorlar 40 dk. boyunca. Arada Pınar Demirok, Tuğba Taşçı ve Begüm Dalgalar oyuna giriyor. Onların yabancı seçimleri muhtemelen; Eva Maltsi, Zoi Dimitrakou, Ashja Jones ve Nicky Anosike olacaktır. Latoya Sanders izin alıp ülkesine gitmişti, geldi mi onu bilmiyorum. Ayrıca bir NOT: Maçı TV Kayseri yayınlayacak. Türksattan şifresiz olarak izleyebilirsiniz.
 
Eurocup'ta farklı kadroyla ligde farklı kadro ile oynamaları bizim için avantaj teşkil etmiyor bence. Kaybettiğimiz maçta Kaski'nin yerlileri çok katkı vermişti Begüm 13 Tuğba 6 Ayşegül 7 Pınar'da 2 sayı ile oynamışlardı. Ribaunt asist artı. Biz daha şanslıyız ama isimler önemli değil bence. Ne bileyim Fowles'lı kadromuzla feneri yenemezken Fowles'ın kadroda olmadığı maçta yendik. Önemli olan isimden ziyade o an elindeki kadro ile yüreğini ortaya koymaktır...
 
Whalen bağırsak spazmı geçirmiş. Geçmiş olsun. Böyle önemli bir karşılaşmada onun olmayışı bizim için zor olacak. Fowles'ın bu tempoyla devam etmesi dileğiyle.
 
Bir şey soracağım, üç yabancı oynatabiliyor muyduk ilk beşte? Ben 2+2 diye hatırlıyorum ama, üç yabancı vardı bir ara sahada :confused:
 

Üst