KBSL 3.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 61-73 İzmit Belediyespor

Çıldırmamak elde değil. 13 sayı geride kapattık ilk yarıyı. Şu kulüpte şu nefretlik Alper denen rezili devrede evine gönderebilecek bir kişi bile yok mudur???
 
Burdan çevirip şu maçı alsan ne olacak? Bu kadar kötü basketbol oynayan bir takım var sahada ve bunu yöneticiler görmüyor! Kötünün kötüsü bir koç hala bu takımın başında. YAZIKLAR OLSUN!
 
Oyun kurucu diye bağırıyor takım ama muhteşem hocamız alakası olmayan Vanloo'ya veriyor bu görevi. Gizem Yavuz daha süre bile almadı.

Israrla istediği Harika Eldaş!a 3 dakika süre verdi. Bu takımın oyuncusu değil ama madem aldın neden süre vermiyorsun?
 
NaLyssa Smith ne zaman takıma katılacak?
Hines-Allen ne zaman takıma katılacak?
Euroleague şampiyonu Galatasaray'ın geldiği bu durum beni çok rahatsız ediyor.
İzmit Belediyespor'un şu anki kadro kalitesi bizim şimdiki kadro kalitemizden daha iyi.
 
An itibari ile İzmit Belediyespordan 20 fark yiyoruz. YİRMİ! İZMİT BELEDİYRESPORDAN!!

ALLAH BELANI VERSİN ALPER DURUR!
 
Eurolig yerine Eurocup'a katılma kararı alındığı gün truva atı eski yönetici ile birlikte Alper Durur paket edilmeliydi. İSTİFA ETMİYORSA KOVUN!
 
Dünkü erkek basketboldaki rezaletten sonra bir rezalette kadın basketbolda yaşanıyor. Sorun Sadece Alper Durur değil, oyuncular da kolsuz gibi sanki. Nasıl bir kadro bu. Amerikalılar dışındaki kadro kötü olmak zorunda mı? Yönetim futbolun arkasına saklanmaya devam etsin bakalım. Maalesef spor kulübü olmaya başaramadık popülist yöneticiler sayesinde. Futbolda başarısızlık olursa bu yönetimin tutunacak bir dalı da kalmayacak. Biz Galatasaray'ı sadece futbol kulübü olarak değil, bir bütün olarak seviyoruz..
 
İlk yarı tam 16 dakika İnci Güçlü ile oynadık.İnci Güçlü demek olumlu anlamda 0 etki,olumsuz anlamda ise sürekli zarar demek.3 maçtır pota altı olmadan oynayıp duruyoruz.Şu kadını neden transfer ediyorsunuz ? En kötü Gizem Başaran veya Esra Ural'ı alsaydınız.

Yerli rotasyonumuz ise ciddi anlamda korkutucu.Fakat rakipleri değil bizi korkutuyor.Geçen sezon kötü olan rotasyonumuz bu sene dahada kötü hale geldi.Katkı alabileceğin bir tek Sude Yılmaz ile Meltem var.Meltem şut sokabilen oyuncu değil,Sude hem sakatlıktan yeni çıktı hemde yetenekleri sınırlı.

İzmit'e şu anda yenilmek mesele değilde bu denli fark yemek,mücadele anlamında hiçbir şey görememek,koç dokunuşu dediğimiz şeyi görememek,düzen dışı maça başlayıp,maç boyunca düzen dışı devam etmek,çok büyük bir sorun.İlk yarı mesela tam sahadan Vanloo ile hücum ediyoruz,1 saniye kala topu kaybedip faul yapıp rakibi çizgiye yolluyor.Harrigan karşı alanda yakalayamayacağı topu oyunda tutuyor,Abdelkader faulü yapıyor çizgiye yolluyoruz.Bunlar oyuncuların ne kadar oyundan kopuk olduğunun göstergesi.İlk yarı biterken biz oyundan ve maçtan kopmuş haldeydik.

Alper Dururla devam ettiğimiz takdirde eksi yazan şeyler ligde seviye olarak bizden aşağıdaki takımlara karşı olmasada Eurocup'ta karşımıza Lyon ve benzeri takım gelirse ciddi sorun olacak.
 

Üst