KBSL 5.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 88-90 Botaş

Botaş kötü bir takım. Orman ve Çukurova'ya kaybettiler. İlk maçta Çankaya'ı karşı kazandılar. Normal olanı kazanmak ama malum isim koç işte ne olur belli olmaz.
 
Alınan sonuçları geçin bu kadar kötü basketbol oynanırken neden ısrarla Alper ile devam ediliyor, çünkü kimsenin umrunda değil burası. Maça gidip tepki göstermemiz gerekiyor.
 
Bilgim yok ama tahminim WNBA'den gelecek olan NaLyssa Smith,Myisha Hines-Allen ve Tiffany Mitchell beklendi. Bu oyuncular geldikten sonra bir daha bakalım dediler. Tam kadro olduktan sonra da başarısız sonuçlar gelirse koç değişikliği yapılır bence.
Bana kalsa ben hemen yeni koç getirirdim.
Gaspar David-Galatasaray birlikteliğini çok istiyorum.
 
Son düzenleme:
Bilgim yok ama tahminim WNBA'den gelecek olan NaLyssa Smith,Myisha Hines-Allen,m ve Tiffany Mitchell beklendi. Bu oyuncular geldikten sonra bir daha bakalım dediler. Tam kadro olduktan sonra da başarısız sonuçlar gelirse koç değişikliği yapılır bence.
Bana kalsa ben hemen yeni koç getirirdim.
Gaspar David-Galatasaray birlikteliğini çok istiyorum.
Bakmayın abi, bakmasınlar. Dünyada en iyi kadın beşi de olsa beklemesinler. Buna emanet edilmez!
 
Hazırlık maçı olmasına rağmen Corey Walden oynamadığında hemen maç kadrosunun altına açıklama giriliyor.Bu 2 oyuncumuzun ağrısı bile olsa maç kadrosunun altında sebep belirtilirdi.2 side koç tercihli oynamıyor gözüküyor.

Bu bile Alper'in takımda daha fazla kalmaması için bir sebep işte.
 

Üst