KBSL 9.Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring - Botaş

Maç yine Başakşehir de mi? Ahmet Cömert bitmiyor mu? Sezon başından beri her maç deplasmandayız! Yeter artık! Her sene ayrı salon. Şu takımın bir salonu olamadı.
 
Kazanmamız lazım,bizi zorlayabilecek bir rakip değiller.Slocum az top kullanıyor,fazla sorumluluk almıyor.Daha çok Sevgi top kullanıyor.

Sevgi'ye maç başından itibaren iyi baskı yapabilirsek oyun kurmakta çok zorlanabilirler.Sevgi'nin top kullanamadığı anlarda ise Melis-Macaulay şeklinde gidiyor kullanılan toplar.

Mccowan-Stevens ikilisi ile Egle-Macaulay karşısında ağır basıyoruz.

Mccowan'ın katılmasıyla birlikte ekstra 1 yabancıyla oynuyoruz,doğal olarak 2 uzun varken Putnina devre dışı kaldı fakat bunu Pulvere ile nereye kadar değerlendireceğiz ? Ekleme yapmamız şart artık.
 
İyi bir koç bu maçtan önce tek bir şey yapar.Der ki Botaş sezon başından beri nasıl oynamış,kolay kazanabileceği bir maç olmuş mu,olduysa kolay kazanabilmiş mi bunları sorgular.

Bunu sorgulayan koç Botaş'ın Litvanya deplasmanında son çeyrek 15 sayı öndeyken nasıl dakikalarca sayı bulamayıp maçı zora soktugunu görür.

Maçlara kötü hazırlanıyoruz.Rakipleri iyi analiz etmiyoruz.

Sen Fenerbahçe'yi kadron yetersiz diye yenemezsin ama Botaş maçındaki oyunun kadroyla alakası yok.Ya da Eurocup'ta Polonya deplasmanında ve Slovakya deplasmanında alınan yenilgiler kadroyla alakalı şeyler değil.
 
Koçla uzaklar gözükmüyor...Herhangi bir koç dokunuşu yok takımda. Acilen aksiyon alınmalı yol yakınken...Yoksa bu sene de heder olacak...Bu kadro Efe Güven'de olmalıydı...
 

Üst