KBSL | Galatasaray Çağdaş Faktoring 61-74 ÇİMSA ÇBK Mersin

Sezon başından bu yana bazı yabancı oyuncular transfer edilirken ''çok para istiyor,çok'' denildi.Sezon ortası ilgilenen yabancı oyuncular olduğunda ''çok para istiyor,çok'' denildi.

Bir yandanda şubeden sorumlu yönetici ''transfer istenirse yaparız'' deyip durdu.Şimdi hangisi samimi ?

Bu yönetim varken ben futbolda Türkiye ligi şampiyonluğu,basketbolda ise tesadüfi başarılar hariç bir şey beklemem.Başarı olur ama şans faktörü ile olur.

Renkdaş,💛❤️ yönetimde vizyon olmayınca doğal olarak oyuncularda aidiyet, duygusu sorumluluk, profesyonellik, anlayışı yok olup gitti.ekrem memnun olmasına rağmen eleniyorsak bu işte bir terslik vardır.
Benim katılmadığım bir söylem bu. Bu yönetimde o yoksa hoca da gelmeyecek o zaman. Frasier bu takımın en skorer oyuncusuydu istemiyorum dedi yönetim yolladı demek ki alınan ve alınmayanlarda da söz hakkı var. En yetenekli oyuncundan disiplinsizlik yaptı diye vazgeçiyorsan bari kalanlarda daha az yetenekli oyuncular bari kafalarına göre hareket etmesinler sahada. Ekrem Memnun'u bu başarısızlıktan sıyıramam ben.