Kıraathaneye Hoş Geldiniz

Erdal İçelli ve Selçuk Kahveci ikilisi faciadan rezillikten Tugay Aktepe kurtarmıştır.. :p

10-1 yeniyorduk ne rezilligi Erdem Bey :)
Gene tokmak gene tokmak ne diyim artık size :p

gece internetle yaşadığım sorundan dolayı geri dönemedim. kusura bakmayın.

Erdem Akkaş' Alıntı:
Erdal İçelli ve Selçuk Kahveci ikilisi faciadan rezillikten Tugay Aktepe kurtarmıştır.. :p
erdem kanka şu resim herşeyi anlatıyor. tüm rezillği :ehue
toksal55 rumuzlu oyuncu erdem akkaş oluyor.. tracy_mcgrady' de burak ceyhan'dır. adanalı erdal içelli, ua_ss_1905' te benim. işte bütün rezillik burda :ehue
dfgo.png

burnuma kötü siyaset kokuları geliyor
bazen hiçbirşey göründüğü ve yazıldığı gibi değildir :p

Öncelikle bu konuşmadan önceki ve sonraki yazılarında yayınlanmasına istiyorum vtr lerde var... :) Burağın oyun başlarken msn de çok başka önemli bir işinin olması benimde o sırada başka bir önemli işimin olması nedeniyle oyuna geç gireceğimizi belirttik..işimiz bittiğinde bir baktık malum skor oluşmuş..1-10 dan sonra durumu 1-4 getirince rakip takım oyuncularının o sıradaki suskunluğu heyecanı stresi vs gerçekten görünmeye değerdi..

tam o sırada işte Selçuk oyundan kopuyor..Erdal acaba bende mi çekilsem diyor..ve tam o sırada Tugay Aktepe oyuna dahil olur ve daha ilk taşlarda teke düşerek görülmemiş bir olayla Selçuk Erdal ikilisini olası bir faciadan kurtarıyor...
Biz ise Burakla onurlu mücadelemizle asla boyun eğmeyen karakterimizle geceye damgamızı vuruyorduk.. :p

Ortağım biliyorsun ben çok önemli işlerle meşguldum ona rağmen 1 gösterge 1 kez de okeyle bitirerek en büyük katkıyı verdim lakin; meşgul olmasaydım oyuna konsantre olsaydım fark atardık ama sana SÖZ bugün ağızlarının payını vereceğiz... Daha ölmedik! :)

Destek lazım mı beyler ? :ehue

Erdalcım sen benim puan kaybetmeden oyundan çıkmama izin vermedin belki ama sizin gururunuzu kurtaran adam yine ben oldum. :)

Reis, bu akşam bunları harcamazsan . . .

Tugay Aktepe' Alıntı:
Destek lazım mı beyler ? :ehue

Erdalcım sen benim puan kaybetmeden oyundan çıkmama izin vermedin belki ama sizin gururunuzu kurtaran adam yine ben oldum. :)

Reis, bu akşam bunları harcamazsan . . .

Tugay benim ortiyle hiç kaybettiğimiz olmadı sadece vazgeçtiklerimiz oldu..bu gece vazgeçmek yok.. :p
Selçuk ADSL bağlantılarını kontrol et kardeşim bu geceye dayansın :)