Kıraathaneye Hoş Geldiniz

Erdem Akkaş' Alıntı:
duyda inanma :) 2-1 mi? oyun zaten 1-1 di son oyun sen gittin Erdal..Okan da gitti..biz kazandık yinede :)

Sarhoştum hatırlamıyorum hadi 1-1 olsun bari 8)

Selçuk kulağımıza gelen bilgilere göre 18 yaşından küçüklerin oyunlara katılmasına izin veriyormuşsun. Gencin biri de sarhoştum diyor. Yoksa alkollü içkiye de mi göz yumuyorsun? : )

Aldığım duyumlara göre, Onur Balcı işletmeyi kapatmak için fırsat kolluyormuş. : )

Onur Abi Allah iyligini versin ya akşam akşam güldürdün

Bunlar ne ki daha neler neler oluyor o masanın dili olsada söylese yani o kadar diyorum :) Israrla senide görmek istedigimizi bir kez daha dile getiriyorum. :p

Onur Yavuz' Alıntı:
Selçuk kulağımıza gelen bilgilere göre 18 yaşından küçüklerin oyunlara katılmasına izin veriyormuşsun. Gencin biri de sarhoştum diyor. Yoksa alkollü içkiye de mi göz yumuyorsun? : )

Aldığım duyumlara göre, Onur Balcı işletmeyi kapatmak için fırsat kolluyormuş. : )
kesinlikle kuru iftira. bizdeki en sert içecek coladır. :ehue

onur balcı ile olan olay şudur kendisi bizden haraç istemektedir, bizde vermemekteyiz. :ehue (kurtlar vadisini izledim ondan biraz salladım onur hocam :) )

Selçuk Kahveci' Alıntı:
onur balcı ile olan olay şudur kendisi bizden haraç istemektedir, bizde vermemekteyiz.
Konu haraç da olsa, hesap defterine yazarım. Borcunuz birikiyor, sıkışmadan ödeyin. :)

İçki yasağı var ve yaş sınırı 18. :)

Ben, Okan, Selçuk ve Erdem oynuyoruz.
Oynayanlardan çok yancı var masada. :ehue

Burak,Erdal,Abdullah.. Çay içmeye gelmişler. :)

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":2lhhocua]onur balcı ile olan olay şudur kendisi bizden haraç istemektedir, bizde vermemekteyiz.
Konu haraç da olsa, hesap defterine yazarım. Borcunuz birikiyor, sıkışmadan ödeyin. :)

İçki yasağı var ve yaş sınırı 18. :)[/quote:2lhhocua]kimseye haraç ödemeyiz. ayrıca kanunlara uyarız. :ehue