La Liga

Real Madrid, geçen hafta Barcelona'yı Camp Nou'da bozguna uğratan Espanyol'u 2-0 yendi. Ardından Barcelona maçını beklemeye koyuldu tabi... Barcelona'da az önce Atletico Madrid deplasmanında 4-3 yenilince puan farkı 4'e indi ve Real iyice umutlandı. Bu lig tadından yenmez demiştim, bu hafta sonu maçlar böyle olacağını gösterdi. Daha Barca Bernabeu'ya gelecek...
 
Real Madrid yanılmıyorsam Barca'nın fikstürünü takip ediyor bu sezon.Madrid 10 maçtır üstüste kazanıyor ve ivmeyi Barca'nın elinden almış durumda.Barca kötü oynamıyor ama istedikleri sonuçlara da ulaşamadıkları için panik havası oluşuyor takımda.

Bu arada Madrid haftaya ezeli rakibi A.Madrid ile oynayacak.Espanyol'un Barca'ya yaptığı sürprizi onlar da yapabilir Barnebau'da Madrid'e karşı..
 
Taner Tuna' Alıntı:
Bu arada Madrid haftaya ezeli rakibi A.Madrid ile oynayacak.Espanyol'un Barca'ya yaptığı sürprizi onlar da yapabilir Barnebau'da Madrid'e karşı..

Nitekim aynısı oldu. Real Madrid, Atl. Madrid ile 1-1 berabere kaldı.
Barça 2-0 kazandı. Şimdi puan farkı 6 oldu.
La Liga bu sene Premier Lig'e oranla daha zevkli geliyor bana...
 
Aguero'da tam bir C.Ronaldo olacağı imajı var..Futboluna laf yok ama gerek hal ve hareketleri,gerekse oyun içindeki bencillikleri onu insanların gözünden düşüreceğine benziyor ilerleyen yıllarda..Maça gelirsek Atletico Madrid tarihi farkı kaçırdıysa bunun sorumlusu Aguero'dur..3 puandan etti resmen.Son dakikalarda çok net en az 3-4 gol pozisyonunu harcadı..

Bu arada Barca'da Puyol sakatlığından ötürü 3 hafta sahalardan uzak kalacak..
 
Athletic Bilbao 2 - 2 Real Madrid .. İlk yarı sonucu

Bilbao taraftarı ve oyuncuları ilk yarıdan karakterlerini belli ettiler..Yeste Bilbao'nun ilk golünden sonra durduk yere gitti Casillas'ı itti ve kırmızıyı gördü,her faulden sonra Madridli oyuncuların üstüne yürümeler vs..Bu arada ilk yarıdan daha 6 sarı kart çıktı maçta(4'ü Bilbao 2'si Madrid)..
 
Saadet Unal' Alıntı:
Valencia yine kazanamadı ya. :( Unai Emery istifa diye bir konumu açsak ne yapsak Tugay.. :p

Saadet bu sezon geçti artık.
Zaten David Villa'yı da M.City'e satacaklarmış sanırım.
İyice orta direk takımı olucaz maalesef...
 
Taner Tuna' Alıntı:
Athletic Bilbao 2 - 2 Real Madrid .. İlk yarı sonucu

Bilbao taraftarı ve oyuncuları ilk yarıdan karakterlerini belli ettiler..Yeste Bilbao'nun ilk golünden sonra durduk yere gitti Casillas'ı itti ve kırmızıyı gördü,her faulden sonra Madridli oyuncuların üstüne yürümeler vs..Bu arada ilk yarıdan daha 6 sarı kart çıktı maçta(4'ü Bilbao 2'si Madrid)..

İkinci yarının başında Huntelaar ile 3-2 öne geçti R.Madrid...
 
Saadet aslında Madrid ikinci yarı golleri bulduktan sonra rölantide oynadı maçı..Yoksa normal şartlarda tarihi skorla ayrılırdı eğer biraz bastırsaydı..Çünkü Bilbaolu oyuncular maçın başından beri gözleri kanlı oynadılar..Taraftarları da Madrid'den kim gol attıysa üstüne atmadıkları madde kalmadı..Öyle bir maçtı,haliyle sonu böyle bitti..Tecrübe siniri yendi bu maçta :)

Saadet Unal' Alıntı:
Madrid Liverpool mağlubiyetinin acısını 10 kişilik Bilbao'dan çıkardı desene. :)
 
Villarreal yönetimi der ki: "El Madrigal'i dolduran vefakar taraftarlarımızın ekonomik krizden etkilendiklerini biliyoruz. Gelecek sezon da onları takımlarını desteklerken görmek istiyoruz. Bu sezon kombine sahibi olan ve krizde işini kaybetmiş taraftarlarımıza gelecek sezon bedava kombine vereceğiz"

Kaynak : TIKLA
 
Real Madrid- Getafe maçı gerçekten çok ilginç bir maç oldu. Real Madrid iki kez yenik duruma düşmesine rağmen maçı çevirmeyi bildi. Getafe, üçüncü kez öne geçmek için penaltı kullandı. Penaltıyı atan futbolcu resmen artist. Şık bir şut denedi, ama karşısında Casillas vardı. Tabi gol olmadı. Bu pozisyonun ardından, Higuain güzel bir golle takımını galibiyete taşıdı.

Maça damgasını vuran kişi Pepe idi. Bu kadar sorumsuzca bir hareket olamaz. Maçın son dakikalarında penaltıya sebebiyet veren pozisyonda, rakip takım oyuncusunu resmen tekmeledi. Ancak, rakip oyuncu penaltıyı gole çeviremedi. Bu atıştan sonraki pozisyonda Madrid golü buldu. Real Madrid, bu galibiyetle liderle puan farkını maç fazlasıyla üçe indirdi.
 
Real Madrid-Getafe maçı gerçekten süperdi..Pepe niye öyle bir hareket yaptı ben de anlayamadım ama belki de maç içinde bir kişisel durumları olduysa orasını bilemeyiz..Çünkü penaltıya kızgınlığına yapamaz kimse öyle bir hereket , önce tekmeyi salladı daha sonra ikinciye salladı..6 hafta kala ligi kapadı diyebiliriz şimdiden..

Bu arada Guti'nin golü çok güzeldi..
 
real-getafe maçları ilginç geçmek üzere programlanmış sanki
geçen yılki mağlubiyetin enterasan golünü atan uche oyuna girer girmez 2. golde gene katkıda bulundu. penaltıyı atanda ayrı bir muamma. karşında dünyanın en iyi kalecilerinden biri var sen estetik düşünüyorsun
sert bir vuruşlar alt üst herhangi bir köşeye gönder topu.
guti nin golüyse gerçekten mükemmeldi ama ağzıyla kuş tutsa ramos onu 11 de oynatmayacağını söyledi, seneye takımda olmayacak büyük ihtimal.
(hazır telekomda seneye devreye girdiğine göre biz mi alsak ne :p )

roben bu takımın her şeyi olmuş adete o girince şahlanan madrid o çıkınca tökezlemeye başladı. guti nin takımı ateşleyen golü gelmese galip geleceklerini sanmıyorum. bir sözümde higuain e. bu çocuk kimsenin müthiş golcü, müthiş yetenek diye bahsettiği biri değil, hiçbir yorumcudan da rastlamadım ama şimdiden 17 gole ulaştı her maçta da gol atmasa bile asist vb. bişekilde kendine bir istatistik ekliyor. nistelrooy da dönünce (gerçi fanatik seneye nistelrooy u bizim takıma transfer etti ama) müthiş bir hücum gücü olacak. ama ayan beyan ortada olan bişey var ki bu madrid in gerçekten bir 10 numaraya ihtiyacı var, zidane dan sonra kimseyi bulamadılar, bakalım herkesin destek verdiği başkan gelince ne tür gelişmeler olacak
 
Halil İbrahim , 10 numara konusundaki yorumlarına katılıyorum..Bu arada yaz aylarında yapılacak seçimde büyük ihtimalle Perez başkanlığa seçilecek ve Cristiano Ronaldo'yu büyük ihtimalle takıma katıp bu açığı kapatacaklardır..

Guti konusunda ise düşünülmesi gereken isimlerden biri bizim için ama takımını her geçen sezon İspanya Milli Takımı haline getiren Rafa Benitez Liverpool'a alabilir onu..
 
Pepe nin ciddi anlamda sorunları oldugunu düşünüyorum.Psikopatlıgın sınırlarını zorlayacak derece attıgı tekmeleri hayretle izlediğimi belirteyim.
Arkadasları o tekmeleri yerken hiç bir oyuncunun pepe ye saldırmamasıda ayrı bir konu tabi.

son fenerbahce maçında "rezil olduk avrupaya " diyenlere hangi avrupaya diye sormak gerekir ?
yerde yatan bir oyuncuyu öldüresiye tekmeleyen ispanya ya mı ?
yoksa son juve maçında yine ırkçı tezahüratlar yapan italya ya mı ?

çok şükürki biz ırkçı tezahürat yapacak kadar "medeni" değiliz.
 

Üst