tebrikler kızlar, 2/2 yapmak güzeldi
Işıl'a basketbolcu değil diyenler Birsel'e ne derler acaba.. Bugün resmen zarar..
Aaaa olurmu ya, Birsele niye laf söylüyorsunuz. Hayranı dolu burası! Kız 40 dakika kötü oynasa bile burda olduğu kadar içerde de hayranları var ki çıkmıyor hiç oyundan! Ama yok Işıldan basketçi olmaz!
Vallaha Birsel'le Işıl'ı oyuncu olarak karşılaştırmam bile.
Bugüne kadar hiç laf atmadım ama Birselin bu kadar kötü olduğu bir günde Işıli oturtuyorsun art niyetlisin Ceyhun hoca.
Ben de o art niyeti çözmeye çalışıyorum madem Işıl ile problemi vardı niye sürekli ligde önemli maçlarda 30 dakika oynattı çok kötü bile oynasa? Bu sorunun cevabını alabilirsem art niyete karar veririm belki, o süreleri haketmiyodu Işıl geçen seneki performansıyla ama oynatıldı, art niyet olsa o süreleri bulamazdı, zaten art niyetlidir bir de kötü oynuyorsa o adamın işine gelip çok az oynatırdı. Ben de maçı daha iyi guard olduğuna inandığım Birsel ile tamamlardım hücumda tıkanmışken ihtiyaç var ona, Işıl da çok iyi oynamıyodu keza. Bu sene Işıl muhtemelen geçen seneki süreleri de bulamayacak Whalen geldi çift guard oynasak bile alacağı süre 30 dakikayı bulmaz, o zaman da Ekrem hocanın mı art niyeti var diyeceksiniz?
Bu yazılarla Işıl düşmanlığı yaptım yani? O da güzel. Haklısınız Ceyhun hocanın onla sorunu vardı aslında Işıl ligde ortalama 35 dakika oynamalıydı şampiyonluğu da az oynadığı için kaybettik... Diyorum ki hoca istese Işıl'a az süre verir, Şaziye-Bahar yerli rotasyonuyla oynardık daha çok, madem problemi vardı Işıl çok kötü olduğu maçlarda bile niye 30 dakika oynadı, bir insanın karşısındakiyle problemi varsa ona tahammülü azdır, yani bu durumdan yararlanıp niye onun sürelerini kısmadı? Bizdeki hatalarını say say bitmez koçun ama milli takımda da 2 senedir çok iyi olduğu ortada, Işıl ile sorunları var ondan Birsel kötü de olsa Birsel daha çok süre alıyo demenin doğru bir argüman olup olmadığını düşünüyorum bulamıyorum bir türlü cevabı, sorun bende demek ki.