Londra 2012 3.Maç | Türkiye 58 - 89 ABD

İlk 2 maçının kazanan millilerimiz gruptaki üçüncü maçında altın madalyanın en büyük favorisi ABD ile karşılaşacak. Maçımız yarın gece 00:15'te.

Sürpriz yapabilir miyiz acaba? Ben umutluyum. Bu takım bireysel özellikler bakımından çok yeterli görünmüyor ama değişik bir havaya sahip. Sonuna kadar kovalayacağız inşallah.
 
Çok zor kazanırsak grubu lider bitiririz.Ama kaybedersekte kafamıza takmaya gerek yok zaten sporcularımızda her açıklamalarında grubu ikinci tamamlamanın hedefleri olduğunu söylüyor.
 
Ben gerçekten ümitliyim bu maçtan Amerikanın diğer maçlardaki performansları çok da iyi değildi biz ise çok iyi gidiyoruz hazırlık maçındaki oyunumuzu oynayalım yeter.
 
Grup birinciliği maçı dediysem yenmemiz gibi bir olay söz konusu dahi olamaz. Yenersek dünya sallanır o ayrı. Sonraki Çin maçı için kendimizi dinlendirelim, sakatlıksız geçirelim yeter bu maçı.
 
Şu maçla ilgili 5 kişi heyecan içinde forumda ama maç esnasında eleştiriler tavan yapar sanırım. :)
 
Hedef maç olmamalı. Bu tip maçları hedef yapıp yenilince takımlarımızın motivasyonu düşüyor. Yapılması gereken elbette mücadelemizi ortaya koyup maç içi hareket etmek. grubumuz çok güçlü diğer taraf ise aynı güçte değil. Buradan çıktık mı madalya yolu açık.
 
Kazanamayacağımız bir maç değil bence. Oyuncularımız rakip takımdaki çoğu oyuncunun oyun stilini vs. biliyor. Onların ritminde oynamaya alışığız. Bununla birlikte ABD'nin karşısında dış şutları iyi olan takımlar maça tutunabildi. Işıl'ın sürelerinin azalması, Birsel'in oyunda daha fazla kalması, hatta gerekirse Bahar'ı 3 numarada kullanmamamız gerekebilir.

Bir de pota altında ne kadar başarılı olursak maçı kazanma şansımız o kadar artar bence.
 
İlk çeyrekte başa baş bir mücadele sergilesek de, ikinci çeyrekte kontrolü ele aldılar ve 41-26 geride girdik devre arasına.
 
Normalde bu maç için oyuncuları eleştirmem ama Hollingsworth ne yaptığını anlayan varmı resmen içimizdeki İrlandalı gibi oynuyor .3 maçtır yoklara oynuyor toparlanması lazım acilen.
 
maç koptu diyebiliriz şu an için 41-26 ilk yarı sonucu ...quanitra için bence Nevline haksızlık oldu milli takım performansı Nevlin 'in daha üst düzey ve savaşarak mücadele ediyordu...
 

Üst