Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok takip edemiyorum ama Fatih gelişimde olan genç bir sporcumuzmuş. Yanlış yönlendirilmezse Eşref Apak'tan daha iyi yerlerde görebiliriz kendisini. Bugün finale çıkması bile kariyeri açısından yeterli olacaktır.
21.45 Aslı Çakır Alptekin, Gamze Bulut (Bayanlar 1500 metre yarı finalleri)
Atletlerimizin ikisinin birden final yapması sanırım en güzel senaryo olur. Yapabileceklerine inanıyorum. Finalde de Allah Kerim diyelim.
22.05 Karin Melis Mey (Bayanlar uzun atlama finalleri)
Elemelerde iyi dereceyle çıkmış ama final çok farklı olacak. Madalya beklemiyorum ama derecelerinin uzağında da kalmaz umarım.
Bugün saat 22.55'de Erkekler 200 Metre Finali var. Bolt ve Blake 100 Metre'de olduğu gibi burda da yine ilk iki sırayı alacaktırlar. Üçüncülük favorim Wallace Spearmon, plase Fransız atlet Lemaitre...
duble yaptık altın ve gümüş bir arada tebrikler aslı çakır alptekin ve gamze bulut....
saat 00.15 te Nur tatar da tekvando da altın alırsa süper bitiricez geceyi
Tekvando maçından önce yarışın tekrarına denk geldim de çok iyi bir taktik uygulamışız. Daha doğrusu olması gereken de buydu. Çok iyi bir yarış çıkartmışlar. Helal olsun iki sporcumuza da, tebrikler...