Londra 2012 Çeyrek Final | Türkiye 63 - 66 Rusya

Son 2 hücumda Nevriye ile içeriyi kullandık 2 hücumda da sayı bulduk. Işıl iyi başlamadı ama çabuk toparladı mücade ediyor..
 
6 sayı geride giriyoruz ikinci devreye; ama bu maçı lehimize çevirmek için her şey bizim elimizde. Şutların biraz daha isabetli olması lazım.
 
Yanında kim oynar bilmiyorum ama ikinci yarıya kesinlikle Işıl ile başlamamız lazım. Onun mücadelesi buraya getirdi maçı, birkaç pozisyon haricinde de Hammon'ı iyi savundu.

Saygılar.
 
TÜRKİYE 28 - 34 RUSYA // İLK YARI SONUCU

Nevriye Yılmaz 13 Sayı 3 Ribaund
Birsel Vardarlı 7 Sayı 1 Ribaund 1 Asist
Şaziye İvegin 3 Sayı 1 Asist
Tuğba Palazoğlu 3 Sayı 1 Asist
Bahar Çağlar 2 Sayı 3 Ribaund 1 Blok
Işıl Alben 5 Ribaund

Becky Hammon 12 Sayı 1 Ribaund 2 Asist
 
Top Birsel'de olur ve sonunda topu Nevriye'ye indirirsek maç bizim. 2. periyodun sonlarında da ne kadar iyi savunma yaptığımızı gösterdik böyle devam edelim.
 
"Şöyle oynadık, böyle oynadılar"a girmeden, sadece şunu yazmak istiyorum: Son 3 sayılık atış girse, 5 dakika daha oynayıp kazansak her şey farklı olacaktı şu an. Çembere çarptı ve girmedi işte.

Sadece bu değil tabii dikkat edilmesi gereken. Bir çok şey sayılabilir.

Ufak bir ayrıntıda gizlidir mutluluk.

Üzgünüm.

Canları sağ olsun hepsinin.
 
eğer kısmetimizde yarı finale çıkmak olsaydı o üçlük girerdi maçı da alırdık ama değilmiş, sağlık olsun, bu daha ilk, inşallah başka turnuvalarda daha iyisini yaparız, bizlere güzel heyecanlar yaşattılar, teşekkürler hepsine, artık yavaştan yavaştan ligi bekleme vakti, umarım oyuncularımız bu turnuvada ortaya koyduğu mücadeleyi, hırsı, güzel oyunu Galatasaray forması altında da gösterir
 
bu arada Kuanitranın gözyaşları bu takımı sahiplendirdiğini gösteriyor sanki, onla birlikte ben de ağladım :( Nevriyenin hakeme s... çekmesi de ayrı not :D
 
Bir ara milli takımın beşinden dördü bizdendi ışıl, nevriye, şaziye, bahar ne büyük güzellikti bu durum :) şans işte olmadı.
 
Keşke o son pozisyonda hoca güzel bir set çizip ceza şutu arasaydık diyorum ama olmayınca olmuyor işte. Yine de tüm takım ve koç C.Yıldızoğlu'nu tebrik etmek lazım ve başarıların devamını dilemek düşer.
 
Teşekkür etmekten başka söylenecek bir şey yok. Hatırlayıp hatırlayıp üzülmek ne kadar doğru bilmiyorum ama Becky' den basket faulü yemesek madalya alacaktık belki de. Sağlık olsun, canları sağolsun müthiş bir heyecan yaşattılar bize. Devamının gelmesi dileğiyle.
 
Özellikle maçın ilk dakikalarından itibaren Birsel, 'bu takımın lideri benim'i koydu ortaya. Chris Paul'un kadın versiyonunu izler gibiydim sanki. Yaptığı asistler, yaptığı driveler, yaptığı tercihler soktuğu şutlar inanılmazdı! Bu başrollerde Nevriye'de vardı. O da çok büyük oynadı ama Birsel'e çentik attım. Çok özel bir oyuncu. Genel olarak kızlara teşekkür ediyorum. Gerçek bir mücadele örneği koydular ortaya ama olmadı. Bir kaybeden olacaktı, biz kaybettik. Şanssız bir şekilde.
 
Işılı dünkü mücadelesinden ötürü kutluyorum. Maç başında hatalar yapmış olmasına rağmen maçın kafa kafaya gelmesi onun ateşlemesi ve mücadelesi sayesinde oldu.

Saygılar.
 

Üst