Houston'ı 109-101 yendik.Son periyoda 20 sayı farkla önde girdiğimiz maçı rahat kazandık.
Kobe 17 sayı - 10 ribaunt - 9 asist
Gasol 30 sayı - 8 ribaunt
Sercan Özbek' Alıntı:Houston'ı 109-101 yendik.Son periyoda 20 sayı farkla önde girdiğimiz maçı rahat kazandık.
Selim Aktepe' Alıntı:Batı takımlarında sanki genel bir düşüş var.Yoksa bana mı öyle geldi?
Erdal Can İçelli' Alıntı:SAS sanırım Nets yenildi.Gino ve Parker sakatlıkları yüzünden oynamadılar
Lakers play-off'larda başka kimseyi aldatmasın bu sonuçlar sende üzülme Tugaycım finalin adı belli
Lakers-Cavs 8)
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Nedense şu ana kadar NBA karşı bir ilgim olmadı ama Los Angeles Lakersa karşı bir ilgim vardı hep.
Bundan sonra Los Angeles Lakers'ı daha yakından tanımaya ve NBA'yi takip etmeye karar verdim.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Nedense şu ana kadar NBA karşı bir ilgim olmadı ama Los Angeles Lakersa karşı bir ilgim vardı hep.
Bundan sonra Los Angeles Lakers'ı daha yakından tanımaya ve NBA'yi takip etmeye karar verdim.
Uğur YILMAZ' Alıntı:Aaa biz sempatik değil miyiz, kardeşim
Uğur YILMAZ' Alıntı:Aaa biz sempatik değil miyiz, kardeşim
Burak Ceyhan' Alıntı:http://www.dailymotion.com/video/xa8w89 ... shortfilms[/url]
İlahi Barış... [/quote:375768oe]
Burak bahsettiğin şeyleri az-çok anlayabiliyorum kardeşim de Kobe faktörü değil bizi sadece Lakers'a bağlayan. Senin kalbin T-Mac ile bazen doğuda bir takımda, bazen ise batıda bir takımda atarken benim kalbim her zaman batıda, Laker olarak çarpar. =)