Los Angeles Lakers

Houston'ı 109-101 yendik.Son periyoda 20 sayı farkla önde girdiğimiz maçı rahat kazandık.
Kobe 17 sayı - 10 ribaunt - 9 asist
Gasol 30 sayı - 8 ribaunt

Sercan Özbek' Alıntı:
Houston'ı 109-101 yendik.Son periyoda 20 sayı farkla önde girdiğimiz maçı rahat kazandık.
Kobe 17 sayı - 10 ribaunt - 9 asist
Gasol 30 sayı - 8 ribaunt

Kobe sayı olarak göze batmasa da 1 asist daha yapsa triple-double olacaktı.

7 maçlık galibiyet seride araya sıkışan Oklahoma mağlubiyetinden sonra deplasmanda Rockets ile yeni bir seri galibiyet sayfası açmış oluruz umarım...

Hornets deplasmanından mağlup ayrıldık.

Gasol 26 sayı 22 ribaund
Kobe 31 sayı 5 ribaund 6 asist

Diğerlerini boşverin... Biri boş üçlüklerde çember döver, biri takımın hızını bir türlü ayarlayamaz, öyle böyle gideceğiz play-off'lara kadar.

SAS sanırım Nets yenildi.Gino ve Parker sakatlıkları yüzünden oynamadılar

Lakers play-off'larda başka kimseyi aldatmasın bu sonuçlar sende üzülme Tugaycım finalin adı belli :)

Lakers-Cavs 8)

Erdal Can İçelli' Alıntı:
SAS sanırım Nets yenildi.Gino ve Parker sakatlıkları yüzünden oynamadılar

Lakers play-off'larda başka kimseyi aldatmasın bu sonuçlar sende üzülme Tugaycım finalin adı belli :)

Lakers-Cavs 8)

Haydi bakalım Erdalım ben de bu finali istiyorum ama hala içimdeki ses Cavs NBA finali yapamayacak diyor. Bekleyip göreceğiz. :)

Nedense şu ana kadar NBA karşı bir ilgim olmadı ama Los Angeles Lakersa karşı bir ilgim vardı hep. :)

Bundan sonra Los Angeles Lakers'ı daha yakından tanımaya ve NBA'yi takip etmeye karar verdim.

Barış Yavruoğlu' Alıntı:
Nedense şu ana kadar NBA karşı bir ilgim olmadı ama Los Angeles Lakersa karşı bir ilgim vardı hep. :)

Bundan sonra Los Angeles Lakers'ı daha yakından tanımaya ve NBA'yi takip etmeye karar verdim.

O zaman rehberini seçmekle başlamalısın işe Barış. :)

Barış Yavruoğlu' Alıntı:

Barış kardeş; Nba'de en sempatik takımlar batı da; Phoenix Suns,Denver Nuggets ve Houston Rockets... Doğu da; Boston Celtics,Orlando Magic,New York...

Lakers'da güzel ama Kobe olmasa... :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Aaa biz sempatik değil miyiz, kardeşim :)

Kardeşim o an aklıma gelmedi inan, yoksa en başta cavs yazardım... Kafam doluydu aklıma gelenleri yazdım öyle.

Bugün Türkiye'de oylama yapılsa hangi nba süperstarı fanısın? şeklinde...

%30 Kobe %30 Lebron %15 Wade %10 Howard...

Genelde insanın idolleri nba'de süperstar olanları tercih ederler. Ben bu durumdan rahatsız olduğum için birazda sempatik yaklaşamıyorum süperstarlara ve takımlarına... Mutlaka en iyi kişiyi idol almak ister ama, çok abartı.

Amerika'da oylama yapılsa bu şekilde olmaz.

Carmelo,Nash,Amare,Billups,Duncan,Carter gibi isimlerde fazlasıyla oy alır.

O yüzden yıldızsız bir takım ne kadar başarılıysa o kadar sempatiktir... ( benim için ). Şu an için de bu sezon bunu başaran tek takım; rockets.

Nerden geldik bu konuya...

http://www.dailymotion.com/video/xa8w89 ... shortfilms

İlahi Barış... :)

Burak Ceyhan' Alıntı:
http://www.dailymotion.com/video/xa8w89 ... shortfilms[/url]

İlahi Barış... :)[/quote:375768oe]

Burak bahsettiğin şeyleri az-çok anlayabiliyorum kardeşim de Kobe faktörü değil bizi sadece Lakers'a bağlayan. Senin kalbin T-Mac ile bazen doğuda bir takımda, bazen ise batıda bir takımda atarken benim kalbim her zaman batıda, Laker olarak çarpar. =)

Yazmakta biraz geç kaldım ama.
Utah'ı 106-92 yendik.Kobe'nin 6/25 isabet oranıyla 25 sayı attığı maçı kazanmak büyük olay.
Odom 26 sayı - 10 ribaunt
Gasol 14 sayı - 16 ribaunt - 9 asist

San Antonio karşısında ilk yarıyı 48-40 geride kapattık.
2.periyodun skoru 26-16 San Antonio
Bynum yok hala.
Kobe 11 sayı - 3 ribaunt - 4 asist - 4 top kaybı
Gasol 15 sayı - 3 ribaunt