Los Angeles Lakers

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":1wch0mwa]Bynum oynayacak mı?

Oynayacak büyük bir aksilik olmazsa..[/quote:1wch0mwa]
İyi olur.Gasol dinlenme fırsatı bulur.Kobe olmadığı zaman çok sorumluluk alıyor Gasol.Son maçta yanlış hatırlamıyorsam 46 dk oynamıştı.Ve oyunda kaldığı süre içersinde de devamlı aktifti.Gasol dinlenme fırsatı bulur dediysemde 46 değilde 36 dk oynar demek istedim.Hem daha verimli olur.

Edit:Son maç Utah maçında 41 , ondan önceki Sas maçında 46 dk oynamış.

Los Angeles Lakers : 104 - 94 : Golden State Warriors

Kobe'nin olmadığı bir maçı daha kazandık.

Shannon Brown smaç yarışmasının acısını Warriors'tan çıkardı resmen. :)
27 sayıyla oynadı.

Bir diğer skorer isim ise Bynum, sakatlıktan çıktığı ilk maçta rakip potaya 21 sayı gönderdi.

Sıradaki maç Boston Celtics. Evimizde ağırlayacağız, umarım Kobe oynar...

Brown 27 sayı , 10 ribaund
Bynum 21 sayı , 7 ribaund
Gasol 14 sayı , 9 ribaund , 5 asist
Odom 9 sayı , 18 ribaund
ile oynamışlar Golden State'e karşı.

Kobe Boston'a karşı oynayabilmesinin şüpheli olduğunu, şimdilik yanıtının "hayır" olduğunu söylemiş. Ayrıca takımının kendisi olmadan iyi oynadığından dolayı mutlu olduğunu ve bunun kendisini tamamen sağlıklı hissedene kadar dönmemesine olanak sağladığını belirtmiş.

Kobe olmayınca, NBA'den soğuyorum gerçekten. All STar maçı çin son yıların en iyi maçlarındandı deniyor. Özellikle 2. yarı çin. Ama Kobe yok diye, onu da seyretmedim. Umarım çabuk geri gelir hemde sağlıklı...

Sühan Cem' Alıntı:
Kobe olmayınca, NBA'den soğuyorum gerçekten. All STar maçı çin son yıların en iyi maçlarındandı deniyor. Özellikle 2. yarı çin. Ama Kobe yok diye, onu da seyretmedim. Umarım çabuk geri gelir hemde sağlıklı...
Kobe takım şuanda çok iyi durumda olduğu için oynamıyor.Gasol,Artest,Odom ve Bynum'ın olduğu bir takım normal sezonda sıkıntı çekmez.Asıl önemli olan play-offlar ve Kobe de bunun farkında tamamen iyi duruma gelip geri dönmek istiyor.Kendisini zorlamak istemiyor.Ama tabi izleyiciler için kötü oluyor Kobeyi seyredememek.

Toronto Chris Bosh'un en iyi arkadaşlarından olan Josh Powell'ı kadrosuna katmayı çok istemiş Chris Bosh'un bu yaz takımda kalması için ufak bi yatırım olarak ama biz yanaşmamışız.Banks+O Bryant a karşlık Sasha ve Powell'ı istemiş.

adaş boston garnettsiz geçen sene doğu finalinden döndü.demekki kobe olmasa lakers ne halde olacak açıkçası çok merak ediyorum.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":12dkqood]adaş boston garnettsiz geçen sene doğu finalinden döndü.demekki kobe olmasa lakers ne halde olacak açıkçası çok merak ediyorum.

Kobe, Garnet ve çok daha fazlası demek...[/quote:12dkqood]

Bu hesabı halen algılayamadılar maalesef. Neyse biz her babayiğidi play-off'lara bekliyoruz...

sacramentolu olmama rağmen doğunun itici takımlarına karşı lakers'ı destekliyorum. Ama dallas playoff'a 4ten girerse konferans yarı finali zorlu geçer. Hele yaka finalinde denver gelirse lakers finale gelse bile çok yıpranmış gelecekler. Inşallah şampiyon batıdan çıkar.

Deniz Baskın' Alıntı:
sacramentolu olmama rağmen doğunun itici takımlarına karşı lakers'ı destekliyorum. Ama dallas playoff'a 4ten girerse konferans yarı finali zorlu geçer. Hele yaka finalinde denver gelirse lakers finale gelse bile çok yıpranmış gelecekler. Inşallah şampiyon batıdan çıkar.

Benim de temennim şampiyonun batıdan çıkması. Konferanslar arasındaki farka bakınca zaten doğudan bir şampiyon çıkması bana göre haksızlıktır. Batıdaki takımlar konferans play-off'larında çok yıpranıyorlar. Her ne olursa olsun bu yıl Lakers'tan şampiyonluk bekliyorum. Lakers'ın olamayacağını düşünürsek favorim Denver.

Kobe'nin de KG'nin de takımları için çok fazla şey ifade ettiğini kabul etmek gerekir. Ve kıyaslamak da doğru olmaz. Kobe müthiş bir skorer ve liderdir. Ancak KG de çok ama çok özel bir oyuncudur. Şunu söylebilirim ki NBA'de onun kadar azimli, gazozuna maçta bile kazanmayı arzulayan, yüreğini ortaya koyan bir oyuncu görmedim. Buna Kobe de dahildir, LeBron da. Bu yüzden Kobe Lakers için ne kadar değerliyse, KG de bir o kadar Boston için değerlidir. Çünkü KG kazanma ruhunu ve hırsını temsil eder.

Şampiyonluk konusunda ise bu sene Lakers daha çok zorlanacaktır. Denver ve Dallas gerçekten çok sağlam takımlar. Ordan yıpranmış bir şekilde çıktıklarında Cavs yada her ne halde olursa olsun Boston onlara zorluk çıkaracaktır. Ama Play-Off dengelerine bir kez daha kontrol etmek gerekir.

Sercan Özbek' Alıntı:
Kobede oynar heralde çok uzun zaman oldu.

Belli değil halen...

Sakatlığı tam geçmeden oynaması taraftarı değilim. Her ne kadar bugünlerde galibiyet yüzdesi önemli olsa da 1-2 maç için play-off'lara Kobe'siz girmek istemem...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Sercan Özbek":dpio7k1d]Kobede oynar heralde çok uzun zaman oldu.

Belli değil halen...

Sakatlığı tam geçmeden oynaması taraftarı değilim. Her ne kadar bugünlerde galibiyet yüzdesi önemli olsa da 1-2 maç için play-off'lara Kobe'siz girmek istemem...[/quote:dpio7k1d]
Yok Tugay bende istemiyorum oynamasını.Daha önceki iletilerime bakarsan anlarsın zaten.Benim dediğim temenni değil , tahmin oynayacağını düşünüyorum.Gasol,Artest,Odom ve Bynum normal sezonu çok iyi idare eder.Önemli olan Play-offlar.