Sercan Özbek' Alıntı:Bynum oynayacak mı?
Oynayacak büyük bir aksilik olmazsa..
Sercan Özbek' Alıntı:Bynum oynayacak mı?
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Sercan Özbek":1wch0mwa]Bynum oynayacak mı?
Kobe takım şuanda çok iyi durumda olduğu için oynamıyor.Gasol,Artest,Odom ve Bynum'ın olduğu bir takım normal sezonda sıkıntı çekmez.Asıl önemli olan play-offlar ve Kobe de bunun farkında tamamen iyi duruma gelip geri dönmek istiyor.Kendisini zorlamak istemiyor.Ama tabi izleyiciler için kötü oluyor Kobeyi seyredememek.Sühan Cem' Alıntı:Kobe olmayınca, NBA'den soğuyorum gerçekten. All STar maçı çin son yıların en iyi maçlarındandı deniyor. Özellikle 2. yarı çin. Ama Kobe yok diye, onu da seyretmedim. Umarım çabuk geri gelir hemde sağlıklı...
Tugay EREN' Alıntı:adaş boston garnettsiz geçen sene doğu finalinden döndü.demekki kobe olmasa lakers ne halde olacak açıkçası çok merak ediyorum.
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Tugay EREN":12dkqood]adaş boston garnettsiz geçen sene doğu finalinden döndü.demekki kobe olmasa lakers ne halde olacak açıkçası çok merak ediyorum.
Deniz Baskın' Alıntı:sacramentolu olmama rağmen doğunun itici takımlarına karşı lakers'ı destekliyorum. Ama dallas playoff'a 4ten girerse konferans yarı finali zorlu geçer. Hele yaka finalinde denver gelirse lakers finale gelse bile çok yıpranmış gelecekler. Inşallah şampiyon batıdan çıkar.
Sercan Özbek' Alıntı:Kobede oynar heralde çok uzun zaman oldu.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Sercan Özbek":dpio7k1d]Kobede oynar heralde çok uzun zaman oldu.