Mahmuti Parkede Kal!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet uzun Yıllar sonra Oktay Mahmudi ile muthiş bir sinerji yakalamış iken başka bir koçla bunu bozmanın alemi yok.
Her ne kadar iyi oyuncular alınacak bile olsa bu bütünleşme beraberlik başarı OKTAY HOCA ile gelecektir.
Macera aramaya ne gerek var. Oktay hoca lütfen parkede kal!
 
Tarihi bir yanlış yapılmak üzere..Miami de 66 yaşındaki Pat Riley e parkeye dön diye yalvarıyorlar..2006 da Miami yi şampiyon yaptıktan sonra coach luğu bırakıp GM oldu ve o karizmanın parkede işe yaradığı görüldü..Ki GM olarak Pat Riley müthiş işler başardı..Müthiş bir takım kurdu ama ona rağmen iş coach ta bitiyor..Bizimle özdeşleştirdiğim olaylardan biri olduğu için örnek veriyorum..Biz 42 yaşında en verimli dönemini geçiren Oktay Hocayı pasifize etmeye çalışıyoruz..Bunu düşünen her kimse bu hatadan hemen dönsün..Bunu Oktay Hoca da düşünüyorsa kararını gözden geçirsin lütfen..
 
Hocam ne olursun parkede kal. Bir an önce bu yanlıştan dönülsün. Mükemmel bir hava yakalandı,şube taraftar çok iyi kenetlendi tam istikrar yakalıyoruz derken nereden çıktı bu. Biz yabancı oyuncu transferi haberlerini beklerken çıkan haberlere bak.
 
Kesinlikle parkede kalması lazım. 3 yıllık yapılanma dedik hocam dere geçerken at değiştirilmez. 2 yıl daha kal başımızda sonra çıkarsın tribüne.
 
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz özellikle basketbol camiasına.

Yere diz çökerek maçı takip edişin bile yeter. Parkede kal hocam
 
Sadece burada kendi kendimize yazıp çizmekle olmaz. Tepkimizi, arzumuzu kulübün resmi organlarından ulaştırmamız lazım.

Oktay Hoca'nın "parkede kalmasını" isteyen hiç kimse duyarsız kalmamalı ve birşeyler karalamalı:

Kulübe fax çekmek için: (212) 273 28 58

Resmi sitemizden mesaj yollamak için: http://www.galatasaray.org/bize_ulasin.php
 
Ben Fenerbahcedede Aydin Ors sahada olsa daha basarili olacaklarini dusunuyorum.Aydin Orsun su an sahaya bir etkisi gozukmuyor.Etkisi olsa koclari inanilmaz yanlislar yapiyor bunlari yapamazdi.Oktay hocadada benzer bir durum olabilir.Oktay hocanin Koca daha fazla etki edecegi kesin ama yinede saha kenarindaki etkisi gibi olamiyacagi icin bu proje erken bence.kendisine yardimci koc olarak alabilir istedigi kocu.O sistem daha basarili olur kanisindayim.Basketbol futbol gibi ayri bir yapilanmaya kavusturulmali.Hakan Ustunberk guclu bir ekip kurmali.Cunku Galatasarayin basketbol taraftari futbol taraftarinin onune gecmis durumda.Bu potansiyel degerlendirilmeli.
 
Oktay Mahmuti Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Oktay Mahmuti, Galatasaray medyasına açıklamalarda bulundu.

Oktay Mahmuti’nin açıklamaları şu şekilde oldu:

"Göreve başlarken tek hedefimiz Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi’ne bir kimlik ve gelenek kazandırmaktı. Başarılı bir sezonun ardından duygulara kapılıp, her şeyin çok mükemmel olduğunu iddia etmek yanlış olur. Sportif başarıyı kalıcı kılmak için doğru şube yapılanmasının ne kadar önemli olduğu son derece aşikârdır. Biz de bu konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yalnız şunu özellikle öylemek isterim ki; yazılanlar gerçeği tam anlamıyla yansıtmamaktadır ve nihai karar verilmemiştir. Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi için benim ve başkalarının konumu değil, düzen ve düzene nasıl hizmet ettiğimiz önemlidir.

Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; tek önemli olan Galatasaray Basketbol Takımı’dır."

Oktay Mahmuti
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Antrenörü
 
Zdovc Rusya'ya gitmiş. Bu güzel bir haber. Şimdi gelişme ile Mahmuti'nin koç olrak devam edeceğini mi düşünmeliyiz.
 
Hakan Ustunberk cok akilli bir yonetici. Her yaptiginin arkasinda olmamiz lazim. Hele ki son yillarda futbolda yasanan yonetici facilarini gorunce. Keske kendisi de bir dahaki yonetimde futbolun basina gecse...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst