Euroleague ve devamında nba zorlayabilirdi ama kendisi para ve rahatlığı seçmiş. Gitmesine üzülmedim, yerini doldururuz. Yeter ki kritik oyuncumuz olan bost'u tutalım.
Hayırdır Çin'e mı gidiyor
Sportando, melonun S. Sharks ile sözleşme imzaladı diye haber yaptı.Hayırdır Çin'e mı gidiyor
Önümüzdeki sezon için mi anlaşması ?
Canaan'ın kalma olasılığı yok gibi bir şey.Akoon-purcell'in ise eskisi gibi atletik bir oyun sergileyebileceğini sanmıyorum,bu durumda ne kadar katkı sağlar hiçbir fikrim yok.Bence cok buyuk kayip olmaz. Purcell-Canaan ikilisi kalir o bolgede. Canaan 2 numara oynar,Purcell 3. En buyuk kayip Dee Bostun gitmesi olur.
Dünkü maçta herkes sayı atarken takımın birinci skorerinin şut konusuna girmemesi ilginçti. Normalde o da kaldırıp atar ya da skoru zorlardı ama dün maçı 10 asistle tamamladı. Yaptığı asistler de ince gördüğü paslardan oluşuyor. Sadece sayı atan bir adam değil. Dün Bost sayı kısmına girince Melo asist ve takım yönetimi kısmında direksiyona geçti. Koçun da rolleri güzel dağıtması mı diyelim bilemedim.
Hoca ve Canan geldikten sonra Melo hem daha rahat oynuyor hemde dediğin gibi böyle şuttan çok asist ve takım yönetiminde direksiyona geçti. Öncei seriler ve dünkü maçta bu çok net gözüktü.Dünkü maçta herkes sayı atarken takımın birinci skorerinin şut konusuna girmemesi ilginçti. Normalde o da kaldırıp atar ya da skoru zorlardı ama dün maçı 10 asistle tamamladı. Yaptığı asistler de ince gördüğü paslardan oluşuyor. Sadece sayı atan bir adam değil. Dün Bost sayı kısmına girince Melo asist ve takım yönetimi kısmında direksiyona geçti. Koçun da rolleri güzel dağıtması mı diyelim bilemedim.
Dediğin gibi özellikle koç değişikliğinden sonra tamamen oyun şekli değişti.Bu çocuk kalacak bence bizimle. Pick & roll oyununu çok iyi oynuyor. Devrilen uzuna topu çok rahat indiriyor. Kısalar pek yapmıyor bunu artık zira.