Milan Baros

Kendisine pas vermediklerini düşündüğü Culio ve Pino ile kavga edecek kadar GS li bir adam Baros.Takımı için kavga eden adam. Böyle adama can kurban.
 
Maç sonu yere yatıp adalesini tutmuştu. Hırsı muhteşemdi dün, fakat son vuruşları beklediğimiz gibi olmadı. Formayı hakeden nadir isimlerden.
 
Bizim taraftar sever sahadaki bizleri.Kanını kesse sarı kırmızı akar diyen oyuncuları..Lafla Galatasaraylılardan değil..üçlü çektirip Galatasaralı olanlardan da değil..Sahada mücadele edip yüreğini koyan Galatasaraylı.türk oyuncuların lafda Galatasaraylıların aksine hepsinden daha büyük Galatasaraylı
 
Baros´u çok seviyorum. Ama hakemlerle öyle çok tartışmaya giriyor ki, olan penaltıları, faulleri vs. bile hakemler veremez oldular artık. Bunları en aza indirgemesi gerek..
Mücadelesine, hırsına ve o iştahına diyecek lafım yok. Kral..
 
Ben katılmıyorum birçok görüşe. Dün bence kötülerden biriydi. Çaba olarak evet en iyilerdendi ancak çok gol kaçırdı, toplar kaptırdı. Hala hazır değil ne yazıkki. Ne biliyim, ben eskiden top ona geldi mi aha gol geliyor diyebilen biriydim, şu an için ise top ondayken ne zaman topu kaptırcak hissine kapılıyorum. Umarım önümüzdeki sezona formda ve hazır bir Baros olur sahada...
 
Dün oynamak istemedi resmen. Sanırım sezon sonu gidici Baros da.

Oynamayanlardan da bi tek bu adama kızamıyorum ama yine de kırıldım dün.
Koşmadı bile.
 
İyi oynamadı demek yerinde olurda,oynamak istemediyi kabul etmiyorum...
Bayrak direğini dikmek için o koşuşu bile diğer ruhsuzların ortaya koyduklarından büyüktür...
 
Kaybettiği bir top sonrası rakip ceza alanı dışından kendi kale önümüze kadar attığı bir depar var ki demekki dedim bu takımda hala bazı şeyleri kabullenemeyen bu durumu sinderemeyen adamlar var..Maç sonu yayıncı kuruluş kamerasına takılan 3 sn lik görüntü herşeyi özetliyordu Baroş yerde adalesini ve göğsünü tutuyor...
 
o kornere koşuşu dışında hep gölge dövüşü yaptı. kafa toplarına bile çıkmaması çok şey anlatıyordu bence. ama işte popülist taraftar oldu iyice Galatasaray taraftarı. Ayhan ı ıslıklayanlara giydir, adam kornere koştu diye kral yap.
sanırım girmemek daha iyi bir süre futbol bölümlerine. tribün zaten lay lay çıldırtıyor, bir de burası ağır geliyor.
 
Twitter @Pınar Argun

Cıft kale sırasında Hagı laubalı davrandıgı ıddıasıyla Baros'tan dıger takıma gecmesını ıstıyor.Baros da karsı cıkınca Hagı kovuyor!!!
 
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.
 

Üst