[quote="Erdem Akkaş":1m8o9cv7] Koptum buna :) :)[/quote:1m8o9cv7] Aynen ben de.. Süpermiş ya.. :P
Ş Ş. Saadet Ünal 0 15 Haz 2009 #41 Bağdat KAYNAK' Alıntı: [quote="Erdem Akkaş":1m8o9cv7] Genişletmek için tıkla ... Koptum buna [/quote:1m8o9cv7] Aynen ben de.. Süpermiş ya..
Bağdat KAYNAK' Alıntı: [quote="Erdem Akkaş":1m8o9cv7] Genişletmek için tıkla ... Koptum buna [/quote:1m8o9cv7] Aynen ben de.. Süpermiş ya..
A Ayşegül Aygün 0 16 Haz 2009 #43 "] Erdem Akkaş' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Saadet Unal' Alıntı: [quote="Bağdat KAYNAK":3b9djnfy]Koptum buna Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de.. Süpermiş ya.. [/quote:3b9djnfy] Facebookda sanırım raslamıştım süper yapmışlar Boynuzlu adam salak enişte
"] Erdem Akkaş' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Saadet Unal' Alıntı: [quote="Bağdat KAYNAK":3b9djnfy]Koptum buna Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de.. Süpermiş ya.. [/quote:3b9djnfy] Facebookda sanırım raslamıştım süper yapmışlar Boynuzlu adam salak enişte
S Selçuk Kahveci 0 20 Haz 2009 #45 Okan BAKIR' Alıntı: (ultrAs Kafe) Genişletmek için tıkla ... :ehue koptum buna :ehue :ehue
S Selçuk Kahveci 0 20 Haz 2009 #48 Okan BAKIR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... cevat yiyorsa bizide yak
E Emel Dizili 0 2 Eyl 2009 #49 Başlık iyice arkalara gitmiş,öne getirelim. Bu resim de karikatür mahiyetinde olduğu için koymam sorun olmaz umarım Her gördüğümde çok gülüyorum.
Başlık iyice arkalara gitmiş,öne getirelim. Bu resim de karikatür mahiyetinde olduğu için koymam sorun olmaz umarım Her gördüğümde çok gülüyorum.
H Halil İbrahim1 0 3 Eyl 2009 #50 Emel Dizili' Alıntı: Bu resim de karikatür mahiyetinde olduğu için koymam sorun olmaz umarım Her gördüğümde çok gülüyorum. Genişletmek için tıkla ... bu kim acaba? kaşlardan guiza emraha benzettim biraz
Emel Dizili' Alıntı: Bu resim de karikatür mahiyetinde olduğu için koymam sorun olmaz umarım Her gördüğümde çok gülüyorum. Genişletmek için tıkla ... bu kim acaba? kaşlardan guiza emraha benzettim biraz
A Ayşegül Aygün 0 5 Eyl 2009 #52 Re: Mizah ve karikatür Eyüp YILDIZ' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu Süper