MP Antalyaspor - Galatasaray

Cuma maçlarını hiç sevmem ama yakaladığımız seriyi devam ettiririz umarım.

Muslera-Sabri-Zan-Ujfalusi-Hakan-Selçuk-Melo-Riera-Eboue-Sercan-Elmander

Baros'un ilk 11 başlaması gerekiyor bu maçta. Haketti bunu çünkü. Riera konusunda umutluyum hala ama bu maç için yedek başlatılabilir. Engin Baytar yerine de ortasahayı kalabalık tutmak ve Selçuk'u biraz daha önde kullanmak adına -form durumu iyiyse- Ayhan düşünülebilir. Ceyhun veya Yekta da oynarsa sırıtmaz bence. Sonuçta hücum anlamında 2 oyuncumuzun eksikliği hissedilecektir bence. Özellikle Kazım'ın. Şöyle ki bu maçta geçmiş maçlara göre biraz daha kendi oyunumuzun dışına çıkabiliriz. Ortasahayı kalabalık tutup ileride topu kovalayan adamlarla sonuca gitmeliyiz. Kısaca öncelik top yapmak,pozisyon yaratmak değil de ilk etapta rakibi bozup gole gitmek olmalı.

Antalya nın bizi zorlamasını beklemiyorum..tabii takımda 2 as oyuncunun sakatlanması dezavantaj ama üstesinden rahat geleceğimize inanıyorum..beklediğim kadro;

Muslera
Sabri-Ujfalusi-Gökhan-Hakan
Yekta-Selçuk-Melo-Riera(Eboue)
Baros-Elmander

Galatasaray'ı doğrama Çalışmaları Part II. Yunus Yıldırım

Maç boyunca 0-0 a yattılar çok güzel oynamadık belki ama tek kale oynadık.

Böyle hakemin sülalesini seveyim ben,

Terim'den maçla ilgili yapmasını istediğim tek açıklama var 'Bir daha Yunus Yıldırım maçımıza verilirse takımımı sahaya çıkarmam!' geri kalan her şey laga luga.

Ligin en iğrenç top oynayan takımı ve en osuruktan hakemi ile bir maç bu kadar olabilirdi.

Maça dair 3 şey var Aydın hala etkisiz eleman, Reira'dan bir halt olmaz sadece bizi sinir hastası etmek için sahaya çıkıyor, Emre Çolak bu kafayla anadolu takımında bile zor oynar. Dahada bir değerlendirme yapmak boş gerçekten.

Ujfalusi ve Sabri bizde iyiydi o kadar..Ayrıca Aydın'dan umudu hocanın kesmemei garip..Ebou ve Riera çok çok kötü.. Devre arası iki kanata oyuncu lazım..İnşallah az puan farkıyla devreye gireriz...

Hakemler tek kelime ile REZALET! +3 dakika uzatma nedir ya Allah aşkına. Ben hayatımda böyle rezillik görmedim verdiği kartlar saçma sapan fauller çalıyor her kornere faul verdi adam.Gökhan ellerini havaya kaldırıyor doğrudan sarı kart emre neler neler yapar sakin ol bile diyemezler bizimkiler yaptımı takk sarı kart. Size yazıklar olsun hakem diye sizi oraya koyanda hata gerçekten ayıp sizi bide avrupaya çağırıyorlar hahaha gülüyorum yaa avrupalılar kör olmuş uefa heralde bu ameleleri çağırıyorlar maçlara... !

Hiç anlamam..haftalarca aylarca 18 e alınmayan adamın ilk 11 de başlamasına..eksiklerin vardır 18 deki adamı 11 alırsın kadroya alınmayanıda 18 e alırsın hiyerarşisi bu olmalı bu işin..ama basketbolda cenk akyol futboldada aydın yılmazdan artık birşey olmayacağını anlamıyorlar bir türlü..

bu sene hakemler müthiş..her hafta aynı komedi ama nedense hep bizim aleyhimize şikecilerin lehine..bugün yunus adlı hakem müsvettesinden yılın tartışmasız en kötü hakemlik performansını izledik..hea biz çok mu iyiydik..bizde rezildik ama hakemin kafa toplarına komik düdükleri olmasa golü bulabilirdik..Fatih Hoca nın bundan 14-15 sene önce Hakan Şükür-İlie-Arif-Hagi yi aynı anda ilk 11 başlattığını düşününce bu kadar korkak oyun anlayışına neden bulamıyorum..2 forvet çıktık diye sevindim maç başı..bir baktık Elmander sağ kanat..Aydın ile Emre Çolak tan hala medet umuluyor..neyse puan kayıplarını fırsat bilip Fatih Terim i linç etmek isteyenlere fırsat vermek istemiyorum ama bu maç iyi yönetemedi takımı o kesin..

Sahaya oynamak için çıkmayan rakip,oynatmak için çıkmayan hakemler oldukça bu sıkıcı 90 dklar bitmez.Avrupalı adamlara şunu maç diye izletsen acır sana bu ne diye.Fener yolunu bulmuş tabi verilmeyen penaltı,kartlar,smaçlar, baş veren ekinler... ne denilebilirki.Alın liginizi başınıza çalın !

Aydın´ın oynadığı hangi maçı kazandı ki bu takım ?

İkinci yarı da oyuna giren Rieira sanki futbol hayatının son zamanlarını geçiriyor gibi. Hakan Balta´nın biraz daha hızlı versiyonu. İkisi de tır gibi ağır. Hakem faktörünü de katacak olursak; kazanmak için pek fazla bir şey yapmadık bu akşam. Selçuk´un biraz daha inisiyatif alması gerektiğini düşünüyorum. Muslera´nın muhteşem kurtarışı olmasa maçı mağlup tamamlayacaktık. 1 puana sevinmemiz gerekir.

Yunus Yıldırım'ın hakemi olduğu Mardan Stadı'ndaki Antalyaspor maçı.Futbol konuşuyor cidden,dekoder alsın millet.
Yeni takımken,yaratıcılık anlamında sınırlıyken böyle uyuşuk oynarsan deplasman falan kazanamazsın.Sövüp saydığımız play-off'a bel bağlayacak gibiyiz.

sahada dayak yememize göz yuman berbat ötesi bir hakem vardı. mehmet erenin arkadan sabrinin ayağına bastığı, ali turanın arkadan barosu indirdiği, kornerin orda ebouenin indirildiği pozisyonlara devam diyen hakem zaten art niyetle çıktığını belli etmiştir. ki bu pozisyonlar sarı kart da gerektiren pozisyonlardı hepsini devam ettirdi. boşuna takıma laf etmenin anlamı yok, allahtan antalya pozisyon üretemedi, cezasahamıza falan yaklaşabilselerdi penaltı da çalardı bu yunus yıldırım.