Uzun yıllardır çok fazla emek harcamış biri hakkında yetersiz görülmüş ve bu görev için soru işareti kelimeleri Müge Abla için kullanılamaz bile. Kol kırılır yen içinde kalır Galatasaray ahlakıyla Galatasaray'ı kusursuz bir şekilde temsil eden ve mesai saatinden fazlasını harcayan biri. Çıkan sorunları yönetime bile aksetmeden halleden biri. 17 yıl sonunda X kişi geldi hadi sen şu göreve denilemez.Müge Hanım bu görev için yetersiz görülmüş olabilir, son yıllarda yaşadığımız oyuncu problemlerinde payı ne kadar bilmiyorum ama dışarıdan bakıldığında oyuncularla ve genel olarak gençlerle ilişkileri olumlu, takımın sevilen ablası durumunda ancak bu görev için soru işareti bir isim olarak görünüyordu. Bu nedenle kulüp içinde daha yararlı olabileceği bir pozisyona kaydırılmış. Zeynepgül Ene'nin pozisyonu Müge Hanım'la aynı değil, erkek takımındaki Kerem Tunçeri'nin pozisyonuna eşdeğer benim anladığım. Müge Hanım'ın yerineyse Alper Okumuş terfi ettirilmiş.
Ne alaka iyi kötü bu kulübe bir hizmet verdi yıllardır, şimdi tecrübesini gençlere yansıtmaya çalışacak doğru adım ama Zeynepgül Ene doğru isim olduğu konusunda benimde şüphelerim yok değil..Kadın Basketbol şubesinin temel taşı ve kadın basketbolun en iyi insanı Müge Abla'ya yapılan ödül gibi gösterilen ama a takımdan altyapıya gönderilmesi kabul edilemez. Galatasaray birilerinin tepeden geldiği yer olmamalıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 1479
Altyapıdan bayağı oyuncu çıkarıyoruz ondanOyuncu yetiştirmek için altyapıda görevlendirilmesinin neresi kötü anlamış değilim
benim için kıymetli bir görev kendisine başarılar dilerim
Çıkartılmadığı için getirildi zaten neden anlamıyorsunuzAltyapıdan bayağı oyuncu çıkarıyoruz ondan
Müge hanımın hiç altyapı ile ilgilenmediğini mi sanıyorsunuz normal zamanlarda?Çıkartılmadığı için getirildi zaten neden anlamıyorsunuz
Sanmiyorum gayetde acik ilgilenmiyor kim var parmakla göstericegimiz Altyapi oyuncumuz?Müge hanımın hiç altyapı ile ilgilenmediğini mi sanıyorsunuz normal zamanlarda?
Hayırdır Metin bey?Zeynepgül Ene kısa süre olmasına rağmen bu kafayla giderse yakında görevine son verilir ve Müge Erdem geri gelir.
Saygılar.
Sorun nedir?Zeynepgül Ene kısa süre olmasına rağmen bu kafayla giderse yakında görevine son verilir ve Müge Erdem geri gelir.
Saygılar.
Neler yapmış da bu duruma gelmiş keşke biraz daha açık olsanız.Kısa sürede kendini herkese sevdirmemeyi başardı. Şimdilik bu kadar söyleyebilirim.
Saygılar.
İnsanların sıkıntı yaşamasına sebep olmak istemem.Neler yapmış da bu duruma gelmiş keşke biraz daha açık olsanız.