Murat Özyer Hocamız bugün NTV de...

Greene'e bende şaşırdım doğrusu.Belki başka bir süpriz çıkar.Bilemiyorum...
 
Murat Özyer, Brian Green'in takım kimyasına tam olarak uyum sağlayamadığını ve beklenen performansı veremediğini söyledi. Sözleşmesi çok kısa süreliymiş, 24 Eylül'de sona ermiş ve kalıcı kontrat yapmamışlar -Deneme babında mı alınmış?!-. Ama duruma göre beklemeye almışlar; şayet bir yabancı daha alınabilirse, Green kesin olarak gönderilecekmiş.

Bu arada takımdaki oyuncuların birbirine uyumundan memnun olduğunu ve takım kimyasının oturduğunu söyledi. Dee Brown'un da bu kimyaya uyması gerektiğinin altını çizdi.

Bu sezon özellikle yerli oyuncuların ön plana çıkmasını istediğini ve başta Hüseyin, Cüneyt ve Tufan olmak üzere bu konuda başarılı olunduğunu belirtti. Bu oyuncuların takım üzerinde toparlayıcı bir etkisi olduğunu söyledi.

William Avery, Dee Brown'dan dolayı 2 numarada oynayacak dedi...
 
haydaa karıstı yıne işler şimdi hep istedigimiz 3 numaramı alınmalı yoksa içeriyemi şaşırdım walla en iyisini bu akşam ki maçta gorucez
 
aslında 3numara işi takım içinde çözüme ulaşabilir fakat şutu olan bir uzun bize çok büyük katkı sağlar heleki eşleşmede avantajlı duruma getirir bizi.
İşte bu yüzden yapılmaya çalışılacak oyuncunun içeriye geleceğini tahmin ediyorum.
 
yeni alınacak uzunu türkiye kupasında oynatmayı planlıyor....
dee brown sözlerinden anlışacağı üzere en faza 500 liraya oynuyor.3 yabacının toplam maliyeti 1 milyon 100 bin dolar lilan dedi
 
:? Bu ne şimdi Grenne olayına aşırı canım sıkıldı uzun süre sonra istediğimiz tarzda şutör bulduk derklen olana bakın ya :? Transfer heyecanı gene mi bitmeyecek :?
 
özür dilerim ethem abi hakkaten gereksiz olmuş uyardığın için sağol
 
Ethem Gürtepe' Alıntı:
[quote="Erdem Yazıcı":d01b0]ya bu programın gece tekrarı verilcekmi ya??
arkadaşlar sizden bi küçük ricam var cümlelerimize " ya " ile başlayıp "ya " ile bitirmemeye çalışalım, ne dersiniz. benim iyiden iyiye dikkatimi çekmeye başladı özellikle genç arkadaylarımızın bu takı sı. okurken banamı batıyor bitek yoksa genelde bu yorumdamı merak ettim.bitek bensem beni içeriye tıkın kombinemi murat cantaş a verin ... :?[/quote:d01b0]

Ben senden kurtulamıcakmıyım? gece vakti foruma girdim yine kulaklarım çınlatmışın yaaaaaaa:)
 

Üst