Şamil,tek bir şey söyleyeceğim amacımı yaz ve sözlerini ispatla,eğer ispatyamazsan ,olanlardan ben değil sen sorumlu olacaksın.
KAPİŞ kardeşim!!!
KAPİŞ kardeşim!!!
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Abi akşam gazetesinin spor müdürünü benim yanımda aramadınmı neler söylediğini hatırlıyosun heralde dimi .
Kerem SEÇER' Alıntı:Abi Telekom'un bütçesi ne kadar öğrenelim biz de?
Not: Ben bizden az demiyorum ama 15 milyon dolarlık takımlarla arasında 2 milyon dolar fark varsa demek ki 13 civarında olması muhtemel
Burak Barut' Alıntı:Teknik heyette 3 milyon dolar alır olur size 15 milyon dolar fazla tartışmaya gerek yok : ) Bunlar küçük matematik işlemleri.
Yani şu konu başlığının burada neden durduğunu anlayan var mı çok merak ediyorum : )
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, yazımın içindeki ironiyi ya anlamadınız ya da anlamak istemediniz.
Geçen sezon kadrosunda Hüseyin Beşok´u görmek istemeyen Murat Özyer, bir sene daha yaşlanmış bu ismi neden istesin? Demek ki ortada bilgi kirliliği var.
Şimdi siz taraftarı Özyer´in senaryolarına karşı uyarıyorsunuz ama ilerleyen zaman içinde bir aksilik oldu diyerek geçer gidersiniz. Ben bu sahneyi "1" yerlerden hatırlıyor gibiyim...
Kerem SEÇER' Alıntı:Kıskandın mı abi
Onur Yavuz' Alıntı:Mithat Bey, forum üyeleri zamanla boş vaadleri de gördüler, 1 Haziran´ı da. Anılan tarihin içini boşaltmak size bir şey kazandırmaz. Çünkü anılan tarihle birlikte gelebilecek oyunculardan, değişecek sponsordan bahsediyordunuz. Taraftar geç de olsa anladı; önemli olan zihniyetin değişmesi ama...
Bana göre kişiler gidicidir, baki kalan Galatasaray´dır. Siz takılmışınız bir ismin peşine...