Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Bu adamı şubenin başında olmasını hazmedemiyorum. Bence Cemal NALGA skandalının baş sorumlusu Koray MİNCİNOZLU'nun şubenin başında olmasını tercih ederim.

Beni çıldırtan tweetler atan iki tane insan tanıyorum. Bunlardan biri de Murat Özyer. Ağlanacak halimize gülmemizi sağlıyor adam resmen. İstifa etmenin de bir hizmet olduğunu bilmeli, bilmiyorsa bunu kulübümüz hatırlatmalı.

Sayın(!) Murat Özyer, malum GS Store'da basketbol ile ilgili birşey bulamıyoruz, şu Lindsay Harding ve Shay Murphy aldığınızda aşıladığınız "Galatasaraylılık ruhu aşısı"na ihtiyacım var şu anda. Acilen :)

Çok net bir sorum var.Açıklayan olursa sevinirim.Murat Özyer ne işe yarar?Takımlara nasıl katkı sağlar? Ayrıca tweet atmak zorunda mı.Yazdıklarından zaten bir şey anlaşılmıyor.Televizyon yorumculuğundaki manasız şakaları gibi. Galatasaray Lisesi mezunu olmak, kulüpte çalışmak için yeterli midir? Bülent Tulun ve bu arkadaş hakikatten kulübe kanburdur.Basketbolun Adnan Sezgin'i Murat Özyer...

Çok net bir sorum var.Açıklayan olursa sevinirim.Murat Özyer ne işe yarar?Takımlara nasıl katkı sağlar? Ayrıca tweet atmak zorunda mı.Yazdıklarından zaten bir şey anlaşılmıyor.Televizyon yorumculuğundaki manasız şakaları gibi. Galatasaray Lisesi mezunu olmak, kulüpte çalışmak için yeterli midir? Bülent Tulun ve bu arkadaş hakikatten kulübe kanburdur.Basketbolun Adnan Sezgin'i Murat Özyer...

Murat Özyer ne mi yapıyor? 35 bin lira maaş ile keyfine bakıyor Galatasaray basketbol çiftliğinde!

Evet arkadaşlar bugün bir divan üyesi dostum ile görüşme fırsatım oldu. Konuştuklarımızın hepsini değil ama bir kısmını burada paylaşmamda sakınca yok.

Evvela, Murat Özyer'den onu takımın başına getiren Lütfi Arıboğan dahil herkes büyük hayal kırıklığı içerisinde. Burada bahsedilen sıkıntıların, bizim şikayetlerimizin hepsinden haberleri var. Şu anda çok üstüne gitmek istenmiyor ama hepsi not düşülmüş hafızalara.

Çok fazla, hatta hiç yansımasa dahi Ergin Ataman ile Murat Özyer'in arası limoni. Özellikle Kuban deplasmanında yaşanan seyahat sıkıntısı ve bunu Ergin Ataman'ın basın toplantısında bile açıkca dile getirmesi ve idareyi suçlayıcı açıklamalar yapması ikilinin arasını açmış durumda. Murat Özyer kendi yerini koruyabilmek için tanıdığı insanlar ile arasını sıkılaştırmaya ve ilgi çekmeye çalışıyor. Bunun örneklerini maçların öncesinde Abdi İpekçi Salonunda da görebilirsiniz. Oy hakkı olan ve şubede sözü geçtiğini bildiğini herkesin yanına uğrayıp selam verip hal hatır soruyormuş. Lütfen bu hususa dikkat edin maçların öncesinde. Lakin bunlar beyhude çabalar ve son çırpınışlar.

Sayın başkan Ünal Aysal özellikle kadın takımındaki maaşların ödenmemesi ve takımın en iyi oyuncularından birinin ilgisizlik sonucu kaçırılması olayından sonra burayı daha dikkatli biz gözle takip etmeye başlamış. Maddi konularda çok hassas olan Başkan mazeret olarak yapılan komik açıklamalara da oldukça sinirlenmiş. Kurumsal şirketlerde bir düzen vardır. Sene başında hedefler yapılır ve sene sonunda değerlendirmeye tabi tutulur. Sayın Başkan burada aksiyon almak için sene sonunu beklemeye karar vermiş durumda. Ama size şunu söyleyebilirim ki Murat Özyer ile sezon sonunda büyük ihtimal ile yollar ayrılacak. Şu anda daha fazla çalkantıya sebep olmamak adına herhangi bir aksiyonda bulunmak istemiyor sayın Başkan. Dolayısı ile çok fazla ses çıkarmıyorlar. Zira şampiyonluk umudu yüksek bir erkek takımı var.

Son olarak gelecek sene erkek takımının bütçesi yeni bir sponsor ile arttırılabilir, ama kadınlar için bütçe kısıtlamasına gidilmesi düşünülüyor ne yazık ki.

Saygılar.

Ekrem Memnun'un istediklerini yapabileceği kadar bir bütçe olsun yeter.İstediklerini yapabilsin,kurduğu yapı bozulmasın yeter.Bu işin bir tarafı.Diğer yandan yıllar boyunca yığınla parayı çok yanlış yerlere yatırdık,madem öyle bütçeyi kısıyoruz mentalitesi de 10 numara.

Metin abi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler, elinize sağlık.

Bu sezon 11 milyon dolar bütçeyle yola çıkmıştık; sezon ortası transferleri, kamp ve seyahat masrafları falan derken 15-16 milyon dolar civarı para harcandığını söylemişti Ergin hoca.

Gelecek sezon da 13-14 milyon dolar bütçe ayrılabilirse çok güzel olur.

Öncelikle basketbol fedarasyonunda kayıtlı oyuncu maliyetleri.

1-efes 25.000.000 dolar

2-fener 18.000.000 dolar

3-Galatasaray 12.000.000 dolar erkek takımı

bayan takımı

1-fener 4.600.000 dolar

2-Galatasaray 4.500.000 dolar fark burda 100.000 dolar bu neticeye yansımıyor malesef.

Başkan Lütfü ARIBOĞAN ve Murat ÖZYER ikilisiyle yaptığı toplantıda oldukça sinirlenir.Lindsey WHALEN olayından dolayı ve aynen şunları söyler.Madem kasada para yok gelen mektuptandamı haberiniz yok neden bana haber verilmiyor ben 100.000 dolarlık adam değilmiyim beni rezil ediyorsunuz.Ayağınızı denk alın!!!

Şimdi ÖZYER'in arkasındaki adam Bülent TULUN'dur.Lütfü bey Özyer'i sever ama asıl onun adamı manevi evladı Burçin BADEM'dir.Çünkü kendisi bizde oynarken Badem alt yapıda oynuyordu muhabbetleri ordan gelir.

Göreve geldiği günden bu yana tek bir olumlu icraatı yok. Üzerine yaşanan skandallar tuzu biberi. Bu göreve getirilmek için Bülent Tulun'un ahbabı olmak yeterli sanırım.

Her fırsatta kurumsal yapıyı oluşturmak istiyoruz diyen bir başkanın bu duruma sessiz kalması yada haberdar olmaması beni çok üzüyor. Günlük hayatta sırf Galatasaraylı diye bir insanı diğerlerine göre bir adım öne alan ben Murat Özyer'den ciddi anlamda nefret ediyorum.

Hakan Üstünberk ile yönetimin ilk karşı karşıya geldiği nokta geçen sezon ki kadın takımının yaşadığı başarısızlık olarak gösteriliyordu bakalım aynı hassasiyet Murat Özyer'e de gösterilecek mi? Yoksa Hakan Üstünberk'in ayağı Murat Özyer'in yerini yapmak için mi kaydırıldı?

Yazık kere yazık gecenin 3'ün de yine cinlerim tepeme çıktı durduk yere.

Olan onca rezlaleti, fiyaskoyu geçtim üstüne yalan dolan ve sahtekarlıklar yapıyor malesef. Whalen için söylediklerini ve arkasından çıkardığı dedikoduları unutmadık. Şimdede Nevriye! Hani Ocakta dönüyordu, hani dinlendiriliyordu? Bu açıklamaları nasıl yapar ve insanlara YALAN söylersiniz? Hiç mi insafınız yok sizin? Daha ne kadar rezil etmeye devam edeceksiniz bizi? Yeter artık düşün yakamızdan! İSTENMİYORSUNUZ!

Nevriye Yılmaz rezaleti bile istifa etmesi için gayet geçerli bir sebep. Bu arada Nevriye'yi Ekrem hoca da istemişti sanırım. Ona da ayrıca teşekkür(!) ediyorum.

Başarısız olduğu gerekçesi ile gönderilen Oktay Mahmuti gibi bir örnek varken Murat Özyer'in hala bu kulupten para kazanmasını açıklayabilecek bir mantıklı sebep söylermisiniz bana sayın başkan Ünal Aysal?

Arkadaşlar artık herkes anlamıştır bu kişinin nasıl birisi olduğunu. Bu kişinin konusuna yapılan her yorum, onun adını üst sıralarda tekrar görmemize ve moralimizin bozulmasına neden oluyor. Bundan sonra bu kişiye yazılan yazıları okumayacağım. Çünkü hergün hakkında yeni birşey öğrenmek istemiyorum çünkü nasıl birisi olduğu ve kulubümüze nekadar çok zarar verdiği aşikardır...

Bu kadar gerilmiş ortam ve siz ne önlem aldınız Murat bey? Salonda doğru düzgün polis yok! Onuda bizmi akıl edeceğiz? Kim verecek şimdi eğer ceza alırsak hesabını???

sen gerçekten çok gereksizsin, onların sahada maç 3 kere durdu yine oynattılar sen burada aciz bir şekilde adamların isteğine boyun büktün, çok yazık,