Murat Özyer'le Sohbet

Devamını muhtemelen pazartesi koyarız. Nalga skandalı, galatasaray ve basketbolda yönetim sorununa ilişkin değerlendirmeleri okuyabilirsiniz.

Bu arada başlığım, basketbol dünyasına taşınmış. Ama bence bu, gereksiz bir taşıma işlemi. Çünkü hem geçmiş senelerde erkek takımında yaşananlar hem de bu sene takımda yaşanan Nalga sknadalına ilişkin Özyer'in yorumlarını, görüşünü bu sohbette görmek mümkün. erkek takımına ilişkin sayfaya koyma nedenim bu anlamda geçerli bir neden gibi geliyor bana. çok önemli olmasa da ne düşünerek taşıdığınızı doğrusu merak ettim. galatasarayın eski koçu ile büyük oranda galatasaray üzerine yapılan bir sohbet, galatasaray erkek takımı sayfasında değil de basketbol dünyasında mı kendisine yer bulmalı?

Hepinize iyi okumalar. Bu arada röportajın altına yorumlarınızı ekleyebilirseniz, muhtemelen Hoca ile bir akşam yemeğinde buluşacağız. orada eksik kalan konuları belki tamamlama, ya da sohbet esnaısnda bizim aklımıza gelmeyen soruları sorma fırsatımız olabilir.
 
Bu kısmı okudum abi. Teşekkürler güzel olmuş. Resmiyetten uzak samimi bir havada gerçekleşmiş. Güzelliği de buradan geliyor zaten.
 
Eline sağlık abi gayet hoş bir röportaj olmuş.Murat hocanın kız arkadaşıyla ilgili yaşadıkları güzelmiş:)


Gurovic çocuk gibiydi. Daha senenin başında geldi ve ?ben basketbolu bırakıyorum? dedi. ?Beni 1,5 saat trafik mahvetti artık dayanamıyorum? dedi. Milojevic geldi bana ?ben onunla konuşurum? dedi. Sonra Gurovic?le konuşmuş bana ?tamam devam ediyorum? dedi. Yine bir gün İspanya?ya uçuyoruz. Yine geldi ?ben bırakıyorum sen iyisin ama takım kötü, oyun kurucumuz yok felan? sonra Dejan geldi aslında sebep o değil Gurovic 3 saatten fazla uçağa binmeye korkarmış. Gurovic?e sakinleştirici bir iğne yapılması gerekiyormuş. Sabah geldi ve iğne yaptık garip bir durum.

Bu kısım oldukça ilginç bu kadar olabileceğini hiç düşünmemiştim demek Gurovicin mutsuz görünmesinin sebebi buymuş çok küçük şeylere bu derecede kafayı takmak sağlıklı bir ruh haline işaret etmiyor maalesef

Diğer ilginç ama pozitif noktada şu:ki ben bunu tahmin ediyordum her halinden belliydi.

Evet. Graves çok iyi bir oyuncu. O da benim bulduğum oyunculardan. Graves çok farklı. Elinde hep kitap var. İnsanın kendisini geliştirmesi ile ilgili kitapları okuyor. Ki ben de çok severim bu tip kitapları. Yüzü gülüyor. Milano, Roma onu almak istiyor ve koçları beni arıyor. Oyuncuyu tarif ettim ve sen beyaz bir oyuncudan bahsediyorsun dediler. Hakikaten öyle bir adam. İyi savunma yapıyor. Penetre ediyor. Sayı atıyor. Benim için her gittiğim yere alabileceğim bir oyuncu.
 
Forumda özlenip anılırken hızlı bir giriş yapmak güzel, arayı bu kadar soğutmayın Ahmet Bey. Blogun adıyla (bolbasket) özdeşleşen iletilerinizi özlüyor insan.

Röportaj ise çok hoş olmuş, sizin ve Faruk Bey´in emeklerine sağlık.

Ayrıca, iki bölüm halinde yayınlanacak olması bence daha iyi. Tamamı tek yayınlansa okuyucuları yorup, yarım okunmasına neden olabilirdi.
 
öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim ama asıl teşekkürü Onur Yavuz'a etmemiz gekiyor. O olmasaydı bu röportajı gerçekleştirme şansımız olmazdı. O nedenle teşekkürler Onur Bey.

Foruma uzun zamandır yazamıyorum. Önce askerlik nedeniyle epey ibr uzak kalmıştım. Askerlik sonrası ise iş yoğunluğu, blog ve de bebek beklediğimiz için forumdan epeyce uzak kaldım. maçları bile zor takip edebiliyorum.

umarım foruma da daha fazla vakit ayırabilirim. Doğrusu yazmak mesele değil de ben yazılanları okumadan yorum yazmayı doğru bulmuyorum ve yazılanları okumaya vakit ayıramadığımdan forumda yazamıyorum. umarım vakit sorunumu en kısa sürede çözebilirim.

tekrardan hepinize teşekkür ederim.
 
İki senelik kontrat istedim. ?Her yenilgiden sonra sizinle toplantı yapmak istemiyorum? dedim. Sonra öyle başladık. Efendim Özyer koç olursa 7 olmazsa 3 milyon bütçe vereceğiz demiş güya Ülker. Ülker ile yapılan sözleşmede her sene ne kadar verileceği belli. Bunun dışına çıkılması mümkün değil.


Buna cevap verileceği kesindir.



Ayrıca Ahmet Abi, bir ufak önerim olacak arka planınız siyah, aşırı derece de gözü yoran bir arka plan gibi geldi bana.Başkalarına geldi mi bilmiyorum ancak arka plan rengi konusunda değişiklik tavsiye edebilirim.Gözlerim pert olmuş durumda şu anda :)
 
@ burak: arka plan eskiden daha farklıydı. gelen eleştiriler doğrultusunda web değiştirdik. daha az göz yoracak bir renk ya da düzen konusunu düşünebiliriz.

Bütün yazıyı koyduğumuzda eksik kalan konulara ilişkin görüş ve yorumlarınızı bekliyoruz. Çünkü bir aksilik olmaz ise hoca ile bir akşam da yemek yiyeceğiz. eksiklikleri o yemekte tamamlamayı düşünüyoruz.

bu arada hoca twitter'ına link olarak bu konuyu koyacak. bu sohbete kendisinin de değer verdiğini görmek sevindirdi bizi. sizleirn ilgisi de çok hoşumuza gitti.

bu başlığın basketbol dünyasına taşınmış olmasına bir anlam veremediğim tekrardan belirtmek isterim.
 
Gercekci olmam lazımdi demis,İlk sene 4`cü olmak bir sonrakı sene final sözü vardı bu sözü atlamıs orda :)
 
Söyleşinin ikinci bölümünü de nihayet okuma fırsatı buldum.

Söyleşide Murat Özyer´in yanıt vermek istemediği tek soru dikkat çekiyor. Her ne kadar Özyer Telekom taraftarının değişen profiline ilşkin yorum yapmak istemese de gerçekler ortada.

Söyleşi notlarının bu bölümü de dolu dolu. Ahmet Bey´e ve arkadaşı Faruk Bey´in emeklerine sağlık.
 

Üst