Bi gn daha gelmesen geri alıyodum kutlamamı
Ayşegül Aygün' Alıntı:Barut Burak
İyi BurAk'ın doğum günü partisine yetişmişimBurAk BArut iyi ki doğmuşsun, iyi ki Galatasaraylısın, iyi ki gsbasket.org dasın,iyi ki tanımışız seni, iyi ki iyi ki iyi ki VARSIN
Yeni yaşında bir çok beklentinin gerçekleşmesi dileğiyleSitenin Asi Görünümlü İyi Niyetli Doğum Günü Çocuğu
Sefa Kadakal' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun abi...
Yeni yaşında yengemizle evlenmen dileğiyle..
Aslı Neferoğlu' Alıntı:[quote="Ayşegül Aygün":25qey43a]Barut Burak
İyi BurAk'ın doğum günü partisine yetişmişimBurAk BArut iyi ki doğmuşsun, iyi ki Galatasaraylısın, iyi ki gsbasket.org dasın,iyi ki tanımışız seni, iyi ki iyi ki iyi ki VARSIN
: )Yeni yaşında bir çok beklentinin gerçekleşmesi dileğiyleSitenin Asi Görünümlü İyi Niyetli Doğum Günü Çocuğu
Burak Barut' Alıntı:Vallahi Aslıcım benim de aklımdan geçmişti o resim işi ama unuttu sanırım : )
Bende yüzsüzlük olmasın diye söylemedim tabi : )
İyi ki bir şey dedik sana nasıl intikam aldınAslı merak etme havalandıracağım seni, helyum ile içini doldurup ebediyen havalarda kalacaksın
Aslı intikamım çok iyi niyetli bir durum olacak bekle bekle ve bekle
Yok unutmak değil bilakis hep aklımda bana yük oluyor sebep kullandığım proramların yanımda olamaması. Yoksa daha bir çok Arkadaşımıza da yapacaktım(Başta Gazanfere ) Tam olarak donanımlar sağlandığında yapacağım yaf Aslı sana yapılmış zaten ne karıştırıyorsun ortalığı
Saadete daha fazla zaman ve emek alan video yaptım
Yapamamamın sebebi mazeret değil ama Ayşegül niye yaptın bana bunu dedğinde işte o zaman mazeret olacak Mazeretim Küs Arkadaşları bir araya getirme gibi bir huyum var diyeceğimAslı Neferoğlu' Alıntı:İyi ki bir şey dedik sana nasıl intikam aldınAslı merak etme havalandıracağım seni, helyum ile içini doldurup ebediyen havalarda kalacaksın
Aslı intikamım çok iyi niyetli bir durum olacak bekle bekle ve bekle
Yok unutmak değil bilakis hep aklımda bana yük oluyor sebep kullandığım proramların yanımda olamaması. Yoksa daha bir çok Arkadaşımıza da yapacaktım(Başta Gazanfere ) Tam olarak donanımlar sağlandığında yapacağım yaf Aslı sana yapılmış zaten ne karıştırıyorsun ortalığı
Saadete daha fazla zaman ve emek alan video yaptım
Programların yanında olmaması bir gerekçe değil mazeret canım
Valla bencil düşünemiyorum benimkininde ne hisler altında yapıldığını az-çok biliyorum neyse neyse intikamın iyi niyetli olcaksa iyi aksini düşünmek bile istemiyorum.2 dakika havaya girmeme izin vermedin ya bak neler oldu Ama Burak Abi için sorun yoksa benim için hava hoşAma bak Burak Abi'de merakla bekliyor. İtü'lüler bekler canım sen Burak Abininkini yap önce
Yapamamamın sebebi mazeret değil ama Ayşegül niye yaptın bana bunu dedğinde işte o zaman mazeret olacak Mazeretim Küs Arkadaşları bir araya getirme gibi bir huyum var diyeceğim
Kişilerde havalarda olamama gibi eksiklik varsa suç bende mi
O anki hislerimi benden daha mı iyi biliyorsun Hiç bir şey bilmiyorsun
İtü'lü arkadaş bekler Tabi sen birde 10a sor bakim
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Biraz geç olsa da doğum günün kutlu olsun, nice senelere sevgili Burak..
Burak Barut' Alıntı:[quote="Sefa Kadakal":1fdzj2z4]Doğum günün kutlu olsun abi...
Yeni yaşında yengemizle evlenmen dileğiyle..
Deniz Yasan' Alıntı:Sağlıklı,mutlu yıllar...