Mutlu Yıllar Barut Burak !

Yeni yaşın sana bol şans,sağlık ve huzur getirsin kardeşim.

Bodrum ,Çeşme Kaş,AŞK,AŞK,AŞK,dizelerini sana yolladım.

Burak kardeşim sağolasın :)

Mithat Abi, Fizik Kimya Matematik, DERS DERS DERS şarkısı bu aralar en popüler olanı :) Teşekkür ederim : )

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Barut Burak:)
İyi BurAk'ın doğum günü partisine yetişmişim:)BurAk BArut iyi ki doğmuşsun, iyi ki Galatasaraylısın, iyi ki gsbasket.org dasın,iyi ki tanımışız seni, iyi ki iyi ki iyi ki VARSIN:)
:)Yeni yaşında bir çok beklentinin gerçekleşmesi dileğiyle:)Sitenin Asi Görünümlü İyi Niyetli Doğum Günü Çocuğu:)

Doğum gününü kutlamıştım ama şimdi eski konulara baktım da gözüme çarptı Ayşegül sen Burak Abi'ye doğum günü resmi hazırlıcaktın ne oldu?
Ayrıca Saadet'in de Federer li resmi nerde merakla bekliyoruz:)

Vallahi Aslıcım benim de aklımdan geçmişti o resim işi ama unuttu sanırım : )
Bende yüzsüzlük olmasın diye söylemedim tabi : )

Siteye ilk üye olduğumda yaş 16'ydı 5 sene geçmiş 21 olmuşuz.
Sitenin yüzde 99'una abi derken, abi denecek kadar yaşlı olmuşuz.

Bir hüsran çöktü üstüme : )

Ayrıca Onur Uncu ve Savaş Karadağ abilerime de çok teşşekkür ediyorum.

Aslı Neferoğlu' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":25qey43a]Barut Burak:)
İyi BurAk'ın doğum günü partisine yetişmişim:)BurAk BArut iyi ki doğmuşsun, iyi ki Galatasaraylısın, iyi ki gsbasket.org dasın,iyi ki tanımışız seni, iyi ki iyi ki iyi ki VARSIN:)
: )Yeni yaşında bir çok beklentinin gerçekleşmesi dileğiyle:)Sitenin Asi Görünümlü İyi Niyetli Doğum Günü Çocuğu:)

Doğum gününü kutlamıştım ama şimdi eski konulara baktım da gözüme çarptı Ayşegül sen Burak Abi'ye doğum günü resmi hazırlıcaktın ne oldu?
Ayrıca Saadet'in de Federer li resmi nerde merakla bekliyoruz:)[/quote:25qey43a]
Burak Barut' Alıntı:
Vallahi Aslıcım benim de aklımdan geçmişti o resim işi ama unuttu sanırım : )
Bende yüzsüzlük olmasın diye söylemedim tabi : )

İyi ki bir şey dedik sana:) nasıl intikam aldın:)Aslı merak etme havalandıracağım seni, helyum ile içini doldurup ebediyen havalarda kalacaksın:)
Aslı intikamım çok iyi niyetli bir durum olacak bekle bekle ve bekle ;)
Yok unutmak değil bilakis hep aklımda bana yük oluyor:) sebep kullandığım proramların yanımda olamaması. Yoksa daha bir çok Arkadaşımıza da yapacaktım(Başta Gazanfere:) ) Tam olarak donanımlar sağlandığında yapacağım ;) yaf Aslı sana yapılmış zaten ne karıştırıyorsun ortalığı:)
Saadete daha fazla zaman ve emek alan video yaptım:)

İyi ki bir şey dedik sana:) nasıl intikam aldın:)Aslı merak etme havalandıracağım seni, helyum ile içini doldurup ebediyen havalarda kalacaksın:)
Aslı intikamım çok iyi niyetli bir durum olacak bekle bekle ve bekle
Yok unutmak değil bilakis hep aklımda bana yük oluyor:) sebep kullandığım proramların yanımda olamaması. Yoksa daha bir çok Arkadaşımıza da yapacaktım(Başta Gazanfere:) ) Tam olarak donanımlar sağlandığında yapacağım yaf Aslı sana yapılmış zaten ne karıştırıyorsun ortalığı:)

Programların yanında olmaması bir gerekçe değil mazeret canım:D
Valla bencil düşünemiyorum benimkininde ne hisler altında yapıldığını az-çok biliyorum neyse neyse intikamın iyi niyetli olcaksa iyi aksini düşünmek bile istemiyorum.2 dakika havaya girmeme izin vermedin ya bak neler oldu:D Ama Burak Abi için sorun yoksa benim için hava hoş:DAma bak Burak Abi'de merakla bekliyor. ;)İtü'lüler bekler canım sen Burak Abininkini yap önce:)

Aslı Neferoğlu' Alıntı:
Aslı intikamım çok iyi niyetli bir durum olacak bekle bekle ve bekle
Yok unutmak değil bilakis hep aklımda bana yük oluyor:) sebep kullandığım proramların yanımda olamaması. Yoksa daha bir çok Arkadaşımıza da yapacaktım(Başta Gazanfere:) ) Tam olarak donanımlar sağlandığında yapacağım yaf Aslı sana yapılmış zaten ne karıştırıyorsun ortalığı:)

Programların yanında olmaması bir gerekçe değil mazeret canım:D
Valla bencil düşünemiyorum benimkininde ne hisler altında yapıldığını az-çok biliyorum neyse neyse intikamın iyi niyetli olcaksa iyi aksini düşünmek bile istemiyorum.2 dakika havaya girmeme izin vermedin ya bak neler oldu:D Ama Burak Abi için sorun yoksa benim için hava hoş:DAma bak Burak Abi'de merakla bekliyor. :)İtü'lüler bekler canım sen Burak Abininkini yap önce:)
Yapamamamın sebebi mazeret değil ama Ayşegül niye yaptın bana bunu dedğinde işte o zaman mazeret olacak Mazeretim Küs Arkadaşları bir araya getirme gibi bir huyum var diyeceğim ;)
Kişilerde havalarda olamama gibi eksiklik varsa suç bende mi :)
O anki hislerimi benden daha mı iyi biliyorsun Hiç bir şey bilmiyorsun:)
İtü'lü arkadaş bekler Tabi sen birde 10a sor bakim

Yapamamamın sebebi mazeret değil ama Ayşegül niye yaptın bana bunu dedğinde işte o zaman mazeret olacak Mazeretim Küs Arkadaşları bir araya getirme gibi bir huyum var diyeceğim
Kişilerde havalarda olamama gibi eksiklik varsa suç bende mi
O anki hislerimi benden daha mı iyi biliyorsun Hiç bir şey bilmiyorsun:)
İtü'lü arkadaş bekler Tabi sen birde 10a sor bakim

Allah'tan bu kadar kötü ruhlu olmadığını biliyorum yoksa cidden korkardım :p
Neyse geri kalan cevabı msnden vermiştim şimdi daha fazla konuyu dağıtıp Burak Abi'yi ve diğer arkadaşları kızdırmayalım ;)

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Sefa Kadakal":1fdzj2z4]Doğum günün kutlu olsun abi...
Yeni yaşında yengemizle evlenmen dileğiyle..

Töbe de kardeşim

Evlilik neymiş : )[/quote:1fdzj2z4]
Tabi abi ya ne evliliği bekarlık sultanlıktır...
Yengemize çok bağlısın ya abi evlenmekte istiyorsundur diye sölemiştim :)

Doğum günün kutlu olsun Burak Abi...

Biraz geç oldu, kusurumuza bakma ancak bilgisayarın serviste olması, dersler falan derken siteye giremiyordum.

Nice mutlu, sağlıklı senelere...

Umarım dileklerinin gerçekleştiği bir yıl geçirirsin. Ve hem hemşehrim hem de adaşım olan biriyle birgün tanışma fırsatı bulmayı ümit ediyorum.