Mutlu yıllar Kerem ve Onur Abi

Re: Mutlu yıllar Kerem ve Onur abi

Hayatınız Messi gibi olsun abilerim :) Bu forumun El Clasicolarının doğum gününü kutluyorum :)

Onur Hocam,

Doğum gününüz kutlu olsun. Bir dahaki doğum gününüzü Ankara'da arkadaşlarla açmayı planladığımız kitap kafede kutlarız umarım. :)

Kerem Abi,

İstersen sen de gelebilirsin önümüzdeki yılki partiye.. :p :)

Ağır abiler bugün doğmuş demek, mutlu yıllar arkadaşlar.
İsim zikredelim ayıp olmasın, Mutlu yıllar Kerem,
Multu yıllar Onur, en kötü gününüzde gözünüzden mutluluk göz yaşları gelsin ;)

Onur abi; bahanelerinden dolayı tanışamasakta :p ,sonunda tanışmayı 10 kasımda başarmıştık. :) Tanıdığım en iyi öğretmenlerden,en iyi insanlardan birisin...

Bu mutlu günde yanında olamasam ya da olamasakta umarım sevdiklerinle mutlu,doyasıya vakit geçirirsin, yeni yaşının sana mutluluk,sağlık,başarı getirmesini dilerim. Mutlu yıllar...

Kerem abi; henüz tanışamasakta,birgün tanışmayı,nice maçları beraber seyretmeyi çok isterim...

Abi herşey gönlünce olsun, yeni yılda başarı,sağlık,mutluluk seninle olsun.Nice mutlu,huzurlu senelere...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki tanımışım bu forumu ve sizleri.

Herkese çok teşekkür ederim. Mutlu bir yıl geçirdim ve yeniden mutlu bir yıl geçireceğime inanıyorum. İnşallah nice yaşlar kutlayacağım gsbasket.org'da buna da eminim. Ben iyiki varım ama siz de iyiki varsınız :)

Aslında klasik bir sözdür; ne yazsam bir şeyler eksik kalır. Bunu diyene de işin kolayına kaçmış derler... Ama cidden yarım saattir düşünüyorum ne yazsam... Zor iş vesselam Onur Balcı´nın doğum gününü kutlamak... Seninle tanıştığımız tarih yıllandıkça daha değerli bir hal alıyor ilk konuşma. Şarap gibisin ama en değerlisinden...

Kerem, nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum ama seni de iyi ki tanımışım diyorum. Bir basketbol sevdalısını zaten başka nerede tanıyabilirdim ki? : )

Nice yıllara...

Onur'un da Kerem'in de Doğum günleri kutlu olsun. Onur Askerlik olayını da halletti. Rahat nefes alacağı bir doğum günü olacaktır. :)