Mutlu Yıllar Onur Yavuz

Herkese güzel dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Umarım hepimizin dileklerinin gerçekleşeceği bir 2008 geçiririz.

Çok sevdiğim, çok değer verdiğim, gerçekten ama gerçekten öz abim gibi bildiğim Onur abimin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Nice sağlıklı, mutlu, Galatasaraylı yıllara Onur abim. Tanıyan tanımayan herkesin sevgisini kazanmış Onur abime olan sevgimi bir kez daha belirtiyorum ve bir kez daha yeni yaşını kutluyorum. İyi ki doğdun Onur abim iyi ki varsın nice yıllara...

Geç kalmış olsamda doğum gününü kutlamak istedim , soyadaşlığı kontenjanından =)

Nice mutlu sarı kırmızı yıllar Onur..

biraz geç kalsamda sen beni anlayışla karşılarsın malüm sınav haftam.
Doğum günün kutlu olsun sevgili Onur Abi
nice mutlu saplıklı,sevdiklerinle ve her dalda GS şampiyonluklarıyla dolu yıllara

Onur (Balcı )ben kaçmaya çalışıyorum ama sen ısrarla üstüne gidiyorsun :) Pastanın üstünde "30´a hoş geldin" yazısını görünce ufak çapta bir bunalıma girdim ama fazla uzun sürmedi bu ruh hali. Yeni yaşımdaki değişikliklere gelince, en önemlisi imza beklentilerin arttığının farkına vardım. Kendim için olmasa da beklenti içinde olanları fazla bekletmemek için girişimlere başladım :)

Güzel dilekte bulunan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Kutlayan, iyi dileklerini ileten arkadaşlara tek tek cevap veremedim ama senin sorunu yanıtlayım Can. Hayatı sana zehir etmek için doğdum :)

Onur Abi ;
Ben baya bir geç kalsamda,sığınacağım geçerli bir mazaretim var.Türkçe çalışıyordum :p
Bu yüzden foruma giremedim 5 günden beri.
Umarım kendimi affettirdim :)
Doğum günün kutlu olsun abicim.
Nice yıllara...

Bu sınavlar bu dersler benim en sevdiğim abimin doğum gününü kaçırttıysa neyleyim ben Üniversiteyi ben Abim aşırı geç kalınmış bir kutlama olacak fakat seni tanıdığım ve öz abimden farklı olmadığın için çok mutlu olduğumu bildirmekle 30. yaş gününde yanında olamamaktan dolayı da oldukça üzgün olduğumu bilmeni istiyorum.

Doğum Günün çok çok kutlu olsun abim.30'unda da 60'ında da bizimle ol :)

İnşallah 30. yaşında görüşmemiz dileğiyle :)

Sağolasın Burak, umarım yüz yüze de tanışırız bu sene. Ama hediyemi her koşulda ağustosta isterim.

Can, Ankaraspor maçına gel de 25. yaşımı kutlayalım Homestore´da :)