Mutlu Yıllar Pis Efesli :)

Bugün forumumuzun bayan üyelerinden Özlem Noktanın doğumgünü.Nice Galatasarayın efes galibiyetli günlerine :)
Mutlu yıllar efem.

Şu yaşıma kadar Efes galibiyeti göremedim ama olsun.Bu yıldan itibaren Özlem abla üzülmeye başlayacak inşallah. :)
Nice yıllara Özlem ablacım...

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":2umpjwbc]Şu yaşıma kadar Efes galibiyeti göremedim ama olsun.Bu yıldan itibaren Özlem abla üzülmeye başlayacak inşallah. :)
Nice yıllara Özlem ablacım...

daha 2 yıl önce yendik ya :D

nice yıllara[/quote:2umpjwbc]
Dershane vardı,kuzenim söyleyince inanmamıştım.15. kişi de teyit edince yenmişiz dedim. :) Onu saymıyorum o yüzden.

Doğum gününüz kutlu olsun inşallah tüm dilekleriniz kabul olsun isterim(efes şampiyonluğu hariç :D ) ve sağlıklı , huzurlu ve sevdiklerinizle beraber bir sene geçirmeniz dileğiyle!

TUNA PINAR' Alıntı:
Her anımda yanımda olupta tüm olanlara rağmen bana yüz çevirmeyen arkadaşıma sonsuz teşekkürler (iplik vesilesini unutmayacağız yine bugün :) ) Doğum Gunun Kutlu olsun Nice yıllara sağlıkla...

Tuna Pınar' ın yüz cevirmelerine kanmayıp forumu hic bırakmayan Özlem' in yeni yasını canı gonulden kutluyorum.

@ Murat İnal'cım

bu sene ne oldu sana böyle
çok şaşırttın beni :D
biliyosun ki her sene " Murat , bugün benim doğum günüm noolur kutlasana" derken bu sene böyle bi durumla karşı karşıya kaldım
duygulandırdın beni yavrum :p
bu durumda diyorum ki
hep beraber nice mutlu umutlu yıllara :)
Efes konusunda da diyebileceğim tek şey " NO COMMENT " :D

@ Onur Uncu

teşekkür ederim Onur'cum ...
Ahh ahh ne maçtı be :D çok şey kaçırmışsın ama üzülme daha çook GS _ EFES maçında GS galibiyeti görecez...
yalnız o maçla ilgili hatırladığım tek şey etrafımdakilerin "yendik mi ? "
"nasıl yani ? " cümleleri oldu :p
eee büyük takımı yenmek böyle birşey olsa gerek :p

@ Tuna Pınar

tanıyanınız var mı Tuna Pınar ı
hayır ben bi Pınar Tuna biliyorum ama o, o mu muallakta kaldım açıkçası :D
çok teekkür ederim canimm
yakın bi zamanda maça bekleriz seni ;)

@ Göker Akel

teşekkür ederim göker de artık Slem kalmadı :)
Nick zamanında sana 40 kere "bana özlem deme" dediğim için
artık alışıklık oldu galiba sende :D

@ Burak Ceyhan

teşekkür ederim Burakçım
Efes Pilsen in şampiyon olmasını istediğimi belirten bi cümle mi kurdum ben acaba :roll:
beter olsun Efes
En büyük GS :D

@Arda Ezer

Teşekkür ederim Arda Başkan ;)

ve Onur Balcı , Emre Sarp Kocaoğlu , Emre Özdoğan , Onur Yavuz , Yılmaz Yıldırım , Cem Yılmaz :)) , Aykun Alan , Volkan Kızıltaş , Yiğit Pazar ....

Velhasıl yayında ve de yapımda emeği gecen herkezlere teşekkürler efendim D: