bana niye tesekkür yok ya burdan kutlamadım diye :S
Ö Özlem Nokta 0 29 Ocak 2008 #22 Semih Ural' Alıntı: bana niye tesekkür yok ya burdan kutlamadım diye :S Genişletmek için tıkla ... Semihcim canım arkadaşım gittiği her maça mutlaka çağıran tek kişi iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem . . . . . iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem )))))))))))))))))) teşekkür ediyorum sana attığın şu mesajdan dolayı
Semih Ural' Alıntı: bana niye tesekkür yok ya burdan kutlamadım diye :S Genişletmek için tıkla ... Semihcim canım arkadaşım gittiği her maça mutlaka çağıran tek kişi iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem . . . . . iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem )))))))))))))))))) teşekkür ediyorum sana attığın şu mesajdan dolayı
G Guest Misafir 31 Ocak 2008 #25 Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla.
Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla.
Ö Özlem Nokta 0 31 Ocak 2008 #26 Gökce Başaran' Alıntı: Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Gökçecim Okullar yarıyıl tatiline girdi diye geceler fena bir şekilde dalış yaptın galiba
Gökce Başaran' Alıntı: Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Gökçecim Okullar yarıyıl tatiline girdi diye geceler fena bir şekilde dalış yaptın galiba