Mutlu Yıllar Tugay Aktepe

Doğum günün kutlu olsun Tugay Aktepe :)

Nice mutlu ve sarı-kırmızı şampiyonluk dolu senelere...

Herşeyin gönlünce olduğu bir sene geçirirsin umarım :)

Yeri gelmişken :Maç sözünü de unutmadık hadi hayırlısı:)

Biliyorum çok geç kaldım ama bahanem zamanı,olanağı olmayan arkadaşları beklemem olsun bari. Herkes kutladığına göre teşekkür mesajını yazabilirim. =)

Eren Akın @ Teşekkürler kardeş...

Alperen Kaplan @ Teşekkürler Alperen formam geldi. Şaka ha alınma hemen. =)

Sühan Cem @ Tanışma faslı ne kadar sorunlu olduysa görüşme faslı bir o kadar güzel olsun abi. Teşekkür ederim. =)

Emre Yüksel @ Teşekkürler Emre Abim. Bu yıl ceza tahtasına çok karalama yapacaksın sayemde. Big Three dinlemem ben. =)

Veysel Kaya @ Teşekkürler Veysel kardeşim. Bizim oyun kurucu noldu ? =)

Berkan Karadurmuş @ Teşekkürler kardeşim. İnşallah isminin başında Dr. kısaltmasını göreceğin günler yakındır...

Şamil Turançiftçi @ Teşekkürler Şamil Abim. She's crazy like a fool... Gerisini sen söylersin artık. =)

Uğur Güven @ Teşekkürler Uğur.

Ali Erdem Güntepe @ Teşekkürler kardeşim.

Burak Barut @ Teşekkürler kardeşim. Seviyorum seni... Biliyon dime ? =)

Okan Alaşalvaroğlu @ Teşekkürler Okanım. Aşık kardeşim. =)

Kerem Seçer @ Teşekkürler Kerem Abi.

Kaan Çağdur @ Teşekkürler kardeşim.

Yunus Gökyıldız @ Teşekkürler Yunusum. Yemeği unutmadım sana eşantiyon bile ekledim. =) Beklerim.

Erdal Can İçelli @ Teşekkürler kardeşim. Pasta süpermiş harbiden. =)

Sercan Karabıçak @ Teşekkürler Sercan.

Doğan Sağlam @ Teşekkürler aga. Nice gece transfer nöbetlerine... =)

Yunus Taylan @ Teşekkürler kardeşim. Özlettin iyice kendini...

Okan BAKIR @ Teşekkürler Okanım. Bahsin tek adresisin. =)

Aslı Neferoğlu @ Teşekkürler Aslı. Gerçek arkadaş arayan varsa çevrende, fazla uzağa gitmemelerini tavsiye ederim kendilerine.

Mert Göker @ Teşekkürler.

Anıl Mehmet Yıldırım @ Teşekkürler kardeşim. Sen de özleten tayfadansın, Lakers başlığı arıyor seni. =)

Eren Aydın @ Teşekkürler kanki. Benim için çok değerlisin ve daima öyle kalacaksın. Bu arada doğum günümün olduğu gün saat 8 civarında kutlamışsın ama sonra unuttum diyip özür dileyerek tekrar kutlamışsın. Kafan güzeldi sanırım. =)

Barış Yavruoğlu @ Teşekkürler kardeşim. Son zamanlarda tanıdığım kalbi en temiz insansın. Dertleşmek için aranacak ilk dostlardan birisin.

Erdal Avcı @ Teşekkürler Erdal. Bateri parçalacağım kafanda haberin olsun. Ciddiyim. =)

Eser Atalay @ Teşekkürler Eser Abi.

Yiğit Pazar @ Teşekkürler Yiğit.

Deniz Baskın @ Teşekkürler Deniz. Kobe'nin büyüklüğünü omuz omuza savunacağız. =)

Selim Aktepe @ Teşekkürler kuzen. Azdan az çoktan çok gider. =)

Bağdat KAYNAK @ Teşekkür ederim.

Uğur Yılmaz @ Teşekkürler Uğur kardeşim. Bu sene NBA başlığında kroşelerimiz fena patlayacak. =)

Sefa Kadakal @ Teşekkürler Sefa. İki sıfır bir sıfır, bak rap konuştu...

Tolga Kaplan @ Teşekkürler Tolga. Buluşmaları gelenekselleştireceğiz. =)

Kutlayan kutlamayan herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanımışım.