Biliyorum çok geç kaldım ama bahanem zamanı,olanağı olmayan arkadaşları beklemem olsun bari. Herkes kutladığına göre teşekkür mesajını yazabilirim. =)
Eren Akın @ Teşekkürler kardeş...
Alperen Kaplan @ Teşekkürler Alperen formam geldi. Şaka ha alınma hemen. =)
Sühan Cem @ Tanışma faslı ne kadar sorunlu olduysa görüşme faslı bir o kadar güzel olsun abi. Teşekkür ederim. =)
Emre Yüksel @ Teşekkürler Emre Abim. Bu yıl ceza tahtasına çok karalama yapacaksın sayemde. Big Three dinlemem ben. =)
Veysel Kaya @ Teşekkürler Veysel kardeşim. Bizim oyun kurucu noldu ? =)
Berkan Karadurmuş @ Teşekkürler kardeşim. İnşallah isminin başında Dr. kısaltmasını göreceğin günler yakındır...
Şamil Turançiftçi @ Teşekkürler Şamil Abim. She's crazy like a fool... Gerisini sen söylersin artık. =)
Uğur Güven @ Teşekkürler Uğur.
Ali Erdem Güntepe @ Teşekkürler kardeşim.
Burak Barut @ Teşekkürler kardeşim. Seviyorum seni... Biliyon dime ? =)
Okan Alaşalvaroğlu @ Teşekkürler Okanım. Aşık kardeşim. =)
Kerem Seçer @ Teşekkürler Kerem Abi.
Kaan Çağdur @ Teşekkürler kardeşim.
Yunus Gökyıldız @ Teşekkürler Yunusum. Yemeği unutmadım sana eşantiyon bile ekledim. =) Beklerim.
Erdal Can İçelli @ Teşekkürler kardeşim. Pasta süpermiş harbiden. =)
Sercan Karabıçak @ Teşekkürler Sercan.
Doğan Sağlam @ Teşekkürler aga. Nice gece transfer nöbetlerine... =)
Yunus Taylan @ Teşekkürler kardeşim. Özlettin iyice kendini...
Okan BAKIR @ Teşekkürler Okanım. Bahsin tek adresisin. =)
Aslı Neferoğlu @ Teşekkürler Aslı. Gerçek arkadaş arayan varsa çevrende, fazla uzağa gitmemelerini tavsiye ederim kendilerine.
Mert Göker @ Teşekkürler.
Anıl Mehmet Yıldırım @ Teşekkürler kardeşim. Sen de özleten tayfadansın, Lakers başlığı arıyor seni. =)
Eren Aydın @ Teşekkürler kanki. Benim için çok değerlisin ve daima öyle kalacaksın. Bu arada doğum günümün olduğu gün saat 8 civarında kutlamışsın ama sonra unuttum diyip özür dileyerek tekrar kutlamışsın. Kafan güzeldi sanırım. =)
Barış Yavruoğlu @ Teşekkürler kardeşim. Son zamanlarda tanıdığım kalbi en temiz insansın. Dertleşmek için aranacak ilk dostlardan birisin.
Erdal Avcı @ Teşekkürler Erdal. Bateri parçalacağım kafanda haberin olsun. Ciddiyim. =)
Eser Atalay @ Teşekkürler Eser Abi.
Yiğit Pazar @ Teşekkürler Yiğit.
Deniz Baskın @ Teşekkürler Deniz. Kobe'nin büyüklüğünü omuz omuza savunacağız. =)
Selim Aktepe @ Teşekkürler kuzen. Azdan az çoktan çok gider. =)
Bağdat KAYNAK @ Teşekkür ederim.
Uğur Yılmaz @ Teşekkürler Uğur kardeşim. Bu sene NBA başlığında kroşelerimiz fena patlayacak. =)
Sefa Kadakal @ Teşekkürler Sefa. İki sıfır bir sıfır, bak rap konuştu...
Tolga Kaplan @ Teşekkürler Tolga. Buluşmaları gelenekselleştireceğiz. =)
Kutlayan kutlamayan herkese sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanımışım.