NBA 2K11

nba2k11insoundtrackibel.jpg

Birazdan almaya gideceğim oyun :)

"Michael Jordan Challenge" bölümü efsane olmuş.

NBA LIVE devri de tamemen kapandı artık bu mükemmel oyunla.

2K11 daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
"Michael Jordan Challenge" bölümü efsane olmuş.

NBA LIVE devri de tamemen kapandı artık bu mükemmel oyunla.

2K11 daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

Geçen hafta oynadım oyunu Playstation cafede ama sadece maç yaptık zamanımız yoktu modlara bakamadım.Gerçekten efsane olmuş, bi defa artık LeBron ya da Kobe'yi al tek başına götür at olmuyo, savunma sertleşmiş.

Yalnız Live devri kapandı ama Elite adıyla çıkartıcaklar, her ne kadar 2k serisinden son derece memnun olsam da onu da merak etmiyor değilim : )

Canavar gii olmuş oyun ama içeri drive etmek çok zor. Şutörü olan kazanıyor ama orta mesafe şutörü. Zira üçlük de genelde girmiyor diğer oyunlara göre.

Tam anlamıyla oynayamadım. Benim PC'de Win7 Ult. 64bit var ve kasıyor. Formatlayamadım, 32bit kuracağım. Bu yüzden açılıyor oyun ama çok ısınıyor laptop ve kendiliğinden kapanıyor. Kardeşimin laptopda da Win7 Ult. 32bit var, onda oyun açılmıyor. Hata vermiyor ama pencere açılıp gidiyor. Neden acaba?

millet evine arabasına oynarım bu oyunu her türlü kapışırız ilgilenen temasa geçsin :) oyun yapımcısını bile yenerim o kadar iddialıyım en zor seviyede bile kazanıyorum ki üçlük atmak imkansızdır hele ki klavyede ve top kaybı çok oluyor ona rağmen alıyorum.

Oyunu PS3'te oynuyorum gerçekten mükemmel bir oyun olmuş. Ancak 3 sayılık basket konusunda ciddi sorunlarım var, ya az basıyorum ya çok basıyorum dengeyi bulamadım henüz :) Serbest atışta da aynı sıkıntı sözkonusu benim için ...

En merak ettiğim şey alley up nasıl yapılıyor, bilgisi olan varmı acaba ?

l2 ya da r2 olması lazım onlardan birine basılı tutup x'e basınca oluyor alley oop ama öyl heryerde olmuoyor Nba Live gibi.
3lük olayı da kolay aslında oyncunuzu iyi tanıyın free antremanda şut atın adamla alışmaya çalışın. Zaten ritmini oturttuğunuzda gidiyor adam tıkır tıkır. Bir de pick kullanmazsanız kimseyi yenemezsiniz oyunda çünkü dribling ile adam geçmek çok zor gerçekten.
Oyunları da kullanın genelde iş yapıyorlar. Hall of Fame seviyesinde ise pivotunuz sağlam değilse hiç oynamayın bile çünkü dış adamlarınız şut sokamıyor asla. Anca boşken atıyorlar ki boş da kalmıyorlar. Rakip kısalar ise 3 Kobe oluyor birden bu seviyede. Geçen gün Loul Deng denen adamdan 40 yedim zar zor kazandım maçı 1 sayıyla. Tutan adam da Gerald Wallace'dı yani Korver filan savunmadı adamı bu 40 atılırken :)

Bu my playerda kendi oyuncunuz hariç hi.bir oyuncu 6 faulden atılmıyor mu sizde de yoksa bende mi var sadece sorun. İlk periyod başı 2 faul yapınca da çıkmıyo oyndan cidden şaa gibi bi gün sp'yi boşverip 6 faulü alıp hala oyunda olan vatandaşa 7. faulü aldırmak için uğraşacağım bakalım ne olcak :)

Oyunlar deli etti beni. Mehter takımı gibiyim aynı. Seviye arttırdığımda hemen yamultuyorlar, düşürüyorum. Hall of Fame seviyesine öyle bir başlangıcım var ki dillere destan. Skoru yazmayayım. :)

Ben takım seçip Menejerlik tarzı Simulate yaparak oynamayı tercih ediyorum. Tabi her maçı Simulate yapmıyorum, bazılarını oynuyorum. Böylesi daha güzel.

ahaha seri 3-3 olunca oynamak lazım tabi aynı taktikteyiz. Eğer maç yapacaksan 2 numaraya Jack Robinson'ı al abi nbdl'den :) adam çılgın atıyor.

Deniz sen iyi biliyorsun sanırım oyunu şey soracağım sana. Mesela bir adam sezon sonu 80+5 görünüyor. Offseason sırasında 80-5 veya 85-11 görünüyor. Sezon başlıyor 80-5 gibi görünüyor mesela. Yani gücü değişiyor devamlı. Bu ratinglerin çok düşmemesi için ne yapmak gerekiyor? Bazı adamlar deli ediyor beni önceki sezon 77 gücünde olup sonraki sezon 65'e düşüyor. Bu rating'in önemi var mı çok?

Bir de rotasyonu elle ayarlayamadım ben. 4 ile toggle yapıp değiştirebiliyorum ama dakikaları ayarlayamıyorum. Rookie'leri daha verimli kullanamıyorum böyle olunca. Elle ayarlamak için ne yapmak gerekiyor?

Ben çok oynayan biri değil. Benim serilerim eskiler genelde, yeni oyunlarda detay çok oluyor anlamıyorum :)

3 haftadır Nuggets ile oynuyorum daha JR Smith ten 3 lük isabeti bulamadım Carmelo Antoinne Walker ın son dönemleri gibi şut atıyor, takımda sorunlar Nuggets ın gerçek halindeki sorunlarından beter bir tek Ty Lawson ile dış şut atabiliyorum ne yapmalıyım? bana bir el uzatın :=) yoksa kıracağım atacağım 2010 ile mutlu mesut hayatıma devam edeceğim

Ben ps3'te My Player oynuyorum,hayatımda bu kadar sıkılmadan devamlı oynadığım bir oyun ve mod olmadı.Bütün maçları 48 dakika üzerinden oynuyorum 1 maç yaklaşık 1 saat sürüyor.Biraz yavaş ilerlesem de eğleniyorum ve vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.

3 haftadır Nuggets ile oynuyorum daha JR Smith ten 3 lük isabeti bulamadım Carmelo Antoinne Walker ın son dönemleri gibi şut atıyor, takımda sorunlar Nuggets ın gerçek halindeki sorunlarından beter bir tek Ty Lawson ile dış şut atabiliyorum ne yapmalıyım? bana bir el uzatın :=) yoksa kıracağım atacağım 2010 ile mutlu mesut hayatıma devam edeceğim

Carmelo'nun,Billups'ın vb. sene sonu kontratları bitiyor.Carmelo'yu Durant ile,Billups'ı Tony Parker ile takas edebilirsin,bende kabul görüyor bazen bu teklif.Tony Parker oyunda mükemmel oynuyor.Durant'i anlatmama gerek yok :) Mükemmel besler Parker Durant'i de,Smith'i de.İnanılmaz yüzdeli atarsın.

Not : Association oynadığını varsayarak yazdım ama,umarım öyledir :=)