NBA 2K11

Deniz sen iyi biliyorsun sanırım oyunu şey soracağım sana. Mesela bir adam sezon sonu 80+5 görünüyor. Offseason sırasında 80-5 veya 85-11 görünüyor. Sezon başlıyor 80-5 gibi görünüyor mesela. Yani gücü değişiyor devamlı. Bu ratinglerin çok düşmemesi için ne yapmak gerekiyor? Bazı adamlar deli ediyor beni önceki sezon 77 gücünde olup sonraki sezon 65'e düşüyor. Bu rating'in önemi var mı çok?

Bir de rotasyonu elle ayarlayamadım ben. 4 ile toggle yapıp değiştirebiliyorum ama dakikaları ayarlayamıyorum. Rookie'leri daha verimli kullanamıyorum böyle olunca. Elle ayarlamak için ne yapmak gerekiyor?

Ben çok oynayan biri değil. Benim serilerim eskiler genelde, yeni oyunlarda detay çok oluyor anlamıyorum :)

Abi rotasyonu iyi ayarlamak lazım. ü-ğ ya da ö-ç kombinasyonu ile dakika artıp değiştirilebiliyor. Pc bozuk 1 aydır oynayamıyorum.
Rookie'lere dikatli süre ver abi özellikle şut konusunda çok kabız oluyorlar. Assocation için dandik ivotlar bile iyi takas malzemesi oluyor abi. Ama iyi bir guard bile bazen 3 yıldızı zor görüyor.
Bir de bi sorun var assocationda belli bir süre sonra max kontratlardan geçilmiyor. Bütün takımlar 3 oyuncuyla capi dolduruyor.Bu rezalet bi durum bence her takım 3 oyuncuya 6 yıllık maxı dayıyo sonra süper adamlar boşta kalıyor. hard capler bile aşılıyor ki hard capi aşmak yürek işi. Piyasayı biraz sakin yapmaları lazım artık. Herkes maxları patlatıyor. 2. max döneminden sonra oyun oynanmıyor artık. Bence bi takım sahibi oyuna dahil olmalı ve ''ulan elemanlara verdin parayı yiyosun habire beni adam ol yahu'' demeli. Ve herkes max almamalı. Adamın overall 85 ama 10 sayı 5 rebo yapıyor ve max alıyor. Bu çok saçma. Oyuncu kendi piyasasını yapmalı , takasını isteyebilmeli , mutsuz olmalı , performansı düşmeli. Ve şu koçu seçiyoruz ve onun bi işlevi olmalı artık. Süs bitkisi diye P-Jax' 10milyon dolar verip diğer bütün koltukları tırt isimlerle doldurmak hoş değil. Ve de memkünse takım hedefleri filan olmalı. Cap boş diye bütün freelere çökememeliyim artık :)

oyunu yükledim ancak açamıyorum üstüne çift kez tıkladğmızda oyunun acılması gerek 3 4saniye oyun acılıyormuş gibi olurken tekrar kapanıyor ve masaüstü kalıyor.bilen var mı çözümünü

bu oyunu psp de oynuyorum super 3 luk atıyorum ama bır tulu serbest atısları atamıyorum :( genllıkle 6-7 sayı fark atıyorum cok kotu savunma yaptıgım ıcın adamlar dengelıyor :( savunma yapmayı beceremıyorum yardımcı olacak varmı psp yle ps sanırım aynıdır bır de season oynuyorum transfer nasıl yapılcak bırde season sonunda play off lar varmı bırde mesele bır sezon bıttı obur sezon dan devam edıyormu bu sorularıma aydınnlık getıtırır senız sevınırım :)

bu oyunu psp de oynuyorum super 3 luk atıyorum ama bır tulu serbest atısları atamıyorum :( genllıkle 6-7 sayı fark atıyorum cok kotu savunma yaptıgım ıcın adamlar dengelıyor :( savunma yapmayı beceremıyorum yardımcı olacak varmı psp yle ps sanırım aynıdır bır de season oynuyorum transfer nasıl yapılcak bırde season sonunda play off lar varmı bırde mesele bır sezon bıttı obur sezon dan devam edıyormu bu sorularıma aydınnlık getıtırır senız sevınırım :)
Öncelikle Mustafa abi serbest atış konusunda top tam elinden çıkarken atman lazım.Sezon bittikten sonra diğer sezona geçmiyor heralde.Golden State ile ben açmıştım ama tam hatırlamıyorum.Savunmayı nasıl yap biliyomusun abi bak şimdi adamlar oyun kurucu seçili ya sen pota altındaki adamı seç kendi adamını tut diğer oyuncular zaten oyun pro ise çok iyi savunma yapar.

Kubiliaycım nasıl top elımden cıkarken at demısın ne demek anlamadım savunma ıcın teşekkurler :)

Bu arada my playerde utah jazzım nuggets la mac yapıyoruz ılk mperıyot 2 dk gectı 10-0 gerıdeyız :s

Kubiliaycım nasıl top elımden cıkarken at demısın ne demek anlamadım savunma ıcın teşekkurler :)
Şimdi Mustafa abi hani bilekten atmak deyimi vardır ya :) aynen onun gibi kendini oyuncu yerine koy ve onun gibi at.Gir bir antremana serbest atış kullan sürekli özellikle Ray allen iyi atar :) Top tam elden çıkış anı varya o anda elini şut tuşundan çek (ama çıktıktan sonra değil) %100 Ray Allen'da girer.Bi dene abi haber bekliyorum :D

Arkadaşlar, joystickle oynarken tuş kombinasyonlarını nasıl ayarlıyorsunuz? Biz tam çözemedik. Analogda kullandığınız kombinasyonlar var mı?

Kubılaycım mesajını baya bır gec gordum sıteye yenı donus yaptım :)... ozellıkle serbest atıs konusundakı onerılerın ıcın saol bugun psp yı sarj edıp bakacagım sana da haber verecegım .... :)