Ya şu oyunun online ını oynayabilen var mı her şeyi kurdum ama illa ki bi yerde hata veriyo
Ya şu oyunun online ını oynayabilen var mı her şeyi kurdum ama illa ki bi yerde hata veriyo
Deniz sen iyi biliyorsun sanırım oyunu şey soracağım sana. Mesela bir adam sezon sonu 80+5 görünüyor. Offseason sırasında 80-5 veya 85-11 görünüyor. Sezon başlıyor 80-5 gibi görünüyor mesela. Yani gücü değişiyor devamlı. Bu ratinglerin çok düşmemesi için ne yapmak gerekiyor? Bazı adamlar deli ediyor beni önceki sezon 77 gücünde olup sonraki sezon 65'e düşüyor. Bu rating'in önemi var mı çok?
Bir de rotasyonu elle ayarlayamadım ben. 4 ile toggle yapıp değiştirebiliyorum ama dakikaları ayarlayamıyorum. Rookie'leri daha verimli kullanamıyorum böyle olunca. Elle ayarlamak için ne yapmak gerekiyor?
Ben çok oynayan biri değil. Benim serilerim eskiler genelde, yeni oyunlarda detay çok oluyor anlamıyorum
Öncelikle Mustafa abi serbest atış konusunda top tam elinden çıkarken atman lazım.Sezon bittikten sonra diğer sezona geçmiyor heralde.Golden State ile ben açmıştım ama tam hatırlamıyorum.Savunmayı nasıl yap biliyomusun abi bak şimdi adamlar oyun kurucu seçili ya sen pota altındaki adamı seç kendi adamını tut diğer oyuncular zaten oyun pro ise çok iyi savunma yapar.bu oyunu psp de oynuyorum super 3 luk atıyorum ama bır tulu serbest atısları atamıyorum genllıkle 6-7 sayı fark atıyorum cok kotu savunma yaptıgım ıcın adamlar dengelıyor savunma yapmayı beceremıyorum yardımcı olacak varmı psp yle ps sanırım aynıdır bır de season oynuyorum transfer nasıl yapılcak bırde season sonunda play off lar varmı bırde mesele bır sezon bıttı obur sezon dan devam edıyormu bu sorularıma aydınnlık getıtırır senız sevınırım
Şimdi Mustafa abi hani bilekten atmak deyimi vardır ya aynen onun gibi kendini oyuncu yerine koy ve onun gibi at.Gir bir antremana serbest atış kullan sürekli özellikle Ray allen iyi atar Top tam elden çıkış anı varya o anda elini şut tuşundan çek (ama çıktıktan sonra değil) %100 Ray Allen'da girer.Bi dene abi haber bekliyorumKubiliaycım nasıl top elımden cıkarken at demısın ne demek anlamadım savunma ıcın teşekkurler