Oyumuzu verdik..Başarılar dilerim Burak , herşeyin hayırlısı olsun..
Veysel Kaya' Alıntı:KOBE BEKLE BURAK GELECEK
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":2efhossq]KOBE BEKLE BURAK GELECEK
Tugay Aktepe' Alıntı:Güzel olmuş video, elimden geldiğince oy atacağım, attıracağım...
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":ms29zxay] Güzel olmuş video, elimden geldiğince oy atacağım, attıracağım...
Tabi kiSaadet Unal' Alıntı:Ayşegülcüm unutmuyorsun değil mi ? Burak'a oylara devam.
Ömer Horzum' Alıntı:[quote="Burak Barut":3k22b0dr]Birşey demedim Burakcım
Sadece kısa olduğu belli oluyor dedim
Dünyada 3.05 olan potalar, Nba'de 3.15.
Tugay Aktepe' Alıntı:Burakcım sen bakma Barut'a, tezek atmaya çalışıyor sana ama başarılı olamayacak. Güzel olmuş video, elimden geldiğince oy atacağım, attıracağım...
Burak Barut' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":iwrldlj0]Burakcım sen bakma Barut'a, tezek atmaya çalışıyor sana ama başarılı olamayacak. Güzel olmuş video, elimden geldiğince oy atacağım, attıracağım...
Burak Barut' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":14z6hp6g]Burakcım sen bakma Barut'a, tezek atmaya çalışıyor sana ama başarılı olamayacak. Güzel olmuş video, elimden geldiğince oy atacağım, attıracağım...
Tugay Aktepe' Alıntı:Bazılarının çok hoşuna gitmiş ama neyse... (hıh)
Burak Ceyhan' Alıntı:ilk 30 belli oldu yarışma sonucunda beklediğim gibi oldu.6 Haziranda yükledim 8 haziranda oylama bitti.Sağlık olsun... Mayısın başlarından beri klibi yapıp koyabilseydim kesin konuşurdum ama geçti,bitti artık bir önemi yok seneye de olacak zaten gerekeni yaparız önemli değil.
Tekrar tekrar destek olan herkese teşekkür ederim.