Nefes(2008)

Nefes?, Bir Yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikayesidir. 2365 metre yükseklikteki ?Karabal? tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam mücadelelerini anlatır.

Yönetmen: Levent Semerci

Senaryo: Hakan Evrensel, M. İlker Altınay, Levent Semerci

Sitesi http://www.nefesfilm.com

Fragmanlarından süper bir film olacağı izlenimi veren bir yapıt çok büyük beklentilerim var bu filmle ilgili umarım yanılmam ve süper bir film olmuştur.

Bir kar yağar ince ince
Komandonun hali nice
Bir operasyon var bu gece
Hey paraşütçü komando
Vur vur dağcı komando

NEFES

ta ki nefesin başka bir yüreğe esene kadar...ve ölürsün...

Burak sabah sabah dağıttın beni kardeşim..Gözlerim doldu herkes bana bakıyor şirkette.
Ne zaman giriyor vizyona. Direk boşaltayım o günü.

26 Eylül günü diye gördüm bir sitede abi.Gerçekten fragmanları çok etkilyeci.Çok daha önce yapılması gereken ancak geç kalınmış bir yapıt.
Merakla bekliyorum.

kesinlikle fena halde merak uyandırıyor hele ki böyle bi zamanda..
umarım karabükte bi an önce izleme şansım olur.

26 Eylül deniyordu, şimdi de 2009'da sinemalarda deniliyor.
Bu filmi çok merak ediyorum ve artık izlemek için sabırsızlanıyorum.

trailer her sinemada çok sık dönmeye başladı...
ben asıl,filmin kendisinden çok, onu eleştirmek için kıçını yırtanları merak ediyorum...
ak ... kara ... çıkacak ortaya...

Geçtiğimiz haftalarda başrol oyuncularından biri Haberturk Saba Tumere konuk olmuştu.
Belki Mayıs 2009 demişti ...

Kriz bahanesiyle Mayısı da gecer gibime geliyor...

Daha önce fragmanını sinemada çok izledim.Ve her izleyişimde tüylerimi diken diken etti.Vizyona girdiğinde hemen gitmeyi planlıyorum.

Fragmanları gelecek program bölümünde yayınlanmaya başladı.Yıllardır merakla beklediğim bir film.Çok büyük beklentilerle gideceğim.