Nevizade´de Buluşma Vakti!

Arkadaşlar forumun İstanbul sakinlerine sesleniyorum forumumuzun atarlı şahsiyeti Burak Barut 16-20 Eylül tarihlerinde İstanbul'a geliyor ve gelmişken toplu bir şeyler yapmak tanışmak, görüşmek, sohbet edelim, biraz demlenelim diyoruz.

Şimdilik kesin tarih yok ama Burak kardeşim bu tarihlerin altını doldurur burada en uygun günü saati seçeriz hep beraber geçen seferleri aratmayacak bir organizasyon daha yaparız ;)

Tarih: 18 Eylül Pazar Saat: 14:00

16 Eylül Saat 10 da istanbuldayım...Her türlü organizasyona varım ben, spor müsabakaları, içki organizasyonu ( her türlü yaparız ) , piknik vs vs...

Ayrıca herkesle tanışmayı çok istiyorum katılım yüksek olursa sevinirim:)

Trabzonlu beyfendiyle daha önce tanışma şansını elde etmiş kişiler de buluşmaya gelebilir mi? : )

Geçen sene zaten her gelişimde zaman sorunu yaşamıştım. Özledim İstanbul´u, hele de Ortaköy´de kahvaltı yapmayı...

:) :) sanırım öyle olacak Uğurcum, zaten sana mahcubiyetim yüksek ama konuşuruz ayrıntılı:)
Emre seni iş yaparım, izin al rapor al ne halt edersen et ama koş gel yine bana gel...
Onur Yavuz sen bekle ben Ankara'ya geliyim, abim piknikler için koşa koşa gittin bakalıM Burak Barut için nasıl geleceksin :)

Artık bu başlığa yüklenme zamanı gelmiş...

Yoğun geçen 1,5 ayın stresini atmak gerek. Ayrıca daha önce ifade ettiğim gibi Ortaköy´de kahvaltı yapmayı özledim. Katılım olursa ona göre gelirim, yoksa akşama doğru Nevizade ayarlı.

Bordeaux tadında bir gün olması çok zor olsa da güzel bir gün bizi bekler. Ne de olsa Ali Sami Yen yok artık...

Onur Abi sende Galatasaray gibisin haa onlar 2000 de ki Parken Ruhunu arayıp duruyor sende 26Şubat Bordo ruhunu:)

Geçmişe bağlı kalma lütfen daha farklı ve güzel günler hayal et ve mümkünse yağmur yağmasın anasını sattığımın şehrinde.

Dediğim gibi Cuma geliyorum Pazar günü organizasyon düzenlersek çok iyi olur, bu hayat fani artık tanışalım oooo zamanı geldi..

Arkadaşlar kafamizda bir toplantı vardı bizim de Pazar icin, bu toplantıyı organize eden arkadasimiz bana bir mesaj atsın. Yeni bir konu açmam gerekecek. Tabi birleştirelim derseniz. Bekliyorum.

Arkadaşlar kafamizda bir toplantı vardı bizim de Pazar icin, bu toplantıyı organize eden arkadasimiz bana bir mesaj atsın. Yeni bir konu açmam gerekecek. Tabi birleştirelim derseniz. Bekliyorum.

Kerem, saat 14 gibi buluşup bir şeyler içerek Aslantepe´ye gitme fikri vardı. İsterseniz buluşma Vera´da gerçekleşebilir.