Nevizade´de Buluşma Vakti!

Ben orada olacağım kesin...Vera neresi bilmem ama birisi alır götürür herhalde:) katılım yüksek olsun bence de, herkesin forum hakkında söyleyebileceği 1-2 cümlesi olduğunu düşünüyorum.Çok sevindiğim bi toplantı oldu hem sizi görebilecem hem de forumla ilgili 2-3 fikir sunabilecem.

4 saat sonra uçağım kalkıyor, İstanbul'dayken nete fazla giremeyecem telefon numaram bazı arkadaşlarımda var, plan değişirse bana haber verilirse sevinirim.

Güzel bir buluşma oldu. Tabi çoğu kişi maça gitti, biz Adapazarı'na dönmek zorunda kaldık ama güzeldi. :) Bazıları kafamızı şişirdi ama güzeldi. :) Arkadaşlar fikirlerini söylemekten kaçındı ama güzeldi. :)

Beklentileri karşılayan yoğunlukta katılımın olduğu bir buluşma oldu ama gönül isterdi ki; "... ile tanışmak güzel oldu" cümlesini de kurabileyim. Gerçi Doğan ve Eren´i yıllardır tanırım, Doğan´la az sabahlamadık Galatasaray ve hatun muhabbetiyle ama bu ikiliyle ilk kez yüz yüze geldik.

İkili atışmaların (!) yaşandığı, zaman zaman gruplaşmaların (!) olduğu keyifli bir sohbet oldu. Kerem´in dile getirdiği gibi kimse şikayetini vs. dile getirmedi. Demek ki forumda her şey güllük gülistanlık.

Buluşmanın ardından Mecidiyeköy ziyareti günün en kötü bölümüydü kendi adıma. Acı tatlı sayısız anımın olduğu Ali Sami Yen´in olduğu yeri dümdüz görmek fena bozdu beni. Seni yıkan dozerin...

Çok güzel bi gündü eve yeni geldim, uzunca bi yazı yazacam zaten ama tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum. Gelenlere çok teşekkür ederim kendim adına umarım artık hep muhalif sert biri olmadığımı anlamışsınızdır:)